kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen kopen Brabant

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen kopen Brabant

Waar zonnepanelen kopen

Bij zonnepanelen kopen Brabant komen er een aantal zaken op je af. Uiteraard waar zonnepanelen kopen en welke panelen kies je? Heb je een plat dak of een schuin dak en door wie laat je de zonnepanelen plaatsen. 

Zonnepanelen Brabant is een erkend installateur in de provincie Noord-Brabant. Ons werkgebied is voornamelijk West-Brabant. Wij hebben al vele daken mogen voorzien van een PV-installatie. Zoals zonnepanelen Oud Gastel of zonnepanelen Bergen op Zoom.

Bij ons zonnepanelen bedrijf kan je terecht voor zonnepanelen kopen en wij leveren en verzorgen natuurlijk de gehele installatie op het dak. We geven je advies over het gebruik, we berekenen het rendement zonnepanelen en wat de terugverdientijd zonnepanelen is.

Villa zonnepanelen Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Zonnepanelen kopen West Brabant

Aantal zonnepanelen berekenen

Bij zonnepanelen kopen West Brabant is het van belang dat je van te voren weet hoeveel zonnepanelen je kan plaatsen op het dak. De hoeveelheid zonnepanelen berekenen is afhankelijk van het kWh verbruik per jaar. Indien je weet hoeveel je jaarlijks verbruikt aan energie, is het eenvoudig om het aantal zonnepanelen te berekenen. 

Voor de berekening kijken we hoe jouw dak ligt ten opzicht van de zon en of er veel schaduwval is. Zonnepanelen schaduw heeft namelijk invloed op de opbrengst zonnepanelen systeem. En daarbij natuurlijk of je zonnepanelen op plat dak of schuin dak laat plaatsen. Ook het soort en merk zonnepanelen bepaalt de prijs zonnepanelen.

De prijs van zonnepanelen wordt uitgedrukt in prijs per wattpiek (Wp). Stel je wilt 4.500 kWh per jaar opwekken. Dat is ongeveer nodig voor een huishouden volledig te voorzien van zonne-energie. Jouw dak ligt op het zuiden. De opbrengst zonnepanelen factor wordt dan 0,9 kW/Wp per jaar. 

Met dit getal kan je het aantal zonnepanelen uitrekenen. 4.500 kWh per jaar/0,9 kWh per Wp per jaar = 5.000 Wp aan panelen. Afhankelijk van het vermogen, bereken we hoeveel zonnepanelen je uiteindelijk nodig hebt. Pas je krachtige hoogrendementspanelen van 350 Wp toe, dan heb je 5.000 Wp/350 Wp is 14 zonnepanelen nodig. 

14 zonnepanelen kosten ongeveer zes duidend euro aan investering, waarmee je de komende 35 tot 40 jaar enorm veel geld uitspaart op de energie rekening. Zonnepanelen kopen West Brabant is daarom een slimme investering, want je hebt dit in ongeveer 7 jaar terugverdient. 

Zonnepanelen Brabant kan voor jou de exacte berekening maken de terugverdientijd, de opbrengst zonnepanelen en het aantal zonnepanelen. We geven je een scherpe offerte voor de aanschaf van zonnepanelen inclusief omvormer zonnepanelen en andere materialen, de gehele installatie en hoeveel btw terugvragen zonnepanelen. 

Bergen Op Zoom Afmeting zonnepaneel Omvormer zonnepanelen

Welke zonnepanelen zijn de beste

Ik wil zonnepanelen

We krijgen vaak de vraag welke zonnepanelen zijn de beste op de markt? Bij zonnepanelen vergelijken moet je rekening houden dat je wel appels met appels vergelijkt, zodat je ook ene eerlijk resultaat krijgt. Het verschil in prijs, kwaliteit, vermogen, uiterlijk, rendement en garatnies is groot. Dit zijn allemaal factoren die meespelen bij zonnepanelen kopen Brabant.  

Bij zonnepanelen Brabant maken we gebruik van hoge kwaliteit zonnepanelen, zoals Sunpower zonnepanelen. Dit doen wij omdat deze zonnepanelen het optimale rendement geven. Hoge kwaliteit panelen hebben ook een langere technische levensduur van ongeveer 40 jaar. Daardoor geniet jij lang van jouw groene investering.

Ik wil zonnepanelen kopen kan je dus het beste doen bij een erkend installateur die verstand heeft van zaken. Door onze jarenlange ervaring, goede kwaliteit panelen en vakkundige installatie ben je bij ons aan het goed adres. We geven je advies over wat de beste zonnepanelen zijn voor jouw situatie en maken een legplan zonnepanelen op.

De levensduur van zonnepanelen loopt uiteen. Ze gaan tenminste 20 jaar mee, maar de hoge kwaliteitspanelen gaan zeker 35 tot 40 jaar mee. De levensduur is een belangrijk aspect bij de investering in zonnepanelen. De volgende factor is ook van belang, de degradatie van het paneel. Alle zonnepanelen hebben een afname van vermogen naarmate ze ouder zijn. 

De degradatie van het zonnepanelen heeft effect op de opbrengst van de zonne-energie. En wel te verstaan over de gehele levensduur. Dit gaat in tienden procenten, maar het effect is groot. Als laatste factor is belangrijk of het zonnepanelen bestand is tegen hagel inslag. Bij de fabrikant ondergaan de panelen een hagelschottest. 

Dit is om te meten hoe sterk de zonnepanelen zijn. De beste hoogrendementspanelen zijn voorzien van extra harde zonnecellen die tegen een flinke hagelslag bestand zijn. Vraag zonnepanelen Brabant om advies over het kopen van zonnepanelen voor jouw dak. 

Goede zonnepanelen en omvormers

Wat voor zonnepanelen zijn er

Goede zonnepanelen en omvormers zijn dus van belang voor de opbrengst van de zonne-energie en het rendement van de PV-installatie. Onze zonnepanelen hebben een technische levensduur van 35 tot 40 jaar. Wij bieden drie pakketten zonnepanelen aan. 

Onze Economy en Luxe pakket zonnepanelen garanderen jou zelfs na 25 jaar nog 85% van het oorspronkelijke vermogen. Bij het Exclusive pakket loopt deze rendement garantie zelfs op tot 30 jaar. Met zonnepanelen op je dak profiteer je nu en in de toekomst van een duurzame investering. 

Bij zonnepanelen plaatsen particulier geven wij je ook advies over hoe de BTW teruggave zonnepanelen werkt bij de belastingdienst. Hoe je zonnepanelen aanmelden kan en eventueel een waar het beste zonnepanelen verzekeren. Bij Zonnepanelen Brabant kan je direct een vrijblijvende offerte aanvragen.