Zonnepanelen Oud Gastel​

Zonnepanelen Brabant is een deskundig zonnepanelenbedrijf met haar hoofdkantoor in Oud Gastel. Bij ons kan je terecht voor deskundig vakmanschap en degelijk advies op maat over zonnepanelen Oud Gastel. Wij zijn onderdeel van HeatXL en zijn sinds 2008 actief. Wij zijn dé specialist in en installateur van zonnepanelen Oud Gastel en andere locaties. Bij ons kan je terecht voor advies, metingen en installatie van het zonnepanelen systeem.
 • A-merken zonnepanelen
 • Betrouwbaar advies op maat
 • Gediplomeerd en erkende installeurs
 • Hoogste opbrengst zonnepanelen
 • Snelle terugverdientijd
 • Beste prijs-kwaliteit
 • Goede garantie
 • Wij komen bij je langs voor een legplan

Deskundige installateur voor zonnepanelen in Oud Gastel

Zonnepanelen Brabant heeft al bij verschillende woningen en bedrijven in Oud Gastel een PV-installatie mogen plaatsen. Het zonnepanelen systeem wekt een hoge hoeveelheid energie op uit het natuurlijke zonlicht. Dit gebeurt zonder brandstof, zonder geluid en zonder bewegende delen. Meer weten over de installatie van zonnepanelen en het rendement wat het je oplevert? Neem contact op met dé specialist van Zonnepanelen Brabant Oud Gastel. We stellen een vrijblijvende offerte zonnepanelen voor je op.
Zonnepanelen installatie op Brabants dak
Adviseur bekijkt mogelijkheden zonnepanelen voor bedrijfspand

De voordelen van zonnepanelen in Oud Gastel

Met zonnepanelen geniet je jarenlang van een financieel voordeel. Het rendement van zonnepanelen is ongeveer 10 tot 14%, dat is meer dan als je het geld op de spaarrekening laat staan. Naast het financiële rendement leveren zonnepanelen op dak nog meer voordelen op.

De voordelen van zonnepanelen zijn onder andere:
 • Besparing op maandelijkse energielasten.
 • Onderhoudsvrij (1 keer per jaar wassen).
 • Onafhankelijk van de jaarlijkse stijgende energieprijzen.
 • Makkelijke en snelle installatie.
 • Een schone energiebron.
 • Lange vermogensgarantie van 15, 25, 30 tot 35 jaar. Woning stijgt in waarde.
 • Hoog financieel rendement.
 • BTW voordeel zonnepanelen
Bevestiging zonnepanelen

Gratis een advies ontvangen? Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand?

Installateur klaar voor installatie zonnepaneel
De installatie van zonnepanelen op het dak van jouw woning of bedrijfspand in Brabant is een zeer rendabele en energiebesparende investering. Met een eenmalige investering bespaar je duizenden euro’s. Kies voor ons deskundig installatiebedrijf zonnepanelen in Oud Gastel, om jouw dak in West-Brabant te voorzien van een PV-installatie.
Ben jij enthousiast over onze offerte? Dan helpen we je binnen no time aan goedkope zonnestroom!
Installateur legt zonnepaneel op dak

Zonnepanelen Oud Gastel: hoe gaan we te werk?

Bij het legplan maken wij een zonnepanelen tekening met behulp van 3D software. Simpel gezegd is een legplan voor zonnepanelen een tekening van jouw dak waarop de zonnepanelen zijn getekend. Niet alleen wordt het dak op schaal getekend, ook alle obstakels zoals pijpjes, dakramen en dakkapellen worden hierin opgenomen. Aan de hand hiervan berekent de adviseur van Zonnepanelen Brabant Oud Gastel op welke manier het dakoppervlak optimaal kan worden benut. Bovendien houden wij ook rekening met hoe de zonnepanelen eruit komen te zien op een jouw dak, zodat het niet lelijk oogt. De zwarte mono panelen zijn uitermate geschikt voor plaatsing op een schuin dak.

Ben jij enthousiast over onze offerte? Dan helpen we je binnen no time aan goedkope zonnestroom!

Bij onze zonnepanelen tekening houden wij ook rekening met verschillende wettelijke regels. We maken onderscheid in een legplan zonnepanelen plat dak en schuin dak. Vervolgens stellen we een offerte zonnepanelen op waarin het aantal panelen staat vermeld, de en delegplan zonnepaneel, de omvormer, solar bekabeling en andere materialen.

Wij verzorgen ook de installatie op jouw dak. We nemen de offerte zonnepanelen met je door en zodra je akkoord bent maken we een afspraak wanneer onze vakkundige installateurs bij jou langs komen. Het plaatsen van de zonnepanelen neemt één tot twee dagen in beslag. Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte zonnepanelen aan.

Zonnepanelen Oud Gastel: duurzaam leven

Een zonnepanelen inclusief installatie plaatsen in bijvoorbeeld Oud Gastel is de perfecte manier om meer ‘groen’ te leven, zonder veel concessies te doen. Een zonnepanelen installatie is opgebouwd uit zonnepanelen, een omvormer zonnepanelen, bevestigingsmaterialen, solar bekabeling en elektrische materialen voor het aansluiten van de PV-installatie.
Zonnepanelen Brabant Oud Gastel heeft verschillende soorten zonnepanelen in haar assortiment. We leveren panelen van het merk Sunpower. Sunpower is wereldwijd de beste producent van zonnepanelen. Dat is mede te danken aan de perfecte resultaten en extreem lange levensduur die deze panelen in praktijk leveren.
De zonnepanelen worden namelijk meteen jouw eigendom. Daarna betaal je met een vast maandbedrag de investering in zonnepanelen terug. Meestal is de besparing op stroomkosten groter dan het maandbedrag van de groene financiering.
Weten hoe het precies werkt?

Naast zonnepanelen is de kwaliteit van de omvormer even belangrijk. Wij leveren dan ook alleen A-merk zonnepanelen omvormers van de merken Solaredge, Solax en SMA. Naast de installatie geven wij ook zonnepanelen advies over btw terugvragen zonnepanelen bij de belastingdienst, zonnepanelen verzekeren en zonnepanelen aanmelden.

Voor bedrijven kunnen wij de subsidie zonnepanelen advies geven. Dit zijn allemaal grote voordelen van ons zonnepaneleninstallatiebedrijf. Wil je zonnepanelen kopen in Oud Gastel? Vraag ons om zonnepanelen advies en een gratis offerte.