kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen in Etten Leur

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Plaatsing van zonnepanelen

Zonnepanelen Etten-Leur kan zonnepanelen meestal binnen een dag plaatsen.

Je moet overwegen waar je zonnepanelen wilt installeren en hoe je ze moet monteren voordat je ze koopt. Als je zonnepanelen goed plaatst, kun je meer stroom opwekken. Dit is onder andere afhankelijk van de ligging van je huis, de helling van het dak en eventuele schaduw.

Het is niet aan te raden zonnepanelen te plaatsen als je hier niet voldoende kennis of ervaring mee hebt. Het is beter om een professionele installateur zoals Zonnepanelen Etten-Leur in te schakelen. We zijn gediplomeerd en erkend en hebben de benodigde kennis net zoals ervaring om je zonnepanelen veilig en zo goed mogelijk te installeren. Als je zonnepanelen laat installeren door een professional, weet je zeker dat je ze veilig gebruikt en dat je het maximale uit ze haalt.

A-merken zonnepanelen

Betroubaar advies op maat

Gediplomeerd en erkende installateurs

Hoogste opbrengst zonnepanelen

Snelle terugverdientijd

Beste prijs-kwaliteit

Goede garantie

Wij komen bij je langs voor een legplan

Zonepanelen brabant, Zonnepanelen Roosendaal

Zonnepanelen monteren

Voordat je zonnepanelen installeert, moet je berekenen hoeveel stroom je nodig hebt en hoeveel panelen je nodig hebt om aan die behoefte te voldoen. De omvormer is ook belangrijk omdat deze de gelijkstroom die door de panelen wordt geproduceerd, omzet in wisselstroom die thuis kan worden gebruikt. Een thuisaccu gebruikt zonne-energie die is opgeslagen voor later. Voordat je de panelen plaatst, moet je controleren of je dak geschikt is en of er voldoende zonlicht op valt. Een professional als Zonnepanelen Etten Leur kan je helpen bij het installatieproces en de nodige vergunningen aanvragen.

Zonnepanelen zijn een verstandige investering die besparingen oplevert op de lange termijn. Bij het plaatsen van zonnepanelen moet je rekening houden met factoren zoals de helling van het dak, de kwaliteit van de panelen, en de garanties die de fabrikant biedt. Een omvormer zorgt ervoor dat zonnepanelen optimaal werken en eventueel overschot aan energie kunnen leveren aan het elektriciteitsnet. Een thuisaccu kan ook een verstandige investering zijn om je energieopslag te maximaliseren en te zorgen voor een onafhankelijke energievoorziening in geval van stroomstoringen. Zonnepanelen, een omvormer en een thuisaccu zijn allemaal opties die je moet overwegen voordat je een definitieve keuze maakt.

Kosten zonnepanelen

Zonnepanelen Etten-Leur heeft de kennis en ervaring om huiseigenaren te helpen bij het uitzoeken en plaatsen van de juiste zonnepanelen op het dak van hun huis. Als huiseigenaren investeren in zonnepanelen, helpen ze niet alleen het milieu, maar ook onze planeet schoner te maken voor toekomstige generaties. Lage kosten en hoog rendement!

Energieverbruik per huishouden

Aantal personen in huishoudenGemiddeld verbruik per jaar
11.810 kWh
22.800 kWh
33.310 kWh
43.840 kWh
5 of meer4.110 kWh
Gemiddeld per huishouden2.730 kWh

10 Tips voor zonnepanelen plaatsen

 1. Kijk naar je dak: Zonnepanelen werken het beste op een dak dat naar het zuiden is gericht en niet wordt overschaduwd door bomen of gebouwen.

 2. Denk aan de hellingshoek: Een hellingshoek van 30 graden is ideaal voor zonnepanelen in Nederland. Maar zelfs bij een licht afwijkende hoek kunnen de panelen nog goed werken.

