Zonnepanelen in Brabant​

Zonnepanelen kopen Brabant

Om een installatie zonnepanelen te kopen in Noord-Brabant, kan je terecht bij ons zonnepanelenbedrijf. Wij zijn sinds 2008 de zonnespecialist voor de regio West-Brabant, zoals Bergen op Zoom, Breda en Roosendaal.
De vaklieden van Zonnepanelen Brabant installeren zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven in de provincie Noord-Brabant. Bijvoorbeeld bij agrarische bedrijven, scholen, overheden, woningcorporaties en verenigingen.

Betrouwbare zonnepanelen installateur in Brabant

Bij zonnepanelen kopen in Brabant komen er een aantal zaken op je af. Uiteraard waar je de zonnepanelen gaat kopen en welke panelen je kiest? Heb je een plat dak of een schuin dak en door wie laat je de zonnepanelen plaatsen? Wij verzorgen de gehele installatie van A tot Z.
Zonnepanelen Oud Gastel
Installateur legt zonnepaneel op dak
Zonnepanelen Brabant is een erkend installateur in de provincie Noord-Brabant. Ons werkgebied is voornamelijk West-Brabant. Wij hebben al vele daken mogen voorzien van een PV-installatie. Bij ons zonnepanelen bedrijf kan je terecht voor zonnepanelen kopen en wij leveren en verzorgen natuurlijk de gehele installatie op het dak. We geven je advies over het gebruik, we berekenen het rendement zonnepanelen en wat de terugverdientijd zonnepanelen is.
Door onze jarenlange ervaring kan je op ons vertrouwen dat we een vakkundige PV-installatie aanbrengen. Je kan je bij ons ook terecht voor advies, dakmetingen en andere vragen. Wil je meer informatie ontvangen over zonnepanelen Brabant, de garantie of hoe zonnepanelen verzekeren? Contacteer ons.

Zo heb jij de garantie dat jij nooit te veel betaald voor je zonnepanelen en het hoogte rendement behaalt op jouw dak.

Zonnepanelen Noord-Brabant: wat kost het?

Zonnepanelen verschillen van elkaar in prijs, kwaliteit, vermogen, uiterlijk en garanties. Zonnepanelen Brabant maakt gebruik van alleen de beste zonnepanelen en materialen, zoals de SunPower zonnepanelen die wereldwijd bekend staan als de allerbeste panelen.
Een zonnepanelen systeem laten plaatsen in Noord-Brabant is de manier om duurzaam te leven, zonder veel concessies te hoeven doen. Een PV-installatie is opgebouwd uit een set zonnepanelen, een omvormer zonnepanelen, bevestigingsmaterialen, solar bekabeling en elektrische materialen voor zonnepanelen aansluiten.
Subsidie voor zonnepanelen is er alleen nog mogelijk voor bedrijven. Sinds 2013 bestaat er geen landelijke subsidie meer voor consumenten. In Nederland is iedere gemeente vrij om zijn eigen subsidie beleid op het gebied van zonnepanelen te bepalen.
Subsidie zonnepanelen Noord Brabant voor particulieren is er dus niet. Dit komt omdat de prijs zonnepanelen in de afgelopen jaren flink is gedaald. Particulieren kunnen overigens wel gebruikmaken van een groene lening.
Ter stimulering heeft de overheid wel een aantal zakelijke subsidieregelingen ingesteld. Zoals de KIA, waarbij 28% aftrek wordt toegepast. Zakelijke kleingebruikers kunnen gebruik van de EIA, waarbij 55% aftrek mogelijk is. En grootverbruikers kunnen de SDE subsidie aanvragen. Neem contact met ons over subsidie zonnepanelen Noord Brabant.

De voordelen van zonnepanelen in Brabant

Zonnepanelen kopen bij leverancier Zonnepanelen Brabant is een goede investering voor jouw woning of bedrijfspand. Je hebt nog jarenlang financieel voordeel hiervan. Bovendien profiteer je met Brabant zonnepanelen van de volgende voordelen.
 • Makkelijke en snelle installatie.
 • Besparing op maandelijkse energielasten.
 • Onderhoudsvrij, 1x per jaar de panelen reinigen.
 • Onafhankelijk van de schommelende energie prijzen.
 • Lange levensduur en vermogensgarantie van 15, 25 tot 35 jaar.
 • Woning met zonnepanelen stijgt in waarde.
 • Hoog financieel rendement en korte terugverdientijd zonnepanelen.
Heb je nog vragen over de investeren in zonnepanelen, neem contact op met ons zonnepanelen bedrijf Brabant. Wij voorzien je van alle nodige informatie en geven je deskundig advies. Ook voor vragen over btw terugvragen voor zonnepanelen, subsidie zonnepanelen Brabant of zonnepanelen verzekeren kan je bij ons terecht.

