kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen installeren

Zonnepanelen installeren

Zonnepanelen laten installeren

Bij zonnepanelen kopen is een correcte installatie zeer belangrijk. Zonnepanelen installeren moet op een juiste manier worden gedaan, zodat ook het hoogste rendement behaalt kan worden. Zeker voor een installatie die minstens 25 jaar lang rendement moet opleveren. 

Met Zonnepanalen Brabant profiteer je maximaal van de zon. De zon is een oneindige bron van schone en duurzame energie, waarmee je vervolgens veel bespaart op de energie kosten. Zonnepanelen bedrijf Brabant heeft een ruime ervaring met het ontwerpen, leveren en installeren van zonnepanelen systemen. 

Bij het uitzoeken van een zonnepanelen installateur is het van belang dat deze voldoet aan een aantal voorwaarden. Zoek een betrouwbare en installateur. Op zonnepanelen en omvormer zonnepanelen zit een lange fabrieksgarantie.

De zonnepanelen installateur is jouw aanspreekpunt bij defecten. Voor zonnepanelen plaatsen is ervaring een groot pluspunt. In de afgelopen jaren zijn er keurmerken en normeringen opgesteld. Volgens deze normen werken onze installateurs, zoals SEI erkend installateur zonnepanelen en VCA gecertificeerd.

Ontwerp, levering en installatie: Zonnepanelen Brabant installeert al sinds 2008 zonnepanelen op daken. Zowel voor zonnepanelen particulier als voor bedrijven in de regio West-Brabant. Wij hebben dan ook een ruimte ervaring met ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties. Wij geven lange garantie op onze PV-installatie en zonnepanelen.

Ons werkgebied is West-Brabant en dan met namen de gemeentes Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda en Rucphen. Alsmede de daaraan grenzende gemeentes. 

zonnepanelen installeren

Installateur zonnepanelen

Installatie zonnepanelen in 5 stappen

Zonnepanelen Brabant plaatst de zonnepanelen installatie in 1 of 2 dagen, afhankelijk van de grootte van het dak en de hoeveelheid zonnepanelen. Onze installateur zonnepanelen plaatst je zonnepanelen systeem op een vakkundige wijze. De volgende 5 stappen doorlopen wij bij de installatie van zonnepanelen op dak.

1. Montage van de zonnepanelen:
De bevestiging van zonnepanelen vereist geen grote aanpassingen aan je dak.

2. Installatie omvormer zonnepanelen
De zonnepanelen omvormer wordt aan de muur bevestigd. Deze wordt vaak uit het zicht in de garage, kelder of wasruimte bevestigd.

3. Thuisbatterij aansluiten
Thuisbatterij zonnepanelen wordt eveneens in de garage of berging geplaatst. Op voldoende afstand van de gasketel.

4. Aansluiting zonnepanelen op het net
Onze installateur zonnepanelen Brabant verbindt de panelen en thuisbatterij aan de omvormer zonnepanelen. De omvormer wordt via een stroomonderbreker aangesloten op de elektriciteitskast. Vervolgens wordt deze verbonden aan de elektriciteitsmeter.

5. Uitleg en oplevering
Nadat alle is aangesloten wordt door de installateur zonnepanelen uitleg gegeven en vindt de oplevering plaats.

Wil je meer weten over zonnepanelen kopen, de montage van de PV-installatie of onze service? Neem contact met zonnepanelen Brabant op, de zonnepanelen specialist in regio West-Brabant. Je kan ook langskomen op ons hoofdkantoor in Oud-Gastel.

SLIMME INVESTERING

Een slimme investering. Onze zonnepanelen hebben een hoger rendement dan de rente bij je bank.

-Degelijke zonnepanelen kopen voor een scherpe prijs.
-Zonnepanelen kopen en plaatsen om de energierekening verlagen.
-Zelf duurzame groene stroom opwekken.

Zet nu de eerste stap om zelf groene stroom op te wekken!

Zonnepanelen installeren zonne energie

Van offerte tot installatie

Zonnepanelen installatie Erkend

Wat kan je allemaal verwachten bij een zonnepanelen installatie? Van aanvraag tot service achteraf. Van offerte aanvraag tot oplevering zonnepanelen systeem.

1. Offerte aanvragen: Allereerst vraag je een offerte aan. Na het invullen van de dakcheck zonnepanelen ontvang je van ons de offerte zonnepanelen. In deze offerte staat het advies voor jouw persoonlijke situatie.

2. Akkoord offerte: Na akkoord van de offerte maken wij een definitief legplan zonnepanelen op. Het zonnepanelen legplan is een tekening van je dak met daarin de panelen getekend. Je dak wordt daarbij op schaal getekend en voorzien van alle relevante obstakels. Zoals schoorsteen, dakramen en dakkapel.

3. Zonnepanelen montage: Na akkoord van het definitieve legplan gaan we over op de zonnepanelen montage. Installaties tot 40 panelen worden in één dag geïnstalleerd. Nadat alles is aangesloten ontvang uitleg en vindt de oplevering plaats.

4. Facturatie en btw terugvragen: Na de succesvolle installatie van de zonnepanelen ontvang je de factuur. Met deze factuur kan je als particulier de 21% BTW terugvragen zonnepanelen. Voor bedrijven geven we uitleg over subsidie zonnepanelen.

5. Service en nazorg: Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Mocht de installatie zonnepanelen defect raken, dan neem je uiteraard direct contact met onze service afdeling op. Wij helpen je graag snel verder zodat je weer kan genieten van groene stroom.

sunny boy omvormer 500 Zonnepanelen installeren Omvormer zonnepanelen

Onderdelen zonnepanelen systeem

Geld besparen met zonnepanelen

Een zonnepanelen systeem bestaat uit diverse onderdelen. Een aluminium frame, een kunststof achter plaat met een verdeelkast, zonnecellen in gelamineerd silicium en een glazen frontplaat. De zonnepanelen omvormer is een cruciaal onderdeel van de PV-installatie. 

Deze zet de gelijkstroom opgewekt door de panelen om in wisselstroom, die gebruikt worden op het net. De omvormer zonnepanelen wordt op een koele plaats geïnstalleerd die gemakkelijk toegankelijk is, zoals een kelder of garage. Bij eventuele problemen kan de omvormer snel uitgeschakeld worden. 

Groene elektriciteitsmeter die het groene stroom certificaat bepaalt. En natuurlijk de elektriciteitskast. Deze bevat de hoofdzekering, de zekeringen en de differentieel schakelaar. De energiemeter wordt geleverd door de netbeheerder. Deze meet apart de injectie en de afname van elektriciteit van het netwerk.

Als je op zoek bent naar manieren om je zonnepanelen efficiënter te gebruiken, kan een thuisaccu een goede optie zijn.

Met een thuisaccu verminder je de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, verhoog je het zelfverbruik van de opgewekte energie en verlaag je je energiekosten. Onze accu’s zijn ontworpen met de laatste technologieën en we bieden professionele installatie en onderhoudsdiensten 

Advies nodig

Voor jouw Project