kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen Ginneken

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen Ginneken

Installateur zonnepanelen Brabant

Installateur Zonnepanelen Brabant is er om jouw dak te voorzien van zonnepanelen Ginneken. Je kan bij ons terecht voor deskundig advies en vakmanschap voor het laten plaatsen van zonnepanelen op jouw woning of kantoor in Ginneken. 

In het Klimaatakkoord is afgesproken dat we met elkaar de CO2-uitstoot sterk gaan verminderen. Dit betekent dat we in 2030 de helft minder moeten uitstoten ten opzichte van 1990. Om dat doel te bereiken gaat Nederland onder andere over op duurzaam opgewekte energie.

Jij kan hier ook jouw steentje aan bijdragen door je huis beter te isoleren en energie op te wekken middels zonnepanelen te installeren op het dak van jouw woning in Ginneken. Met de opgewekte zonne energie kan je vele elektrische apparaten voorzien van je eigen groene stroom. Sinds 2008 zijn wij leverancier zonnepanelen West-Brabant en installateur zonnepanelen Ginneken en omgeving. 

zonnepanelen brabant 500 6

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

BTW terugvragen zonnepanelen

Teruggave BTW zonnepanelen

De Nederlandse overheid heeft een aantal aantrekkelijke fiscale voordelen zonnepanelen. Particuliere woning eigenaren kunnen de BTW terugvragen zonnepanelen.

Door de BTW teruggave zonnepanelen betaal je 21% minder bij het kopen van zonnepanelen. Met BTW zonnepanelen terugvragen ben je nog voordeliger uit en geniet je van duurzame zonne energie.

Zakelijke kleingebruikers kunnen gebruik maken van een fiscaal voordeel zonnepanelen. Zoals EIA (Energie-InvesteringsAftrek) waarbij je 45,5% van de investeringskosten kan aftrekken van de fiscale winst. Alsmede de KIA (KleinschaligheidsInvesteringsAftrek) waarbij 28% aftrek wordt toegepast. Daarnaast is het toegestaan om de investering in zonnepanelen in 5 jaar af te schrijven, oftewel 20% per jaar.

Voor grootverbruikers is er de SDE+ subsidie. Deze subsidie zorgt gemiddeld voor een vergoeding van 90% van het investeringsbedrag.

In alle segmenten zorgt dat voor een gemiddelde terugverdientijd van 7 jaar, waardoor het voor iedereen interessant is om te investeren in zonnepanelen.

sunny boy omvormer 500 Zonnepanelen installeren Omvormer zonnepanelen

Keuze omvormer zonnepanelen

Omvormer zonnepanelen kopen

Zonnepalen Brabant levert diverse merken omvormer zonnepanelen, zoals Solaredge, SMA en Solax. Een omvormer zonnepanelen kopen is nodig om de zonne energie om te zetten naar 230 volt wisselstroom. Naast de keuze omvormer zonnepanelen is de pv-installatie opgebouwd uit zonnepanelen, bevestigingsmaterialen, solar bekabeling en elektrische materialen. 

Zonnepalen Brabant levert zonnepanelen Ginneken van één van de grootste zonnepanelen producenten in Europa. SunPower staat wereldwijd bekend als de beste producent van zonnepanelen voor particulieren als bedrijven. Dat is mede te danken aan de perfecte resultaten en extreem lange levensduur die deze soorten zonnepanelen leveren.

Meer informatie over omvormer zonnepanelen kopen ontvangen of heb je nog vragen over het plaatsen van zonnepanelen in het Ginneken? Neem vrijblijvend contact op met Zonnepanelen Brabant, de meest betrouwbare zonnepanelen installateur! Uiteraard kan je ook alvast een gratis offerte zonnepanelen aanvragen. 

Voordelen investeren in zonnepanelen

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen

Naast het rendement zonnepanelen brengen ze nog meer voordelen met zich mee bij het investeren in zonnepanelen Ginneken. Je hebt jarenlang voordeel, aangezien onze hoge kwaliteit zonnepanelen 40 jaar lang mee gaan. 

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

– Zonnepanelen zijn makkelijk en snel te installeren.
– Zonnepanelen besparen op jouw maandelijkse energielasten.
– Minimaal in onderhoud.
– Zonnepanelen hebben een onafhankelijkheid van de energie prijsstijgingen.
– Het is een schone energiebron.
– Lange levensduur van 40 jaar.
– De woningwaarde stijgt.
– Zonnepanelen hebben een hoog financieel rendement.
– Meer opbrengst, inzicht en veiligheid dankzij slimme omvormer zonnepanelen.