Complete pakketten zonnepanelen in Brabant

Bij de installatie van zonnepanelen is de juiste keuze van het type paneel en het vermogen van belang. Evenals de zonnepanelen omvormer die de gelijkstroom omzet naar wisselstroom van 230V, wat nodig is voor het aansluiten van elektrische apparaten.
Om het voor jou makkelijker te maken hebben wij drie complete pakketten zonnepanelen samengesteld voor zonnepanelen voor particulieren: de Solar Economy, Luxe en Exclusief pakket. Voor bedrijven bestaat het Solar Business pakket.
Bij de Economy en Luxe pakketten geven wij een vermogensgarantie na 25 jaar van maar liefst 85%. Bij het Exclusief pakket loopt de vermogens garantie van onze zonnepanelen zelfs op tot 30 jaar. De vermogensgarantie is van belang om jouw terugverdientijd zonnepanelen te kunnen berekenen.
Als installateur zonnepanelen Brabant ontvang je natuurlijk ook garantie op de uitgevoerde werken door onze eigen erkende installateurs. Wil je meer informatie over de installatie zonnepanelen of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Wil je de beste zonnepanelen ook goed gebruiken? Dan is het minstens zo belangrijk om een goede omvormer zonnepanelen te kopen. Een compleet zonnepanelen systeem bestaat uit de volgende belangrijke onderdelen:
 • Hoog rendement zonnepanelen.
 • Betrouwbare omvormer met hoge efficiëntie.
 • Degelijke solar bekabeling zonder knelpunten.
 • Vakkundige installatie door onze installateurs zonnepanelen Brabant.
De zonnepanelen en omvormer moeten van een hoge kwaliteit zijn. De panelen vangen het zonlicht op en wekken daarmee elektrisch vermogen op in de vorm van gelijkstroom. In Nederland is ons stroomnetwerk en apparaten gemaakt voor wisselstroom. Het is dan ook de omvormer zonnepanelen die de gelijkstroom omzet naar wisselstroom. Dankzij deze omvormer kunnen we de opgewekte stroom gebruiken voor onze elektrische apparaten.
De omvormer heeft een minder lange levensduur dan de zonnepanelen, die tenminste 25 jaar mee gaan. Een goede omvormer gaat ongeveer 10 tot 12 jaar mee en is daarna aan vervanging toe. Houd hier rekening mee bij zonnepanelen kopen. Als zonnepanelen installateur in Brabant, geven wij je uiteraard advies over de beste mogelijkheden.

Ben jij enthousiast over onze offerte? Dan helpen we je binnen no time aan goedkope zonnestroom!

Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Noord-Brabant

Heb je nog vragen over zonnepanelen in Noord-Brabant, neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Kan ik subsidie krijgen voor mijn zonnepanelen in Noord-Brabant?

Voor bedrijven is bij de aanschaf van een PV-installatie een subsidie zonnepanelen zakelijk aan te vragen. De subsidies zonnepanelen voor bedrijven bestaan uit een vijftal regelingen. Zonnepanelen Brabant kan je adviseren over de subsidies zonnepanelen voor bedrijven.
De milieu-investeringsaftrek MIA en Willekeurige afschrijving milieu-investeringen VAMIL, zijn subsidies op milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen voor ondernemers. Met de MIA kan je tot 36% van de investering zonnepanelen in mindering brengen op de fiscale winst. Het percentage van de aftrek is afhankelijk van de milieueffecten van de investering.
Investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie levert je als bedrijf een fiscaal voordeel op en een lagere energierekening. De Energie-investeringsaftrek EIA is bedoeld om duurzame energie-investeringen te stimuleren middels een extra belastingaftrek. Het betreft een aftrek ter hoogte van 45% van het geïnvesteerde bedrag. De EIA heeft geen invloed op de afschrijving.
De Kleinschaligheidsaftrek KIA is maximaal 28% van het investeringsbedrag tot een maximum bedrag dat de overheid ieder jaar vaststelt. Een combinatie van de KIA en EIA, want dat is wel mogelijk, kan maximaal tot een extra investeringsaftrek leiden van 82,5%.
Je kan als bedrijf niet tegelijk de MIA of EIA aanvragen. Je moet kiezen welke subsidie zonnepanelen Noord-Brabant je wilt aanvragen. Het loont dan ook om uit te zoeken welke fiscale regeling het meest gunstig is voor jouw bedrijf.
Met de extra subsidie zonnepanelen zakelijk VAMIL kan je als ondernemer de investering van zonnepanelen op ieder gewenst moment afschrijven. Door sneller af te schrijven verminder je de fiscale winst. Daardoor betaal je in dat jaar minder belasting. Je houd wellicht ruimte over om nog meer te investeren in de hoeveelheid zonnepanelen.