kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen Steenbergen

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen Steenbergen

Deskundig advies zonnepanelen

Investeer in zonnepanelen Steenbergen en wek je eigen groene energie op. Zonnepanelen Brabant is een deskundig zonnepanelen bedrijf in de regio Steenbergen. Bij ons kan je terecht deskundig advies zonnepanelen, vakkundige montage en uitstekende service. 

Spaargeld op de bank laten staan, levert tegenwoordig niets meer op. Daarom is investeren in zonnepanelen Steenbergen een slimme keuze. Het rendement zonnepanelen ligt tussen de 10 en 14%. Bovendien bespaar je ook op de maandelijkse energie rekening. Je bent tevens niet meer afhankelijk van de alsmaar stijgende energie prijzen. 

Wil je ook geld besparen op de elektriciteitskosten? Investeer in zonnepanelen op het dak. Vraag onze zonnepanelen Steenbergen experts om advies. 

zonnepanelen brabant Omvormer zonnepanelen

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Offerte zonnepanelen

Advies over zonnepanelen plaatsen

Bij Zonnepanelen Brabant ontvang je altijd deskundig advies en een op maat gemaakte offerte zonnepanelen. Bij ons heb je keuze uit drie pakketten zonnepanelen: Solar Economy, Solar Luxe en Solar Exclusief. Jij hoeft alleen te kiezen welk pakket het best bij jouw financiële situatie aansluit. Zo simpel is zelf zonnepanelen kopen.

Van de opbrengst van jouw zonnepanelen wil je zo lang mogelijk profiteren. Daarom krijg je standaard 15 jaar garantie op het Economy en Luxe pakket van Zonnepanelen Brabant. Bij het Exclusief pakket loopt de garantie zonnepanelen zelfs op tot 35 jaar. Niet alleen op de panelen ontvang je garantie, maar ook op de zonnepanelen omvormer. 

Een omvormer zonnepanelen zet de zonne-energie om naar 230 volt wisselstroom. De investering in zonnepanelen is voor 35 tot 40 jaar. De korte terugverdientijd van 7 tot 8 jaar maakt deze investering het zeker waard. De enige kosten die je na het kopen van zonnepanelen nog hebt, is het vervangen van de zonnepanelen omvormer na 10 jaar. 

De omvormer zonnepanelen heeft een gemiddelde levensduur van 10 jaar. Met zonnepanelen bespaar je niet alleen flink op de energiekosten, maar je bent ook duurzaam bezig.

Je profiteert jarenlang van de opbrengsten en tevens ben je goed voorbereid op een stroom- en gasloze toekomst. Vraag nu een offerte zonnepanelen Steenbergen aan. 

Bergen Op Zoom Afmeting zonnepaneel Omvormer zonnepanelen

Subsidie voor zonnepanelen

SDE subsidie zonnepanelen

Met een set zonnepanelen op je dak ben je beter op de toekomst voorbereid, aangezien de Nederlandse overheid heeft besloten dat we zo duurzaam mogelijk moeten gaan leven. Per 2030 dienen we bijna volledig te draaien op duurzame energie. Het opwekken van groene stroom middels zonnepanelen is hierbij een uitstekend plan. 

Je bespaart niet alleen op de maandelijkse energiekosten, maar je woning verhoogt ook in waarde. Zonnepanelen aanschaffen is een eenmalige investering. Om zonnepanelen voor particulieren en bedrijven aantrekkelijk te maken heeft de overheid verschillende fiscale voordelen en subsidie voor zonnepanelen opgesteld. Deze zijn om de investeringskosten wat te verlichten. 

Het gaat hierbij niet alleen om zonnepanelen, maar om alle duurzame maatregelen zoals het aanschaffen van een warmtepomp, een boiler of het isoleren van je woning. Onze adviseurs van Zonnepanelen Brabant zijn volledig op de hoogte van alle zonnepanelen voordelen, zoals de SDE subsidie zonnepanelen en belasting zonnepanelen terugvragen. 

In de gemeente Steenbergen zijn er geen lokale subsidies. Bij zonnepanelen particulier kunnen de woning eigenaren de BTW terugvragen zonnepanelen. Je bespaart hierdoor 21% op de aanschaf van zonnepanelen. Door de BTW zonnepanelen terugvragen ben je nog voordeliger uit en geniet je binnenkort van je eigen duurzame zonne energie. 

Zonnepanelen bedrijven

Zonnepanelen voor particulieren

Zonnepanelen Brabant heeft al voor veel bedrijven en particulieren projecten mogen uitvoeren. Voor zowel bestaande woningen als nieuwbouw. Investeren in zonnepanelen voor jouw woning of bedrijfspand brengt vele voordelen met zich mee. Voordelen zonnepanelen plaatsen zijn bijvoorbeeld:

– Snelle en vakkundige installatie.

– Directe besparing op energie rekening.

– Minimaal onderhoud, 1x per jaar zonnepanelen schoonmaken.

– Onafhankelijk van stijgende energie prijzen.

– Schone energiebron.

– Lange levensduur van 40 jaar. 

– Stijging waarde van de woning

– Hoog financieel rendement.

Dankzij de vele voordelen zonnepanelen plaatsen geniet je nog jarenlang van deze goede investering. Vraag vrijblijvend een offerte zonnepanelen Steenbergen aan.