Zonnepanelen financieren zonder investering

Betaal in termijnen
Santander logo

Zonnepanelen financieren is meestal slimmer dan zonnepanelen huren. Wil jij je energiekosten verlagen met zonnepanelen, maar heb je ook andere plannen met je spaargeld? Dan is Groen Lenen misschien een oplossing!

Groen Lenen is een goed alternatief voor een 2e hypotheek

Groen Lenen is een slimme vorm van zonnepanelen financieren als persoonlijke lening waarbij geen notaris nodig is. Je kunt de lening afsluiten met een lage rente. Je bespaart hoge taxatie- en notariskosten en afsluitkosten betaal je niet! Met een looptijd tot 15 jaar blijft je maandbedrag laag en betaalbaar. De rente voor deze vorm van zonnepanelen financieren, komt ook in aanmerking voor Belastingteruggave op rente voor energiebesparende maatregelen.

Persoonlijke service zonnepanelen kopen
Adviseur bij jou thuis

Profiteer van een ruimer budget zonder verassingen

De zonnepanelen worden direct jouw eigendom. Daarna betaal je de investering terug met een vast maandbedrag afgestemd op jouw situatie. De besparing met je zonnepanelen financieren is in de meeste gevallen hoger dan het maandelijkse Groen Lenen bedrag. Zo profiteer je direct van een lage energierekening en houd je jouw spaargeld beschikbaar!

De voordelen van betalen per maand

Zonnepanelen financieren maar liever niet huren?

Hoe werkt betalen per maand precies?

Geef aan dat je per maand wil betalen met Groen Lenen en wij nemen contact met je op.

Je ontvangt een aanvraaglink van Bank Santander. Vul je gegevens in, upload jouw identiteitsbewijs en een bewijs van inkomen en lasten.

Onderteken je contract veilig online met iDIN.

Na de levering van jouw nieuwe zonnepanelen start het maandbedrag

Persoonlijke service zonnepanelen kopen
Let op! Geld lenen kost geld
Let op! Geld lenen kost geld

Wat kosten Zonnepanelen zonder investering?

Kies het maandbedrag dat bij je past. Kies je voor een langere looptijd, dan kies je voor een lager maandbedrag. Daarmee kies je ook voor een betere gelegenheid tot goedkeuring van jouw aanvraag. Alle voorwaarden van deze manier van zonnepanelen financieren kun je terugvinden op de website Santander Consumer Finance.

Via de onderstaande knoppen kun je een voorbeeld berekening maken van het maandbedrag dat je per maand zou betalen bij zonnepanelen financieren met aankoopbedrag dat jij invult.  Met een gekozen looptijd van 120 maanden of een looptijd van 180 maanden. Groen Lenen is een vorm van zonnepanelen financieren en een product van Santander Consumer Finance.

Bereken jouw financierings­mogelijkheden via de knoppen

“Groen Lenen betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance. Toetsing en registratie bij het BKR. Lees hier de algemene voorwaarden.  Zonnepanelen Brabant treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Santander. Zonnepanelen Brabant en Santander geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jouw gewenste financieel product aansluit bij jouw wensen en persoonlijke situatie”

Groen lenen is een product van Santander Consumer Finance

Santander Consumer Finance is al meer dan 30 jaar de specialist voor consumenten financiering en is onderdeel van Santander Group, een van de grootste financiële instellingen van Europa. Santander streeft ernaar om een verantwoordelijke financiële instelling te zijn die bijdraagt aan een duurzame toekomst voor iedereen.
Vraag een nu een gratis offerte voor zonnepanelen aan