kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen Hoogerheide

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Specialist voor zonnepanelen in Hoogerheide

Bij Zonnepanelen Brabant, een deskundige zonnepanelen bedrijf, kunt u terecht voor deskundig vakmanschap en degelijk advies op maat.

Wij zijn onderdeel van HeatXL en bestaan sinds 2008 wij zijn dé specialist in zonnepanelen in Brabant en natuurlijk ook in Hoogerheide. U kunt bij ons terecht voor advies en voor de installatie van uw systeem.

Goede investering
Investeren in het laten plaatsen van zonnepanelen is goed voor het milieu, en financieel zeer aantrekkelijk. Door het hoge rendement van 10% tot 14% verdient u de aanschaf binnen 8 jaar terug. Er zijn subsidieregelingen en belastingkortingen vanuit de overheid opgezet. Daardoor wordt het plaatsen van zonnepanelen in de omgeving van Hoogerheide nog aantrekkelijker gemaakt. U gaat met de zonnepanelen merken dat u in uw energielasten aanzienlijk omlaag zult gaan. Ook de waarde van uw woning zal stijgen, wat voor de toekomst bij het verkopen van de woning bijdraagt.

Service en onderhoud van zonnepanelen
De professionele plaatsing van zonnepanelen is niet het enige, bij Zonnepanelen Brabant bieden wij een uitgebreide service. Particuliere installaties hebben nauwelijks tot geen onderhoud nodig in de garantietermijn van minimaal 10 jaar. 1 keer per jaar de panelen laten reinigen volstaat.

Wilt u meer advies over zonnepanelen? Neem dan contact met ons op.
Wij staan u graag te woord :0165-714107

SLIMME INVESTERING

Een slimme investering. Onze zonnepanelen hebben een hoger rendement dan de rente bij je bank.

-Degelijke zonnepanelen kopen voor een scherpe prijs.
-Zonnepanelen kopen om de energierekening verlagen.
-Zelf duurzame groene stroom opwekken.

Zet nu de eerste stap om zelf groene stroom op te wekken!

Kies voor zonnepanelen en wees duurzaam.

BETERE GARANTIE

Onze Economy en Luxe zonnepanelen garanderen jou zelfs na 25 jaar nog 85% van het oorspronkelijke vermogen!

Bij onze Exclusieve systemen loopt deze garantie zelf op tot 30 jaar! Hiermee krijg je dus een lange rendementsgarantie van 25 tot 30 jaar. 

Door zonnepanelen kopen profiteer je niet alleen direct, maar ook in de toekomst van jouw duurzame investering

BESTE PAKKETTEN

Zonnepanelen kopen is best lastig. Om het overzichtelijk te houden bieden voor particulieren overzichtelijke systeempakketten aan:

Solar Economy pakket
Solar Luxe pakket
Solar Exclusief pakket

Voor bedrijven en grootschalige projecten. Hebben wij een speciaal “Solar Business” pakket. Ook deze pakketten zijn natuurlijk voorzien van goede kwaliteit zonnepanelen.