kleinlogo-zonnepanelen

SunPower zonnepanelen

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

SunPower zonnepanelen

Hoog rendement zonnepanelen

SunPower zonnepanelen zijn hoog rendement zonnepanelen. Het zijn de meeste krachtige zonnepanelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Over de eerste 25 jaar levert het 35% meer energie op per m2. 

De SunPower zonnepanelen vallen onder de A-kwaliteit panelen. Ze leveren het hoogste rendement op, omdat ze meer elektriciteit produceren ten opzichte van conventionele panelen. Ze hebben een optimale zonne-energie opbrengst en dat zorgt ervoor dat een hoog rendement leveren. 

Zonnepanelen Brabant heeft verschillende soorten zonnepanelen in haar assortiment. Wij zijn dan ook SunPower zonnepanelen installateur. SunPower wordt gezien als de beste producent van zonnepanelen ter wereld. Dat is mede te danken aan de perfecte resultaten en extreem lange levensduur die deze panelen in te praktijk leveren.

Villa zonnepanelen Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

SunPower producent

Beste ter wereld

SunPower is een Amerikaanse producent van zonnepanelen en zonnecellen, met hoofdkantoor in San Jose, Californië. Het werd opgericht in 1985, en speelt al vele jaren een pioniersrol op de markt van de zonne-energie. Als leverancier voor onder andere de NASA heeft het door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd voor zowel zonnepanelen particulier als bedrijven.

SunPower brengt voornamelijk zonnepanelen op de markt op basis van mono kristallijne zonnecellen. De zonnepanelen behalen een rendement die tot de hoogste op de markt behoort. Sommige van de SunPower zonnepanelen kunnen zelfs een rendement boven 20% halen, wat geen enkele andere producent op de zonnepanelen markt hen nadoet.

De mono zonnepanelen zijn de zwart gekleurde panelen met een zwart frame. Ze worden ook wel SunPower Black zonnepanelen genoemd. Ze leveren een beter rendement en er is een hoger paneelvermogen mogelijk, tot 400 Wattpiek (Wp). Vanwege het mooie uiterlijk zijn ze minder opvallend en worden veel toegepast op schuine daken. 

Door te kiezen voor de beste zonnepanelen ter wereld met de hoogste kwaliteit behaal je ook een hoge opbrengst zonnepanelen. Uiteindelijk verdien je hier de meeste energie mee, waardoor je rendement hoger is in vergelijking met minder kwalitatieve panelen.

Bergen Op Zoom Afmeting zonnepaneel Omvormer zonnepanelen

Zonnepanelen Sunpower

Wat kosten SunPower zonnepanelen

De kosten zonnepanelen SunPower is afhankelijk van welk type paneel je kiest. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de SunPower Maxeon, de SunPower Performance en de SunPower flexibele zonnepanelen. De kosten variëren tussen de 200 en 500 euro per paneel.

SunPower Maxeon panelen: er zijn 4 panelen die SunPower uitbrengt onder de Maxeon serie. Het rendement van deze panelen is zeer hoog en loopt van 360 tot 400 Wp. De panelen zijn minimalistisch vormgegeven en zeer geschikt voor optimale benutting op kleine daken. De degradatie ligt na 25 jaar op 8%, dat is 12% lager dan bij conventionele panelen. De panelen zijn ontworpen om in 25 jaar 45% meer energie te leveren als de standaard panelen.

SunPower Performance paneel: het SunPower performance zonnepaneel is een goedkopere variant van de zonnepanelen van SunPower. Maar tegelijkertijd is het rendement met 320 Wp nog steeds extreem goed. Deze panelen zijn ontworpen om na 25 jaar 28% meer energie op te wekken dan de conventionele panelen. 

Flexibele panelen van SunPower: SunPower levert ook een aantal zeer kwalitatieve flexibele panelen. Deze zijn ideaal voor gebruik op vakantie, op de boot, de caravan, bij de tent of de camper. Het rendement van deze zonnepanelen is lager, maar dat is normaal bij flexibele zonnepanelen. 

SunPower Maxeon 3

Unieke Maxeon zonnepanelen

SunPower Maxeon 3 is uniek. Het geavanceerde aluminium ontwerp maakt gebruik van door de ruimtevaart industrie ontwikkelde lijmen voor het hechten van het zonne-laminaat. Zodat het paneel hoge windbelastingen kan weerstaan. 

De koperen onderlaag is een goede geleider en vervormbaar, waardoor de zonnecel elektrische intact blijft. Zelfs als er scheurtjes ontstaan. Het speciaal ontwikkelde inkapselfolie is zeer goed bestand tegen vocht en elektrische inwerking. Bij de SunPower zonnepanelen wordt gebruik gemaakt van gezuiverde silicium. 

De hoogwaardige mono kristallijn is ongevoelig voor lichtdegradatie. Met minimale onzuiverheden zorgt het voor een maximale energie conversie. De drievoudige redundante onderlinge cel verbinding zorgt ervoor dat uitzetting en inkrimping vanwege dagelijkse temperatuur schommelingen geen probleem vormen. 

