Zonnepanelen Zevenbergen​

Waarom zonnepanelen in Zevenbergen installeren?

Voor het kopen en installeren van zonnepanelen in Zevenbergen, kun je terecht bij Zonnepanelen Brabant: dé leverancier van zonnepanelen in de regio. We zijn erkend installateur van zonnepanelen in Zevenbergen en geven je graag advies op maat voor het plaatsen van panelen op het dak van jouw huis of bedrijfspand.
Lever ook een bijdrage aan het milieu en laat zonnepanelen op jouw dak in Zevenbergen installeren. Met de opgewekte zonne-energie kun je de elektrische apparaten in huis voorzien van je eigen groene stroom. Het is niet alleen duurzaam, maar zonnepanelen in Zevenbergen hebben ook nog eens een hoog rendement waardoor je direct bespaart op je energierekening. Het rendement dat zonnepanelen in Zevenbergen opleveren ligt tussen de 10 en 14 procent per jaar. Dit is meer dan de rente op jouw spaarrekening! Bovendien geniet je van ‘schone energie’: je bent niet meer afhankelijk van de energieleverancier en de daarbij behorende fluctuerende prijzen.

Zonnepanelen: hoe het werkt

Zonnepanelen op jouw dak in Zevenbergen zetten zonlicht om in elektriciteit. Deze opgewekte zonne-energie is dan nog niet direct klaar voor gebruik. Zonnepanelen produceren namelijk gelijkstroom, terwijl huishoudens en kantoren wisselstroom nodig hebben. Daarom worden zonnepanelen voor particulieren in Zevenbergen altijd geïnstalleerd met een omvormer die de gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom. Deze stroom gebruik je vervolgens voor al jouw elektrische apparaten, zoals de televisie, koelkast en elektrische verwarming.
Zonnepanelen installatie op Brabants dak
Adviseur bekijkt mogelijkheden zonnepanelen voor bedrijfspand
Zonnepanelen Brabant heeft twee zonnepaneel varianten in het assortiment: polykristallijn panelen en monokristallijn panelen. De zwarte Mono zonnepanelen zijn ideaal voor een schuin dak, ze zien er mooi uit en leveren veel energie. De blauwe zonnepanelen worden het meest gebruikt voor zonnepanelen op een plat dak in Zevenbergen.

Besparen op je energierekening met zonnepanelen in Zevenbergen

Ben je in de veronderstelling dat zonnepanelen in Zevenbergen minder rendabel zijn, omdat de zon in Nederland minder schijnt? Dan kunnen we je geruststellen, want dat is niet zo. Om een voorbeeld te geven: in het zonnige Spanje leveren zonnepanelen slechts 1,5 keer meer energie op dan in Nederland. Ons land heeft de laatste jaren ook steeds meer uren zon gehad; dit is met zo’n 1.800 uur gestegen. Daarnaast wekken zonnepanelen in Zevenbergen ook tijdens sombere, koude en grijze dagen energie op; je zit nooit zonder stroom.
Bevestiging zonnepanelen

Gratis een advies ontvangen? Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand?

Installateur klaar voor installatie zonnepaneel

Door zonnepanelen te kopen in Zevenbergen, start je direct met het terugverdienen van je investering. Dit komt doordat je maandelijkse energierekening fors daalt. Binnen 7 tot 8 jaar heb jij jouw investering in zonnepanelen op het dak in Zevenbergen al terugverdiend!

Ben jij enthousiast over onze offerte? Dan helpen we je binnen no time aan goedkope zonnestroom!

Advies over zonnepanelen in Zevenbergen

Onze zonnepanelen voor jouw huis in Zevenbergen zijn van hoge kwaliteit, waardoor de panelen een levensduur van 35 tot 40 jaar hebben. Wij geven een garantie van 15, 25 of 35 jaar, afhankelijk van het soort zonnepaneel. Je kunt jouw zonnepanelen in Zevenbergen ook verzekeren. Dit is een all-risk verzekering voor een complete fotovoltaïsche installatie, inclusief een verzekering tegen opbrengstderving.

Weten hoe het precies werkt?
Wil je advies over zonnepanelen in Zevenbergen ontvangen? Neem dan contact op met Zonnepanelen Brabant en we helpen je graag verder. We meten jouw dak op en maken daarvan een legplan voor de zonnepanelen. Daarbij houden we rekening met jouw stroomverbruik en de hoeveelheid panelen die je nodig hebt. Zo haal je altijd het maximale uit jouw zonnepanelen in Zevenbergen!