Zonnepanelen financieren zonder investering

Betaal in termijnen

Zonnepanelen financieren is meestal slimmer dan zonnepanelen huren. Wil jij je energiekosten verlagen met zonnepanelen, maar heb je ook andere plannen met je spaargeld? Dan is een groene lening misschien een oplossing!

Een groen lening is een alternatief voor een 2e hypotheek

Een groene Lening is een slimme manier van zonnepanelen financieren in de vorm van een  persoonlijke lening waarbij geen notaris nodig is. Je kunt deze leningen vaak afsluiten tegen een lage rente. Je bespaart zo hoge taxatie- en notariskosten en afsluitkosten betaal je niet! Met een langere looptijd blijft je maandbedrag laag en betaalbaar. De rente voor deze vorm van zonnepanelen financieren, komt ook in aanmerking voor Belastingteruggave op rente voor energiebesparende maatregelen.

Persoonlijke service zonnepanelen kopen
Adviseur bij jou thuis

Profiteer van een ruimer budget zonder verassingen

De zonnepanelen worden direct jouw eigendom. Daarna betaal je de investering terug met een vast maandbedrag afgestemd op jouw situatie. De besparing met je zonnepanelen financieren is in de meeste gevallen hoger dan het maandelijkse leen bedrag. Zo profiteer je direct van een lage energierekening en houd je jouw spaargeld beschikbaar!

De voordelen van betalen per maand

Zonnepanelen financieren maar liever niet huren?

Hoe werkt betalen per maand precies?

Geef aan dat je per maand wil betalen met een groene lening en wij nemen contact met je op.

Je ontvangt een aanvraaglink van de verstrekkende bank.

Na de levering van jouw nieuwe zonnepanelen start het maandbedrag

Persoonlijke service zonnepanelen kopen
Let op! Geld lenen kost geld
Let op! Geld lenen kost geld

Wat kosten Zonnepanelen zonder investering?

Kies het maandbedrag dat bij je past. Kies je voor een langere looptijd, dan kies je voor een lager maandbedrag. Alle voorwaarden van deze manier van zonnepanelen financieren kun je terugvinden op de website van de verstrekkende bank.

Via de onderstaande knoppen kun je een voorbeeld berekening maken van het maandbedrag dat je per maand zou betalen bij zonnepanelen financieren met aankoopbedrag dat jij invult.  

Bereken jouw financierings­mogelijkheden via de knoppen

Een groene lening is een product van het Nationaal Warmtefonds

Kun je financiële ondersteuning gebruiken bij jouw verduurzaming? Zet samen met het Nationaal Warmtefonds de eerste stap. Zo kun je snel beginnen met besparen, vergroot je direct jouw wooncomfort en draag je positief bij aan de energietransitie.

Vraag een nu een gratis offerte voor zonnepanelen aan