kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen bedrijf

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen bedrijf

Zonnepanelen voor bedrijven

Zoek niet langer naar een zonnepanelen bedrijf, bij Zonnepanelen Brabant kan je namelijk terecht voor zonnepanelen kopen en zonnepanelen installeren. Wij geven je gedetailleerd advies en een hoge service. Voor het plaatsen van zonnepanelen bedrijf of kantoor kan je terecht bij dé specialist in het plaatsen van zonnepanelen in regio West-Brabant. 

De vaklieden van Zonnepanelen Brabant installeren zonnepanelen particulier, bedrijven, agrarische bedrijven, scholen, overheden, woningcorporaties en verenigingen. Zonnepanelen laten plaatsen op jouw bedrijfspand of ander gebouw in Ginneken, Kruisland, Zundert of een andere regio in Brabant is zeker een goede investering waar je nog jarenlang van profiteert.

Heb je interesse en wil je meer informatie? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte zonnepanelen aan. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om samen de mogelijkheden te bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen bedrijf of kantoorpand. 

zonnepanelen-1

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

de inventarisatie en voorbereidingsfase

Stap 1: inventarisatie en voorbereidingsfase

Capaciteit zonnepanelen berekenen

Om een installatie van zonnepanelen voor jouw bedrijfspand te realiseren, is het nodig een aantal zaken duidelijk op een rij te zetten. Het huidige stroomverbruik en verbruiksprofiel is belangrijk om te weten. Daarbij wordt ook gekeken of er een constant verbruik is of dat dit sterk verschilt in de winter- en zomerperiode.

Dergelijke gegevens zijn nodig om de capaciteit van jouw PV-installatie te bepalen. Bovendien kan met deze gegevens een indicatie worden berekend van de opbrengst zonnepanelen en de kostenbesparing.

De volgende gegevens nemen wij op bij de inventarisatie fase voordat we overgaan op zonnepanelen plaatsen:

* Bedrijfsnaam
* Adres van de locatie voor de aanleg van het zonnepanelen systeem
* Jaarlijkse stroomverbruik
* De huidige elektriciteitsprijs
* Jouw verbruiksprofiel
* Eventuele renovatie- of nieuwbouwplannen
* Eventuele subsidie beschikking (het bewijs waarin staat dat je recht hebt op subsidie)

Zonnepanelen kopen subsidie

Zakelijke klein- en grootgebruikers

De overheid heeft een aantal regels opgesteld ter stimulering van het investeren in duurzame zonne-energie. Zakelijke kleingebruikers kunnen gebruik maken van een fiscaal voordeel zonnepanelen. Je kan gebruik maken van de Energie-Investeringsaftrek EIA waarbij 55% aftrek toegepast wordt. 

Alsmede de KleinschaligheidsInvesteringsaftrek KIA waarbij 28% aftrek wordt toegepast. Daarnaast is het toegestaan om de investering in zonnepanelen in 5 jaar af te schrijven, oftewel 20% per jaar. Voorheen was er ook de MIA-regeling voor milieu-investeringen. Echter deze milieu-investeringsaftrek MIA is niet meer van toepassing op zakelijke zonnepanelen. 

Voor grootverbruikers is er de SDE+ subsidie. Deze subsidie zorgt gemiddeld voor een vergoeding van 90% van het investeringsbedrag. In alle segmenten zorgt dat voor een gemiddelde terugverdientijd van 7 jaar, waardoor het voor iedereen interessant is om te investeren in zonnepanelen. 

zonnepanelen-schansopstelling-roosendaal

Stap 2: berekening hoeveel zonnepanelen mogelijk zijn

Zonnepanelen voor bedrijfspand, inschatting op afstand

Op basis van de door jouw verzamelde gegevens kunnen wij op afstand een inschatting maken van de benodigde capaciteit. En het maximum haalbare aantal zonnepanelen op het dak van jouw bedrijfspand. We maken een berekening hoeveel zonnepanelen mogelijk zijn

Wij tekenen de verschillende varianten van zonnepanelen installaties in op een foto zodat je een goede eerste indruk krijgt van het eindresultaat na installatie. 

Daarnaast beoordelen wij de ligging van jouw dak of locatie. Op basis van deze schouw op afstand maken wij een eerste prijsopgave aan de hand van indicatieve rekenvoorbeelden.

De schouw op afstand bepaalt:
– Of de ligging van het dak of locatie gunstig is.
– Hoe de PV-installatie er uit komt te zien.
– Wat de benodigde opwek capaciteit zonnepanelen is.

Een eerste kostenindicatie

Op basis van deze inschattingen kan je de keuze baseren op factoren die voor jou van belang zijn. Zoals het aandeel van jouw energieverbruik dat je duurzaam wilt opwekken, de kosten van de aanschaf van zonnepanelen en de te realiseren winst die het project jou na de terugverdientijd oplevert.

