Vrienden­actie

Ben jij al een tevreden klant van Zonnepanelen Brabant? Dan kun jij ook vrienden en familie laten profiteren van een lagere stroomrekening. Daarbij ontvangen jullie ook nog allebei een bonus!

Meld je vriend aan bij Zonnepanelen Brabant en verdien €100,-

Met de Brabantse vriendenactie stappen elke week nieuwe klanten extra voordelig over op zonnepanelen. Heb jij vrienden, familie, buren of kennissen die ook willen profiteren van zonnepanelen? Meld ze dan aan via onderstaand vriendenformulier. Zonnepanelen Brabant geeft je voor elke nieuwe vriend €100,- én geeft jouw vriend ook nog eens €100,- korting. Dat is pas een zonnige deal!

Persoonlijke service zonnepanelen kopen
Adviseur bij jou thuis

Ontvang €100,- en geef je vriend €100,- korting!

Vul op het aanmeldformulier op deze pagina de contactgegevens van je vriend in die interesse heeft in de aankoop van zonnepanelen. Maakt hij of zij net als jij gebruik van de offerte van Zonnepanelen Brabant, dan ontvang jij €100,- Brabantse vriendenbonus op je rekening en krijgt jouw vriend €100,- extra korting op zijn offerte!

Weet jij nog niet wie er in jouw vriendenkring interesse heeft in zonnepanelen, maar wil je wel profiteren van de Brabantse vriendenactie? Deel dan de aanmeldlink met je vrienden, zodat ze zelf hun gegevens kunnen invullen!

Hier kun je vriend(en) aanmelden voor de zonnige vrienden­actie!

Aanmelden voor de Brabantse vriendenactie is snel geregeld:

1: Meld je vriend
aan

1: Meld je vriend aan

Vul op onderstaand formulier de contactgegevens van je vriend in zodat wij hem of haar kunnen benaderen voor een afspraak. Als je heel veel Brabantse vrienden hebt mag je het formulier voor iedere vriend invullen.

2: Wij plannen een adviesgesprek

Vul op onderstaand formulier de contactgegevens van je vriend in zodat wij hem of haar kunnen benaderen voor een afspraak. Als je heel veel Brabantse vrienden hebt mag je het formulier voor iedere vriend invullen.

3: Profiteer samen van de voordelen

Wanneer jouw vriend kiest voor de door ons aangeboden offerte, ontvang jij na oplevering €100,- euro vriendenbonus op je rekening en krijgt jouw vriend €100,- korting op zijn offertebedrag!

Meld jou en je vriend aan voor de vrienden­actie!