kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen installateurs noord brabant

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen installateurs Noord Brabant

Installateur van zonnepanelen

Zonnepanelen Brabant is één van de beste zonnepanelen installateurs Noord Brabant. Wij plaatsen zonnepanelen systemen in de regio West-Brabant. Bij ons kan je terecht voor advies, een dakcheck, een nauwkeurig zonnepanelen legplan, zonnepanelen kopen en volledige vakkundige installatie op jouw dak. 

Wij zijn installateur van zonnepanelen van a tot en met z. Bij ons kan je rekenen op onze uitgebreide expertise. Ons team van vakkundige installateurs van zonnepanelen begeleiden je persoonlijk om het maximale uit jouw dak te halen. Van praktisch advies tot project management van grote zakelijk PV-installaties van ’s Hertogenbosch tot Bergen op Zoom.

Installateur Zonnepanelen Brabant staat voor je klaar. Onze zonnepanelen installatie bestaat uit de beste zonnepanelen, een omvormer zonnepanelen, bevestigingsmaterialen, solar bekabeling en elektrische materialen voor het aansluiten van een compleet zonnepaneel systeem. 

Bergen Op Zoom Afmeting zonnepaneel Omvormer zonnepanelen

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

zonnepaneel kopen

Opbrengst zonnepanelen

Zonnepanelen berekenen

Als installateur zonnepanelen in Noord-Brabant rekenen wij altijd voor jou de opbrengst zonnepanelen uit. Het aantal zonnepanelen berekenen, om jouw huis te voorzien van groene zonne-energie, doen wij aan de hand van jouw verbruik. 

Het kan zijn dat je niet voldoende ruimte op je dak hebt om de hele woning te voorzien van groene stroom. Je kan dan kiezen voor hoogrendementspanelen. Deze hebben een hoog vermogen, waardoor je minder panelen nodig hebt dan bij een lager vermogen paneel. 

Bijvoorbeeld, je wilt 3500 kWh voor je hele huishouden opwekken. Het dak is op het zuiden gericht, hoeveel zonnepanelen heb je nodig voor 3500 kWh? De opbrengst factor in Nederland is 0,9 kWh/Wp per jaar. Het aantal zonnepanelen bereken is als volgt:
3500 kWh per jaar gedeeld door 0,9 kWh per Wp per jaar is 3888 Wp aan zonnepanelen. 

Afhankelijk van het vermogen per zonnepaneel kan je berekenen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt. Indien je hoge vermogen SunPower zonnepanelen van 400 Wp wilt toepassen, dan is de berekening als volgt: 3888 delen door 400 Wp is 10 zonnepanelen benodigd.

zonnepanelen brabant 500 2

Optimaliseren zelfverbruik

Grootste energieverbruikers

Om het verbruik van opgewekte zonne-energie te optimaliseren hebben wij een goede tip. Voor het optimaliseren zelfverbruik raden wij aan om de grootste energieverbruikers op de dag aan te zetten. Daarmee zet je opgewekte energie direct om in verbruik. 

Denk bijvoorbeeld aan de wasmachine, droger of vaatwasser. In de tijd van slimme apparaten kan je de meeste huishoudelijke apparaten programmeren. Vaak is er ook een app beschikbaar om het apparaat in te stellen. 

Je kan daardoor bijvoorbeeld de wasmachine ’s middags via de app aanzetten. Zodra je thuis komt van je werk is de was net klaar. Het beste tijdstip om elektrische apparaten die veel stroom gebruiken aan te zetten is tussen 12.00 en 15.00 uur. 

Hetzelfde geldt voor elektrische boilers. Traditioneel doen ze in de nacht hun werk, maar je kan ze eenvoudig opnieuw programmeren zodat ze dit overdag doen. Op die manier verhoog je de zelfconsumptie en maak je dus optimaal gebruik van je eigen opgewekte energie via de zonnepanelen op pannendak of plat dak. 

Compleet systeem zonnepanelen

Zonnepanelen Brabant

Bespaar direct op de energiekosten met een zonnepanelen installatie op jouw dak. Zonnepanelen installateurs Nood-Brabant maken het voor jou gemakkelijk. Wij leveren als installateur een compleet systeem zonnepanelen inclusief montage en advies. 

Door een eenmalige investering te doen, geniet jij nog jarenlang van schone en goedkope energie. Na zeven jaar heb jij de zonnepanelen investering al weer terug verdiend. Als je dan bedenkt dat zonnepanelen tenminste 25 jaar tot 40 jaar meegaan, reken uit je winst. 

De enige kosten die je na 10 tot 12 jaar nog hebt is de vervanging van de omvormer zonnepanelen. Dat is namelijk de levensduur van dit apparaat wat de opgewekte gelijkstroom omzet naar bruikbare wisselstroom van 230V. 

Kies voor ons erkende installatie bedrijf zonnepanelen Brabant in Oud Gastel, om jouw dak te voorzien van zonnepanelen. Onze installateurs werken veilig volgens de VCA certificering. Neem nu contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte zonnepanelen.