Gemiddeld gaat een grote zonnepanelen installatie 30 tot 35 jaar mee. Gedurende deze periode is de opgewekte energie gratis. Zonnepanelen installeren vraagt natuurlijk om een investering. De terugverdientijd van deze investering is afhankelijk van diverse factoren.

Voor een residentiële installatie geldt op dit moment een gemiddelde terugverdientijd van 7 tot 8 jaar. Door de lagere energieprijs en energiebelasting bij grootverbruik is de terugverdientijd voor bedrijven doorgaans langer, circa 10 jaar.

De huidige energieprijs speelt daarbij een centrale rol. Namelijk hoe lager jouw energieprijs, hoe langer de terugverdientijd zonnepanelen is.

Eventuele subsidie zonnepanelen waarop je aanspraak kan maken verkort de zonnepanelen terugverdientijd aanzienlijk. 

Vraag onze specialisten naar de voor jouw zonnepanelen bedrijf beschikbare regelingen.

Zonnepanelen voor je bedrijfspand

Stap 3: Definitieve offerte en installeren zonnepanelen

Zonnepanelen inclusief installatie

Wanneer je naar aanleiding van de eerste inschatting op afstand geïnteresseerd bent in de aankoop van een zonnepanelen systeem, maken wij een afspraak met je voor een bezichtiging op locatie. 

Daarbij kijken we of de constructie van het dak geschikt is voor het monteren van zonnepanelen en of er obstakels op het dak zorgen voor beperkingen. Op basis van de fysieke schouw ontvang je van ons een definitieve offerte zonnepanelen systeem.

Onze offerte zonnepanelen bevat:
– De financiële onderbouwing met beschrijving van alle kosten zonnepanelen.
– Een technische onderbouwing: een beschrijving van de toegepaste techniek.
– Garanties: een beschrijving van de garantie zonnepanelen, garantie omvormer en andere.
– Kwaliteit van het materiaal: immers hoe hoger de kwaliteit, des te hoger en constanter de opbrengst en levensduur zonnepanelen is.

Vervolgens lopen we de offerte samen met je door om te controleren of alles duidelijk is. De keuze voor het zonnepanelen systeem is gemaakt en de overeenkomst getekend. Je weet nu welke zonnestroom installatie je krijgt. Daarna stemmen wij een definitieve datum van installatie met je af.

Zonnepanelen voor je bedrijfspand inschatten

Zonnepanelen offerte aanvragen voor het bedrijf

Is een offerte ook de uiterste prijs zonnepanelen?

Je bent overtuigd van groene energie opgewekt door zonnepanelen. Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte zonnepanelen op bij de specialisten van Zonnepanelen Brabant. Wij leveren PV-installatie aan particulieren en bedrijven. 

Nadat je jouw gegevens in het offerte formulier hebt ingevuld gaan zij aan de slag. Aan de hand van jouw adres, postcode en gegevens gaan onze medewerkers via Google Maps het dak bekijken. Op basis hiervan kan het zonnepanelen oppervlakte worden berekend. 

Weet je de oppervlakte zonnepanelen en hellingshoek al? Of heb je vooraf nog bepaalde vragen? Geef deze dan op bij het opmerkingen veld zodat wij daar rekening mee kunnen houden tijdens ons voorwerk.

Daarna nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. De offerte is niet de uiterste prijs zonnepanelen, deze maken we definitief wanneer we bij je langs zijn geweest. 

Zonnepanelen Brabant de specialist van de regio sinds 2008. Kies voor betrouwbare zonnepanel met een technische levensduur van 40 jaar. Hoog Rendement en een lage energie rekening.

Ongekende mogelijkheden, neem nu contact met ons op.

Investeren zonnepanelen bedrijf

Zonnepanelen voor je bedrijf

Door investeren zonnepanelen bedrijf ben je weer een stap dichterbij jouw duurzame ambitie. Met zonnepanelen voor jouw bedrijfspand bespaar je direct op de energiekosten. Tegelijkertijd kan je de bedrijfsvoering verduurzamen. Dit realiseer je eenvoudig met de installatie van zonnepanelen op jouw bedrijfspand.

Zonnepanelen wekken immers schone energie op en besparen daarmee op het gebruik van fossiele brandstoffen Daarnaast verlaagt je direct de energierekening. Door zonnepanelen plaatsen geniet je van groene energie die je gratis door de zon opwekt.

Tevens bespaar je op de transportkosten en energiebelasting, die jouw energieleverancier rekent voor de levering van energie. Je bent nog maar 3 stappen verwijderd voor het verduurzamen van jouw bedrijfspand middels zonnepanelen voor je bedrijf.