kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen Noord Brabant

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen Noord Brabant

Zonnepanelen afmetingen

Voor het kopen van een installatie zonnepanelen Noord Brabant kan je terecht bij ons zonnepanelen bedrijf. Wij zijn sinds 2008 de zonne-specialist voor de regio West Brabant. Zoals zonnepanelen Bergen op Zoom, Breda en zonnepanelen Roosendaal. 

De vaklieden van Zonnepanelen Brabant installeren zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven in de provincie Noord-Brabant. Bijvoorbeeld bij agrarische bedrijven, scholen, overheden, woning corporaties en verenigingen. 

Door onze jarenlange ervaring kan je op ons vertrouwen dat we een vakkundige PV-installatie aanbrengen. Je kan je bij ons ook terecht voor advies, dak metingen en andere vragen. Wil je meer informatie ontvangen over zonnepaneel Brabant, de garantie of hoe zonnepanelen verzekeren? Contacteer ons.

zonnepanelen brabant 500 12

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Zonnepanelen kopen Noord Brabant

Beste zonnepanelen

Zonnepanelen kopen Noord Brabant kan bij ons deskundige zonnepanelen bedrijf. Wij verzorgen de gehele installatie van a tot z. Met zonnepanelen op dak investeer je in groene energie waar je lang financieel voordeel van hebt. In 3,5 jaar tijd heb je de investering al terug.

Zonnepanelen verschillen van elkaar in prijs, kwaliteit, vermogen, uiterlijk en garanties. Zonnepanelen Brabant maakt gebruik van alleen de beste zonnepanelen en materialen, zoals de SunPower zonnepanelen die wereldwijd bekend staan als de allerbeste panelen.

Een zonnepanelen systeem laten plaatsen in Noord Brabant is de manier om duurzaam te leven, zonder veel concessies te hoeven doen. Een PV-installatie is opgebouwd uit een set zonnepanelen, een omvormer zonnepanelen, bevestigingsmaterialen, solar bekabeling en elektrische materialen voor zonnepanelen aansluiten.

zonnepanelen brabant 500 5

Subsidie zonnepanelen Noord Brabant

SDE subsidie aanvragen

Subsidie voor zonnepanelen is er alleen nog mogelijk voor bedrijven. Sinds 2013 bestaat er geen landelijke subsidie meer voor consumenten. In Nederland is iedere gemeente vrij om zijn eigen subsidie beleid op het gebied van zonnepanelen te bepalen. 

Subsidie zonnepanelen Noord Brabant voor particulieren is er dus niet. Dit komt omdat de prijs zonnepanelen in de afgelopen jaren flink is gedaald. Particulieren kunnen overigens wel gebruikmaken van een groene lening.

Ter stimulering heeft de overheid wel een aantal zakelijk subsidie regelingen ingesteld. Zoals de KIA waarbij 28% aftrek wordt toegepast. Zakelijke kleingebruikers kunnen gebruik van de EIA waarbij 55% aftrek mogelijk is. En grootverbruikers kunnen de SDE subsidie aanvragen. Neem contact met ons over subsidie zonnepanelen Noord Brabant.

Installatie zonnepanelen

Complete pakketten zonnepanelen

Bij de installatie van zonnepanelen is de juiste keuze van het type paneel en het vermogen van belang. Evenals de zonnepanelen omvormer die de gelijkstroom omzet naar wisselstroom van 230V, wat nodig is voor het aansluiten van elektrische apparaten. 

Om het voor jou makkelijker te maken heeft Zonnepanelen Oud Gastel drie complete pakketten zonnepanelen samengesteld voor zonnepanelen particulier. De Solar Economy, Luxe en Exclusief pakket. Voor bedrijven bestaat het Solar Business pakket. 

Bij de Economy en Luxe pakket geven wij een vermogensgarantie na 25 jaar van maar liefst 85%. Bij het Exclusief pakket loopt de vermogens garantie van onze zonnepanelen zelfs op tot 30 jaar. De vermogensgarantie is van belang om jouw terugverdientijd zonnepanelen te kunnen berekenen. 

Als installateur zonnepanelen Brabant ontvang je natuurlijk ook garantie op de uitgevoerde werken door onze eigen erkende installateurs. Wil je meer informatie over de installatie zonnepanelen of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.