installatiepartner worden van ons bedrijf

Installatiepartner en montageteams gezocht! Zonnepanelen Brabant verzorgd zonnepaneleninstallaties in heel west Brabant, met een focus op de gebieden rondom Roosendaal, Etten-Leur, Breda en Bergen op Zoom. Wij leveren zonnepanelen op particulieren woningen, kantoren en bedrijfsloodsen.

Om onze snelle groei op te vangen werken wij daarbij samen met een installatiepartner voor de montage. Heb jij een montageteam dat bestaat uit gecertificeerde elektrospecialisten en hardwerkende zonnepanelenmonteurs?

Meteen van start

Hebben jullie een eigen werkbus, een veilige steiger met valbeveiliging en gereedschap? Dan kan wat ons betreft een samenwerking als installatiepartner snel van start gaan.

Aantoonbare ervaring ondersteund met project referenties is uiteraard een vereisten!

Installateur haalt zonnepaneel uit de bus
Installateur met zonnepaneel op hoogwerker

Duurzame samenwerking

Als installatiepartner van Zonnepanelen Brabant ben je onderdeel van een platte, informele organisatie met korte communicatielijnen. Wij zorgen ervoor dat er een je een slimme planning krijgt en een constante stroom van installatie projecten. Duurzaam samenwerken als installatiepartner betekend ook snel betaald worden. Daarom betalen wij binnen 2 weken na uitvoering je factuur! Samen borgen we vervolgens de hoge kwaliteit, klant tevredenheid en vooral veilig werken. Daarbij bieden wij een prettige werksfeer en een constructieve samenwerking!

Installatiepartner worden in 3 stappen

Onze planning maakt na het eerste contact via mail of telefoon een persoonlijke afspraak om jullie bedrijf beter te leren kennen. Daarbij bespreken we de voorwaarden en bekijken wij of de kwaliteiten van jullie bedrijf aansluit bij onze standaard.

We bezoeken jullie referentieprojecten en controleren daar het opgeleverde werk. Wanneer dat voldoende aanleiding geeft om verder te praten laten wij jullie een eerste pilot opdrachten uitvoeren. Daarna werken bespreken we het geleverde werk.

Wanneer het pilotproject een succes is, behoor je tot onze installatie partners. Dat betekent dat jullie bedrijf een grote groei- en omzetpotentie heeft. De daaropvolgende periode werken we verder samen om de kwaliteit verder te verbeteren. Op die manier draagt jullie installatiewerk maximaal bij aan de optimale klantbeleving.

Aansluiting in meterkast
Installateur klaar voor installatie zonnepaneel

Duidelijke afspraken

De kwaliteit en gehanteerde veiligheid bij het geleverde werk heeft voor ons de hoogste prioriteit. Wij vinden het ook belangrijk om de onderlinge afspraken met een installatiepartner duidelijk schriftelijk met elkaar vast te leggen. Heb jij een aanvraag gedaan om installatiepartner te worden? Dan nemen wij binnen een week na jouw aanvraag telefonisch contact op om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!