De unieke Maxeon zonnepanelen hebben anti-reflecterend glas. Het hoogwaardige glas garandeert een degelijke laag met een uniform oppervlak. Dit zorgt voor een maximale energie productie, zelfs op bewolkte dagen. De SunPower Maxeon 3 bevatten een vertind koperen corrosie barrière.

zonnepaneel kopen

Kenmerken SunPower paneel

SunPower Black zonnepanelen

SunPower heeft veel goede kenmerken, waardoor ze ook erg gewild zijn voor zowel particulieren als voor zonnepanelen installeren bij bedrijven. We hebben de kenmerken SunPower paneel op een rij gezet:

– Een SunPower paneel heeft een koperen onderlaag, dat zorgt voor versteviging en bescherming biedt tegen corrosie door weersinvloeden.
– De SunPower Black zonnepanelen hebben een prachtig design.
– Het anti-reflecterende glas garandeert een maximale productie op bewolkte dagen.
– Het paneel heeft geen rasterlijnen. In plaats daarvan maken SunPower Maxeon-cellen gebruik van geleiding via back contacts, waardoor ze meer zonlicht opnemen.
– De kaders van het paneel zijn gemaakt van geavanceerd aluminium. Deze kunnen zelfs de hoogste windkrachten weerstaan.
– Het paneel heeft dikke connectoren, waardoor het bestand is tegen uitzetten en inkrimpen door dagelijkse temperatuur schommelingen.
– Unieke garanties: 25 jaar fabrieksgarantie en 25 opbrengst garantie.
– Verschillende soorten zonnepanelen: SunPower Max2-360, SunPower Max3-375 BLK, SunPower Max3-395, SunPower Max3-400. 

Zonnepanelen Achtmaal 500

SunPower zonnepanelen 400Wp

Wat kosten SunPower zonnepanelen

SunPower levert diverse type zonnepanelen welke verschillend zijn in vermogen. De absolute topper zijn de SunPower zonnepanelen 400Wp. Deze leveren een vermogen van 400 Wp. Ze wegen 19 kilo en de afmeting zonnepaneel is 1690 x 1046 x 40 mm. 

De SunPower Maxeon panelen zijn de krachtigste die op de markt te verkrijgen zijn. Ieder zonnepaneel levert een piekvermogen tot 400 Wattpiek. Met een efficiëntie van 22,6% is er dan ook geen ander zonnepaneel dat meer energie opwekt dat de SunPower Maxeon zonnepanelen. 

Fabrikant SunPower maakt alleen gebruik van kwalitatief goede materialen, waardoor stevige panelen gegarandeerd zijn. Alle Sunpower panelen die Zonnepanelen Brabant levert zijn gemonteerd op een koperen fundering. Daardoor komen barsten en andere defecten bijna niet voor. De Maxeon serie start bij 350 euro per paneel.

Al jaren lang zijn SunPower zonnepanelen de voorloper op het gebied van vermogen en efficiency. Dit resulteert dan ook in een hoog rendement met een hoge vermogens opbrengst. Wil je meer weten over deze uniek zonnepanelen voor op het dak? Neem dan gerust contact op met Zonnepanelen Brabant, de zonnepanelen specialist van Brabant. 

SunPower panelen

Voordelen SunPower zonnepanelen

Meer elektriciteit: Hoog rendement SunPower zonnepanelen produceren meer elektriciteit dan normale panelen. Ten eerste zijn ze veel krachtiger en behouden gedurende hun levensduur een hoge efficiency. Dit levert je in de eerste 25 jaar 35% meer energie per m2 op.

Flexibel: SunPower Maxeon panelen 3-serie wekt meer energie op een kleiner oppervlakte. Daardoor heb je altijd de mogelijkheid om de zonne-energie productie te verhogen middels het extra zonnepanelen plaatsen.

Meer energie per m2: De SunPower X-serie levert 3,6% meer energie per zonnepaneel. Dit betekent dat je meer energie op een klein oppervlakte kan opwekken middels minder panelen.

Mooi design: Binnen de Maxeon3-serie wordt een SunPower Signature Black aangeboden. Een zwart paneel welke naadloos samensmelt met jouw dak. Het paneel is gebouwd met zwarte zonnecellen en anti reflecterend glas om vervelende lichtreflectie te voorkomen.

Hoge garantie: SunPower geeft een unieke garantie van 25 jaar. Deze garantie is een combinatie van energie- en productgarantie op SunPower zonnepanelen. Mocht er onverhoopt zich een probleem opdoen, ondanks de hoge kwaliteitseisen, dan heb je de zekerheid van een uitgebreide dekking. 

Duurzaamheid: Duurzaamheid staat bij SunPower bovenaan de lijst. Het bedrijf zet zich dan ook actief in om zonnepanelen te maken die net zo schoon zijn als de zonne-energie die ze opwekken.