 3. Houd rekening met schaduw: Vermijd plekken waar je schaduw hebt, dit beïnvloedt de opbrengst van de panelen.

 4. Overweeg een plat dak: Als je geen geschikt schuin dak hebt, kan je zonnepanelen op een plat dak plaatsen. Hiervoor heb je wel een frame nodig om de panelen te ondersteunen.

 5. Plaats panelen op een carport of pergola: Als je geen dak hebt om panelen op te plaatsen, kan je ook een carport of pergola gebruiken. Hierbij creëer je ook een overdekte parkeerplek voor je auto of een schaduwrijke plek om te zitten.

 6. Zet ze in je tuin: Als je veel ruimte hebt in je tuin, kan je overwegen om panelen op de grond te plaatsen. Dit is vooral handig als je een grote hoeveelheid energie wilt opwekken.

 7. Kijk naar andere gebouwen: Als je geen geschikt dak hebt, kan je ook overwegen om panelen op een ander gebouw te plaatsen, bijvoorbeeld op een garage of schuur.

 8. Denk aan de esthetiek: Zonnepanelen zijn niet altijd de mooiste toevoeging aan je woning. Kies daarom voor een kleur en materiaal dat past bij je huis en dakbedekking.

 9. Controleer de lokale voorschriften: Controleer altijd de lokale voorschriften voordat je zonnepanelen plaatst. Soms zijn er beperkingen op het plaatsen van panelen op historische gebouwen of in beschermde gebieden. Zonnepanelen Etten-Leur kan dit allemaal voor je doen.

 10. Laat je adviseren: Laat je adviseren door Zonnepanelen Etten-Leur. We zullen je helpen bij het bepalen van de beste locatie en je adviseren over de beste panelen voor jouw specifieke situatie.

Waarom investeren in zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn niet alleen rendabel, maar ook nog eens goed voor het milieu. Onze panelen gaan 40 jaar mee, dus je profiteert jarenlang van duurzame stroom.

Als je duurzame energie gebruikt in huis, bespaar je geld. Je bent ook duurzaam bezig. 

Zonnepanelen Brabant is jouw lokale specialist voor zonnepanelen in Etten-Leur. Wij voorzien je van goed advies, of je dak geschikt is en hoeveel je kunt besparen. We geven de scherpste prijs kwaliteit zonnepanelen in jouw regio Etten-Leur.

Voordelen op een rij

 1. Bespaar op je energierekening: Door het gebruik van zonnepanelen kan je je energierekening aanzienlijk verlagen, omdat je zelf energie opwekt. Hierdoor hoef je minder stroom van het net te gebruiken, waardoor je bespaart op je energierekening.

 2. Milieuvriendelijk: Zonne-energie is een schone en hernieuwbare energiebron. Het opwekken van stroom met zonnepanelen zorgt niet voor CO2-uitstoot, waardoor je bijdraagt aan een schoner milieu.

 3. Waardestijging van je huis: Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van je huis verhogen. Potentiële kopers zien de panelen als een meerwaarde, omdat ze hierdoor kunnen besparen op hun energierekening.

 4. Lage onderhoudskosten: Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig. Je hoeft ze alleen schoon te maken en regelmatig te controleren op eventuele beschadigingen.

 5. Onafhankelijkheid van energiemaatschappijen: Door het gebruik van zonnepanelen kan je onafhankelijk worden van energiemaatschappijen. Je bent niet meer afhankelijk van hun energietarieven en kan zelf energie opwekken op momenten dat je dit nodig hebt.

Voordelen zonnepanelen Roosendaal

– Bespaar direct op de maandelijkse energielasten.
– Onze zonnepanelen zijn onderhoudsvriendelijk.
– Lange levensduur.
– Je bent onafhankelijk van energieprijsstijgingen.
– Je draagt bij aan een beter milieu.
– Zonnepanelen laten de waarde van jouw woning of pand in Roosendaal stijgen.
– Zonnepanelen Roosendaal levert slimme omvormers van hoge kwaliteit.