kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen vergelijken

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

montageframe zonnepanelen plat dak

Zonnepanelen vergelijken

Zonnepanelen prijs vergelijken

Waar je op moet letten bij zonnepanelen vergelijken. Voordat je zonnepanelen gaat kopen, wil je natuurlijk de beste zonnepanelen vergelijken. Het is dan ook aanbevolen om gedegen advies in te winnen bij de aanschaf van zonnepanelen voor je eigen dak, zodat je ook de verschillende soorten zonnepanelen kan vergelijken. 

Zonnepanelen prijs vergelijken is natuurlijk één van de zaken waar je naar kijkt. Maar let wel op dat je appels met appels vergelijkt. Dat wil zeggen dat de kwaliteit van zonnepanelen ook een belangrijk onderdeel is. Door te kiezen voor de beste zonnepanelen met de hoogste kwaliteit behaal je ook een hoge opbrengst zonnepanelen. 

Uiteindelijk verdien je hier de meeste energie mee, waardoor je rendement hoger is in vergelijking met minder kwalitatieve panelen. Naast zonnepanelen vergelijken is het de omvormer zonnepanelen ook een essentieel onderdeel om te vergelijken bij zonnepanelen installeren. 

ligging dak bepalen voor zonnepanelen

Zonnepanelen investeren

Ontwerp, levering en installatie

Bij zonnepanelen investeren wil je natuurlijk het beste van het beste. Het hoogste rendement, de beste materialen en de hoogste zonne-energie opbrengst. Zonnepanelen Brabant levert alleen hoge kwaliteit producten met een lange levensduur voor een goede prijs.

Ieder jaar een hoge opbrengst waardoor je rendement ook hoog is. Zonnepanelen Brabant is onderdeel van HeatXL en bestaat al sinds 2008. Door onze ervaring met ontwerp, levering en installatie ben je bij ons zonnepanelen bedrijf verzekert van een goede investering en 15, 25 jaar of zelfs 30 jaar jaar garantie.

Bij onze offerte bereken wij de kosten zonnepanelen totaal. Tevens geven wij je advies bij zonnepanelen particulier voor de btw terugvragen zonnepanelen in te dienen bij de belastingdienst. Dit scheelt je alweer 21% op de investering. Denk ook aan zonnepanelen verzekeren.

Advies nodig

Voor jouw Project

zonnepanelen brabant Wat kost een zonnepaneel

Poly of Mono zonnepanelen

Verschil poly of mono zonnepanelen

De twee meest verkochte zonnepanelen zijn Poly kristallijn en Mono kristallijn zonnepanelen. Tussen deze twee soorten bestaan twee grote verschillen. Eerste verschil is dat Poly een aluminium uitstraling heeft en een Mono paneel een zwart frame.

Poly of mono zonnepanelen kiezen ligt aan de toepassing. Heb je een schuin dak of een plat dak. Tussen beide panelen is ook een klein prijsverschil en de prestaties zijn verschillend. Verschil poly of mono zonnepanelen:

Een Poly zonnepanelen behoren tot de eerste generatie panelen. Ze zijn blauw van kleur en het is de langst toegepaste techniek. De beste prijs per Wp, wat een minder hoge investering is. Het poly zonnepaneel heeft een aluminium frame, welke minder mooi is in het zicht. Vanwege deze reden worden de panelen meestal alleen toegepast op als zonnepanelen plat dak.

Mono zonnepanelen hebben zijn zwart van kleur en hebben een strakker uiterlijk. Ook is het frame zwart. Ze worden ook wel black panelen genoemd. Ze leveren een beter rendement en er is een hoger paneelvermogen mogelijk, tot 400 Wp. Vanwege het mooie uiterlijk zijn ze minder opvallend en worden veel toegepast op schuine daken. 

De verschillen van Poly of Mono zonnepanelen zijn klein. Momenteel is het mono paneel het meest verkochte paneel. Puur op basis van uiterlijk en het hogere Wp vermogen kiezen de meeste klanten dit paneel. In onze offerte zonnepanelen kunnen we beide opties meenemen. 

Zonnepanelen Bosschenhoofd 500

Prijs zonnepanelen vergelijken

Zonnepanelen kopen prijs

Bij prijs zonnepanelen vergelijken kom je verschillen tegen. Bij het oriënteren op zonnepanelen is het belangrijk om naar de totale kosten van een PV-installatie te kijken, want de panelen zijn een onderdeel van de totale prijs.

Zonnepanelen kopen prijs is niet het enige wat je moet vergelijken. Want het ontwerp van een zonnepanelen systeem is van grote invloed op de totale kosten van het paneel. Bijvoorbeeld het legplan zonnepanelen, het merk van de zonnepanelen en het type. Maar ook de zonnepanelen omvormer, solar bekabeling en het montagemateriaal. 

Er zijn vaak meerdere opties. Onze adviseurs van Zonnepanelen Brabant hebben ervaring met alle oplossingen. Zodoende zullen zij je altijd de beste technische oplossing aanbieden. Uiteraard rekening houdend met jouw wensen en hoeveel zonnepanelen op je dak passen. 

Zonnepanelen moeten lang renderen. Wij raden daarom aan te investeren in kwalitatief goede zonnepanelen. Huren van zonnepanelen raden we af, omdat kopen financieel aantrekkelijker is. Er zijn ook verschillende mogelijkheden om zonnepanelen te financieren, bijvoorbeeld met een lening voor zonnepanelen. 

Een gehele installatie bestaat ook uit een goede omvormer en montagemateriaal. Als je bij prijs zonnepanelen vergelijken de bedragen ver uit elkaar liggen is de prijs kwaliteit absoluut niet hetzelfde. Je haalt dan niet het maximale uit jouw zonnepanelen installatie.

SLIMME INVESTERING

Een slimme investering. Onze zonnepanelen hebben een hoger rendement dan de rente bij je bank.

-Degelijke zonnepanelen kopen voor een scherpe prijs.
-Zonnepanelen kopen en plaatsen om de energierekening verlagen.
-Zelf duurzame groene stroom opwekken.

Zet nu de eerste stap om zelf groene stroom op te wekken!

wat levert een zonnepaneel op zonnepanelen batterij en accu plug and play zonnepanelen

A-merken zonnepanelen

Betroubaar advies op maat

Gediplomeerd en erkende installateurs

Hoogste opbrengst zonnepanelen

Snelle terugverdientijd

Beste prijs-kwaliteit

Goede garantie

Wij komen bij je langs voor een legplan