kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen Zevenbergen

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen Zevenbergen

Erkend installateur zonnepanelen Zevenbergen

Voor zonnepanelen kopen en installeren kan je terecht bij ons zonnepanelen bedrijf. Zonnepanelen Brabant is een erkend installateur zonnepanelen Zevenbergen. Wij geven je advies op maat voor zonnepanelen plaatsen op het dak van jouw woning of bedrijfspand. 

Lever ook een bijdrage aan het milieu en laat zonnepanelen installeren op je dak in Zevenbergen. Met de opgewekte zonne-energie kan je de elektrische apparaten in huis voorzien van je eigen groene stroom. Duurzaam, hoog rendement en direct besparen op de maandelijkse energie rekening.

Het rendement dat zonnepanelen opleveren ligt tussen de 10 en 14% per jaar. Dit is meer dan de rente op jouw spaarrekening. Bovendien geniet je van schone energie. Je bent niet meer afhankelijk van de energie leverancier en de daarbij behorende fluctuerende prijzen. 

zonnepanelen brabant 500 2

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

zonnepanelen brabant 500 11

Besparen op energierekening

Zonnepanelen bewolkt weer

Denk je dat zonnepanelen in Nederland niet rendabel zijn? Dan heb je het echt mis. De zon in het zonnige Spanje levert slecht 1,5 keer meer energie op als in Nederland. Nederland heeft in de laatste jaren beduidend veel zonuren gehad, gemiddeld 1.800 uur. 

Daarnaast wekken zonnepanelen bewolkt weer ook energie op. Zelfs tijdens de donkere en sombere herfst- en wintermaanden wekken zonnepanelen gratis energie op. Bij zonnepanelen plaatsen start je direct met het terug verdienen. Dit komt doordat jouw maandelijkse energierekening daalt of zelfs helemaal verdwijnt. 

Binnen 7 of 8 jaar heb je de investering zonnepanelen al terugverdiend en is alle zonnepanelen opbrengst na deze periode pure winst. Twijfelt je nog over het zonnepanelen kopen? Bedenk dan dat zonnepanelen 10 tot 14% rendement opleveren. Dit kan geen enkele spaarbank jou bieden. 

soorten Zonnepanelen Bosschenhoofd installeren 500

Wat zijn zonnepanelen?

Blauwe of zwarte panelen

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Deze opgewekte zonne-energie is dan nog niet direct klaar voor gebruik. Zonnepanelen produceren namelijk gelijkstroom, terwijl huishoudens en kantoren wisselstroom nodig hebben. 

Daarom worden zonnepanelen particulier altijd geïnstalleerd met een omvormer zonnepanelen die de gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom. Deze stroom gebruikt je vervolgens voor de elektronische apparaten, zoals televisie, koelkast en elektrische verwarming. 

Zonnepanelen Brabant heeft twee zonnepaneel soorten in het assortiment. Poly-kristallijn panelen en Mono-kristallijn panelen. Kies je voor blauwe of zwarte panelen? De zwarte Mono zonnepanelen zijn ideaal voor een schuin dak. Ze zien er mooi uit en leveren veel energie. De blauwe zonnepanelen worden het meest gebruikt voor zonnepanelen op plat dak.

Advies zonnepanelen

Zonnepanelen advies op maat

Wil je advies zonnepanelen ontvangen? Neem dan contact op met Zonnepanelen Brabant. Wij geven zonnepanelen advies op maat. We meten jouw dak op en maken daarvan een legplan zonnepanelen. Daarbij houden we rekening met jouw stroomverbruik en de hoeveelheid zonnepanelen. 

Onze zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit, waardoor de panelen een lange levensduur van 35 tot 40 jaar hebben. Wij geven een garantie van 15, 25 of 35 jaar. Afhankelijk van het soort zonnepaneel. Je kan bij ons ook de zonnepanelen verzekeren. Dit is een all-risk verzekering voor jouw complete fotovoltaïsche installatie, inclusief verzekering tegen opbrengstderving. 

Met zonnepanelen op het dak bespaar je niet alleen per jaar op de energiekosten, maar je bent ook duurzaam bezig. Je profiteert jarenlang van de opbrengsten en tevens ben je goed voorbereid op een stroom- en gasloze toekomst. Bovendien draag je met groene energie bij aan de vermindering van de CO2 uitstoot. Vraag vandaag nog een offerte zonnepanelen aan.