Offerte aanvragen​

Wil je weten hoeveel het kost om zonnepanelen te laten plaatsen op je dak door dé specialist van de provincie: Zonnepanelen Brabant? Laat dan een dakscan door ons uitvoeren en vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen? vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten nemen binnen enkele dagen contact met je op.

Aanvraag­formulier offerte

Offerte aanvragen: hoe gaat het verder?

We helpen je graag met het inzichtelijk maken van de investering en het rendement. Vul het aanvraagformulier in en maak een afspraak voor een dakscan en inventarisatie naar de mogelijkheden.
Aan de hand van jouw adres en postcode gaan onze medewerkers via Google Maps het dak van het huis bekijken. Op basis hiervan kan het oppervlakte bepaald worden. Weet je de oppervlakte en hellingshoek al? Of heb je vooraf bepaalde vragen? Geef deze dan op bij het opmerkingenveld in het aanvraagformulier zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Daarna nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak; het was nog nooit zo makkelijk om een offerte aan te vragen voor zonnepanelen!

Zonnepanelen plaatsen: de kosten

Zonnepanelen Brabant biedt de expertise en ervaring om huiseigenaren te begeleiden bij het plaatsen van de juiste zonnepanelen op het dak van hun huis. Door te investeren in zonnepanelen, kunnen huiseigenaren niet alleen hun ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook bijdragen aan een schoner milieu en het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties. Daarnaast bespaar je dankzij zonnepanelen aanzienlijk op je energiekosten. Hieronder hebben we een schema gemaakt waarin jij kunt zien wat het gemiddeld verbruik per jaar is van verschillende huishoudens. Zo kun jij uitrekenen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt en wat de kosten zijn. Heb je hulp nodig? Geen probleem! Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Energieverbruik per huishouden

 

Aantal personen in huishoudenGemiddeld verbruik per jaar
11.810 kWh
22.800 kWh
33.310 kWh
43.840 kWh
5 of meer4.110 kWh
Gemiddeld per huishouden2.730 kWh
Wanneer je zonnepanelen laat installeren op jouw dak, dan geniet je van een aantal voordelen, zoals een lagere energierekening en het leveren van een bijdrage aan een schoner milieu. Je bent niet meer afhankelijk van energieleveranciers en prijsstijgingen. Daarnaast stijgt de waarde van jouw huis of bedrijfspand, omdat deze investering toekomstbestendig is. Verder geniet je van een lange levensduur, omdat onze zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Onderhoud vindt slechts één keer per jaar plaats (het wassen van panelen) en dit onderhoud kun je ook nog eens door ons laten doen.
Wensen zakelijke zonnepanelen

Overtuigd? Vraag dan snel een offerte aan en geniet binnenkort van al deze voordelen!

Waarom kiezen voor Zonnepanelen Brabant?

Zonnepanelen Brabant is sinds 2008 dé expert op het gebied van zonnepanelen. We hebben alle redenen om voor ons te kiezen voor je op een rij gezet:
Medewerkster Marjel
 • Bij ons kun je terecht voor een totaalpakket: van advies en installatie tot nazorg.
 • Wij werken uitsluitend met A-merk panelen en omvormers van hoge kwaliteit.
 • Onze installateurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.
 • Wij leveren maatwerk op basis van jouw specifieke situatie en wensen.
  Je ontvangt bij ons altijd een uitgebreide offerte met een duidelijke prijsopgave.
 • Wij bieden gunstige financieringsmogelijkheden, zodat zonnepanelen voor iedereen betaalbaar zijn.
 • Je kunt bij ons rekenen op uitstekende garantievoorwaarden en service.
 • Onze zonnepanelen hebben een hoog rendement en zijn zeer duurzaam.
 • Door te kiezen voor zonnepanelen draag je bij aan een beter milieu en een duurzame toekomst.
 • Wij streven naar 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om jouw wensen te vervullen.

Zonnepanelen kopen bij Zonnepanelen Brabant?

Als je bij Zonnepanelen Brabant uw zonnepanelen koopt, dan kun je rekenen op de beste kwaliteit. Onze panelen gaan tot wel 40 jaar mee en hebben een hoge vermogensgarantie na 30 jaar. Bij ons gaat de kwaliteit verder dan alleen van onze panelen. We zorgen er namelijk ook voor dat de omvormer en de bekabeling van topkwaliteit tijd.

 

Let erop dat, net zoals alle andere apparaten, zonnepanelen ieder jaar iets slijten. Daarom krijg je bij ons 25 jaar fabrieksgarantie en ook nog eens een geweldige vermogensgarantie. 

Wanneer je uit wilt gaan van de beste kwaliteit, dan koop je jouw zonnepanelen bij Zonnepanelen Brabant! Heb je vragen over zonnepanelen kopen of wil je graag jouw zonnepanelen door onze installateurs laten plaatsen? Neem gerust contact met ons op. Offerte aanvragen? Ook wanneer je graag eerst meer informatie wilt over de kosten van zonnepanelen van Zonnepanelen Brabant, kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Zonnepanelen op Dak Zonnepanelen Brabant