Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen wil je natuurlijk voor de beste prijs. Ook wil je een hoog rendement behalen én snelle en deskundige installatie. Wij hielpen al honderden klanten zonnepanelen kopen. Een adviesgesprek met onze adviseurs is vrijblijvend en kost jouw, behalve een lekker kopje koffie, niets.

Sinds 2013 leveren wij de beste zonnepanelen met uitstekende service en advies. Wij zijn daarmee dé zonnepanelen leverancier voor mensen uit de regio die willen overstappen op zelf opgewekte groene stroom.

Waarom zonnepanelen kopen?

Met zonnepanelen op je dak bespaar je een flink bedrag jaar. En met ons advies ga jij zelfs het maximale rendement behalen. Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij namelijk precies hoe dat moet. Zo kun jij zonder zorgen zonnepanelen kopen en direct beginnen met het besparen op je stroomrekening.

Bij ons profiteer je ook nog van de beste service en krijg je live inzicht in de opbrengst van jouw zonnepanelen. Het persoonlijk contact met onze adviseurs krijg je er gewoon gratis bij!

Installateur legt zonnepaneel op dak
Installateur met zonnepaneel op hoogwerker

De offerte wordt uitgewerkt na het adviesgesprek bij je thuis

Onze adviseur verwerkt de gemaakte afspraken na het inventarisatie gesprek. Daarna maakt hij een offerte op maat voor jouw project. In de offerte staan alle gegevens over de zonnepanelen en welke stroomopbrengst je kunt verwachten. In de offerte staat een vaste totaalprijs voor het project, zonder verrassingen achteraf. Zo kun jij zonder zorgen zonnepanelen kopen.

Nu zonnepanelen kopen?

De installatie, hoe gaat dat?

Het plaatsen van de zonnepanelen gebeurt nadat de installatie met je is doorgenomen. De monteurs houden je op de hoogte van de vorderingen en de verwachte tijd van oplevering. Na de installatie laten onze monteurs de werkplek netjes achter. Daarna krijg je nog een uitleg over jouw systeem en kan het besparen beginnen! Dat is nog eens makkelijk zonnepanelen kopen!

Bevestiging zonnepanelen
Installateur klaar voor installatie zonnepaneel

Deskundig & veilig plaatsen

Na de kennismaking beginnen de monteurs met het plaatsen van de veiligheids­voorzieningen en controle van het dak. Onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd en werken volgens de NEN-normen. Op die manier ben jij verzekerd van een veilige installatie, ook na het zonnepanelen kopen.

Ter voorbereiding nemen onze monteurs de gehele installatie met je door. Het belangrijkste deel is de plaats van de omvormer. Maar ook de plaats van de kabels die getrokken moeten worden en de aansluiting in de meterkast worden doorgenomen.

Start meteen na installatie met besparen!

De zonnepanelen worden door onze monteurs aangesloten in de meterkast. Zodra de omvormer is aangesloten op de meterkast, begint het opwekken van duurzame stroom en het besparen op je energierekening!
Aansluiting in meterkast

Zonnepanelen kopen bij Zonnepanelen Brabant!

Zonnepanelen Brabant werkt alleen met de beste zonnepanelen. De panelen hebben een levensduur van wel 40 jaar en een hoge vermogensgarantie na 30 jaar. Koop jouw zonnepanelen bij een erkend installateur zoals Zonnepanelen Brabant en je bent verzekerd van topkwaliteit! Wij letten niet alleen op de kwaliteit van de zonnepanelen, maar ook op die van de omvormer en de bekabeling, die minstens zo belangrijk zijn!

De opbrengst van zonnepanelen loopt ieder jaar een klein beetje terug. Wij bieden onze klanten daarom zonnepanelen met een lange garantie op de opbrengst. Naast de degelijke fabrieksgarantie krijg je dus ook nog een geweldige opbrengst garantie. 

Wil jij zeker zijn van de beste kwaliteit zonnepanelen? Schaf jouw zonnepanelen dan aan bij Zonnepanelen Brabant! Heb je vragen over zonnepanelen kopen of wil je de zonnepanelen door ons laten plaatsen? Neem dan contact op. Wil je liever eerst indicatie van de kosten van zonnepanelen op jouw dak? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag bij het zonnepanelen kopen.

FAQ

Zonnepanelen op Dak Zonnepanelen Brabant