kleinlogo-zonnepanelen

Installateur zonnepanelen Brabant

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Installateur zonnepanelen Brabant

Erkend installateur zonnepanelen

Wij zijn dé specialist en installateur zonnepanelen Brabant. Ons bedrijf is al sinds 2008 actief in het leggen van zonnepanelen op daken van bedrijven en particulieren in West-Brabant. Wij zijn erkend installateur Zonnepanelen Brabant. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oud-Gastel. 

Bij ons kan je terecht voor deskundig vakmanschap en degelijk advies op maat over zonnepanelen installeren in de provincie Noord-Brabant. Wij hebben alles zelf in huis om op jouw dak zonnepanelen te plaatsen. Ook geven wij je advies over diverse zaken. 

Zoals voor zonnepanelen particulier de btw terugvragen zonnepanelen en zonnepanelen aanmelden. Voor bedrijven kunnen wij helpen bij de aanvraag voor subsidie zonnepanelen. Je kan ook bij ons terecht met vragen zoals wat is salderen of welke zonnepanelen moet ik kopen.

Zonnepanelen installeren zonne energie

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Zonnepanelen installatiebedrijf

Zonnepanelen leverancier

Ons zonnepanelen installatiebedrijf heeft eigen installateurs. Wij zijn bij het installeren van zonnepanelen op jouw dak altijd jouw eerste aanspreekpunt, ook als er eventuele defecten zijn. Voor zonnepanelen plaatsen is onze jarenlange ervaring een groot pluspunt. 

In de afgelopen jaar zijn er keurmerken en normeringen opgesteld. Volgens deze normen werken onze vakkundige installateurs, SEI erkend installateur zonnepanelen en VCA gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons zonnepanelen installatiebedrijf voorop. 

Als zonnepanelen leverancier werken wij van ontwerp, levering tot installatie en nazorg. Wij geven verschillende garanties, zoals de fabrieksgarantie en vermogensgarantie zonnepanelen en de garantie op onze installatie. 

Wil je meer weten over zonnepanelen kopen, de montage van de PV-installatie of onze service? Neem dan contact op met installateur Zonnepanelen Brabant, de specialist in zonne-energie in regio West-Brabant. Je kan ook een bezoek brengen aan ons hoofdkantoor in Oud-Gastel.

Bergen Op Zoom Afmeting zonnepaneel Omvormer zonnepanelen

Zonnepanelen laten plaatsen

Beste merk zonnepanelen

Zonnepanelen laten plaatsen door ons zonnepanelen installatiebedrijf is de beste keuze die je kan maken. Het is een slimme en duurzame investering. Allereerst profiteer je met eenmalige investering 25 tot 40 jaar van goedkope stroom, wel te verstaan groene stroom. 

Na ongeveer 7 jaar heb je de investering zonnepanelen al terugverdiend. Alle jaren die volgen heb je geen kosten aan stroom. Na 10 tot 12 jaar heb je een eenmalige kosten van het vervangen van de omvormer zonnepanelen. Dit zijn de enige kosten die je hebt. 

Wij adviseren je altijd te kiezen voor het beste merk zonnepanelen. Deze leveren een hogere opbrengst zonnepanelen op, dan de goedkopere modellen. Je behaalt met de beste zonnepanelen een hoger rendement en dat jaar na jaar. 

Zonnepanelen verschillen van elkaar in prijs, kwaliteit, vermogen, uiterlijk en garanties. Wij leveren verschillende A-merken zonnepanelen, zoals de SunPower zonnepanelen die wereldwijd bekend staan als de beste zonnepanelen. Alsmede LG Solar en Panasonic en Solarwatt.

Zonnepanelen leggen

Zonnepanelen installateur

Bij zonnepanelen leggen komt heel wat kijken. Een zonnepanelen installatie is op zich niet heel complex en bestaat uit een aantal onderdelen. De zonnepanelen zelf welke het zonlicht omzetten naar energie. Een ander belangrijk onderdeel is de omvormer. 

Een omvormer zonnepanelen zet gelijkstroom om naar bruikbare wisselstroom, waardoor jouw woning wordt voorzien van groene stroom. Als slot is er nog de draagstructuur en de solar bekabeling welke de installatie compleet maken. 

Het is mogelijk om zonnepanelen zelf te plaatsen, maar wij raden dit af. Een gemiddeld zonnepaneel weegt 25 kg en het vereist de nodig kennis voor montage. Bovendien kan onze zonnepanelen installateur het maximum uit een installatie halen. 

Zonnepanelen leggen verloopt in zes stap: de voorstudie van het dak, de montage van de draagstructuur, bevestiging van de zonnepanelen op de draagstructuur, plaatsen van de zonnepanelen omvormer, bekabeling van de PV-installatie en de keuring van de installatie.

De volledige installatie bij zonnepanelen particulier neemt meestal 1 of 2 dagen in beslag door de installateur zonnepanelen Brabant. Wil je meer informatie over prijs zonnepanelen en kosten zonnepanelen weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.