Zonnepanelen Zakelijk kopen voor jouw bedrijf

De zon gebruiken als duurzame energiebron voor jouw onderneming? Dat is ook financieel heel verstandig! Steeds meer ondernemers maken daarom gebruik van de voordelen van Zakelijk kopen van zonnepanelen.

Niet alleen behaal je direct een hoog rendement, met zonnepanelen verduurzaam je eenvoudig je bedrijf. De energiekosten dalen én je realiseert een verbetering van je energielabel!

Met  het Zakelijk kopen van zonnepanelen ben je daarbij minder afhankelijk van jouw energieleverancier. Ook draagt het bij aan een versterking van het duurzame imago van jouw onderneming. Ontdek de vele voordelen van zakelijk  kopen voor jouw bedrijf.

Zonnepanelen Brabant levert jouw bedrijf meer dan alleen zonnepanelen. Bij jouw systeem leveren wij een online monitoringsysteem. Zo weet je precies wat jouw zonnepanelen je opleveren. 25 jaar een zorgeloos rendement, want onze A-merk zonnepanelen gaan minstens 25 jaar mee.

Omdat wij met gecertificeerde monteurs werken weet jij zeker dat het systeem degelijk wordt geïnstalleerd. Als bewijs van onze kwaliteit laten wij alle zakelijke systemen onafhankelijk keuren volgens scope 12.
Wensen zakelijke zonnepanelen

Ben jij klaar voor een duurzame toekomst en wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een gratis persoonlijk advies op maat.

Bedrijfspand vol zonnepanelen

Zonnepanelen zakelijk kopen met een hoog rendement

Met een investering in zonnepanelen kun je een hoog rendement behalen – de extra belastingvoordelen zorgen voor een nog betere business case. Meestal zijn zonnepanelen binnen 3 tot 4 jaar terugverdiend. Daarna heb je nog 25 jaar een zorgeloos rendement, want onze A-merk zonnepanelen gaan minstens 25 jaar mee.

Hoeveel zonnepanelen passen er op jouw bedrijf?

Wij berekenen het gratis!

Met zonnepanelen wek je eigen energie op. De zonnestroom die je opwekt gebruik je voor de machines en bedrijfsprocessen in jouw onderneming. Maar hoeveel zonnepanelen passen er eigenlijk op jouw bedrijfspand? Wat is er verder nog nodig om een mooi rendement te behalen op jouw dak?
Zonnepanelen op dak bedrijfspand

Samen met jou bekijken we alle belangrijke zaken:

Het stroomverbruik van jouw bedrijf. Hoe hoger het stroomverbruik per jaar, hoe meer zonnepanelen je nodig hebt om het verbruik met zelf opgewekte stroom te compenseren.
De ligging van je bedrijf en positie van het dak ten opzichte van de zon zijn van invloed op de opbrengst van jouw nieuwe zonnepanelen. Want een dak richting het zuiden heeft meer zonuren dan een dak dat op het noorden is gericht.
Ook het oppervlak van je dak bepaalt hoeveel zonnepanelen je kunt plaatsen op jouw bedrijf. Om al die zaken duidelijk te krijgen voert onze adviseur een gratis dak-check uit. Vervolgens maken we een op maat gemaakt plan voor de plaatsing, soort en uitvoering van de zonnepanelen.
Opties bekijken voor zonnepanelen

Waarom kiezen voor Zonnepanelen Brabant?

Wij helpen ondernemers in iedere fase van het zonnepanelen kopen. Daarbij houden wij het graag persoonlijk. Jij hebt steeds contact met een vaste adviseur die je gedurende het gehele traject bijstaat.

Heb jij interesse in een advies op maat, heb je nog een vraag of wil je weten hoeveel jij kunt besparen op jouw dak? Neem contact met ons op en je ontvangt binnen 24 uur een antwoord of contactverzoek voor een bezoek bij jouw bedrijf. Onze adviseurs staan voor je klaar!

Onze werkwijze

Eerst advies op maat

Samen met onze zonnepanelenspecialist bespreek je de mogelijkheden voor het zakelijk kopen van zonnepanelen op het dak van jouw bedrijf.

Aanbod is akkoord

Wij maken een offerte op maat, toegespitst op jouw wensen en eisen. Bij goedkeuring van onze offerte maken we een definitieve planning voor de installatie.

Controle voor installatie

Voordat wij gaan installeren bespreken wij samen met onze technisch specialist de laatste zaken. Zo voorkomen we verassingen en weet jij precies wat er gaat gebeuren.

Installatie van jouw zonnepanelen

De zonnepanelen en bijbehorende omvormers worden deskundig en gecertificeerd geïnstalleerd. Daarna gaat het besparen beginnen.

Je bedrijf gevestigd in de regio Breda , kijk dan eens op deze pagina Zonnepanelen Breda.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?