kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen West Brabant

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen West Brabant

Besparen met zonnepanelen

Denk je er misschien na over het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand met zonnepanelen West Brabant? Dat is goed, want inwoners van West-Brabant kunnen flink op de energiekosten besparen met zonnepanelen op dak.

Door zelf stroom op te wekken kan je de investering al binnen 7 jaar terugverdienen. Als we uitgaan van 12 zonnepanelen met een gemiddelde energie opbrengst van 4.200 kWh per jaar kan je zo’n 780 euro per jaar besparen op de energie rekening.

Ben je ook benieuwd naar wat jij jaarlijks kan besparen met zonnepanelen op je dak? Vraag dan gratis en vrijblijvend een zonnepanelen offerte aan. Wij doen daarbij een gratis dakcheck. Neem contact op met erkend installateur Zonnepanelen Brabant als je ook jouw woning wilt verduurzamen. 

zonnepanelen brabant 500 9

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Zonnepanelen kopen West Brabant

Portefeuille zonnepanelen West Brabant

Zonnepanelen kopen West Brabant doe je bij dé de zonne-specialist in de omgeving, namelijk Zonnepanelen Brabant. Wij zijn installateur zonnepanelen Brabant. Ons zonnepanelen bedrijf is onderdeel van HeatXL met het hoofdkantoor in Oud-Gastel. 

Onze portefeuille zonnepanelen West Brabant is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Steeds meer particuliere en bedrijven nemen de duurzame beslissing om zonnepanelen te plaatsen op het dak. Wij leggen als sinds 2008 gehele PV-installatie op de daken in West-Brabant.

Wil je meer weten over onze projecten en installaties? Neem dan contact met ons op. Wij geven je zonnepanelen advies op maat. We helpen je ook met fiscale voordelen te behalen, zoals subsidie zonnepanelen Brabant en 21% BTW terugvragen zonnepanelen.

Bergen Op Zoom Afmeting zonnepaneel Omvormer zonnepanelen

Zonnepanelen laten plaatsen

Zonnepanelen advies op maat

Zonnepanelen laten plaatsen door Zonnepanelen Brabant beperkt zich niet alleen tot de aanschaf van onze zonnepanelen en de installatie. Wij helpen je gratis met de eventuele subsidie aanvraag, de BTW terugvragen zonnepanelen en een mogelijke vergunning. 

Ook geven we je zonnepanelen advies op maat, zoals hoeveel panelen je nodig hebt om de woning te voorzien van groene stroom en waar je de zonnepanelen aanmelden kan. Wil je zekerheid, dan hebben wij ook informatie waar je gunstig zonnepanelen verzekeren kan.

Tevens maken wij een zonnepanelen legplan van jouw dak alvorens we over gaan tot de zonnepanelen installeren. In het legplan teken wij de zonnepanelen in. Op basis van jouw energieverbruik berekenen we hoeveel panelen je nodig hebt en van welk vermogen. 

Vergunning zonnepanelen Brabant

Zonnepanelen vergunningsvrij

Indien je in West Brabant een PV-installatie wilt plaatsen op het dak, heb je geen vergunning zonnepanelen Brabant nodig. Wel moet je rekening houden met een aantal beperkingen voor zonnepanelen plaatsen. Zoals:

– De panelen moeten aan alle zijden binnen het dakvlak blijven. Ze mogen niet uitsteken over de erfgrens of dakrand.
– De zonnepanelen mogen niet op een monument of beschermd stads- of dorpsgezicht geplaatst worden.
– De hellingshoek van zonnepanelen op pannendak is hetzelfde als het dak.

Voldoe je aan bovenstaande eisen, dan kan je in West-Brabant zonnepanelen vergunningsvrij laten plaatsen. Indien je niet aan één of meer van deze eisen voldoet, dan heb je mogelijk een omgevingsvergunning nodig. 

Neem hiervoor contact op met de gemeente waar je woont. Als particulier kan je eenvoudig controleren of een omgevingsvergunning verplicht is voor zonnepanelen installeren. Ook kunnen wij dit uiteraard voor je uitzoeken. Vraag daarom nu een offerte zonnepanelen aan.