kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen kopen in Etten Leur

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen kopen bij Zonnepanelen Etten-Leur

Er zijn diverse overwegingen die pleiten voor een aankoop van zonnepanelen bij Zonnepanelen Etten-Leur:

 1. Besparingen op je energiekosten: Met zonnepanelen op je dak kun je zelf elektriciteit opwekken, waardoor je minder afhankelijk bent van je energieleverancier. Dit kan flink wat geld schelen op je energierekening.

 2. Duurzaamheid: Zonnepanelen zijn een duurzame energiebron en dragen bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot, waardoor je bijdraagt aan een beter milieu.

 3. Waardevermeerdering woning: Een huis met zonnepanelen kan meer waard zijn dan een vergelijkbaar huis zonder zonnepanelen. Kopers vinden zonnepanelen aantrekkelijk en waardevol voor een huis.

 4. Rendement op investering: Zonnepanelen hebben een relatief lange levensduur en kunnen in veel gevallen een rendement opleveren dat hoger is dan de rente op spaarrekeningen of andere traditionele investeringen.

A-merken zonnepanelen

Betroubaar advies op maat

Gediplomeerd en erkende installateurs

Hoogste opbrengst zonnepanelen

Snelle terugverdientijd

Beste prijs-kwaliteit

Goede garantie

Wij komen bij je langs voor een legplan

Zonnepanelen kopen Zonnepanelen Roosendaal, Zonnepanelen Brabant

Verschillende zonnepanelen

Er zijn allerlei soorten zonnepanelen die je kunt kopen, met allerlei prijzen en rendementen. Er zijn twee soorten zonnepanelen waar het om gaat: de eerste generatie zonnepanelen zijn van het type polykristallijn, en de tweede generatie zonnepanelen zijn van het type monokristallen. Een kort vergelijk van deze twee fotovoltaïsche zonnepanelen soorten. 

Poly kristallijn paneel (blauwe panelen): 
Pluspunten: beste prijs per Wp.
Minpunten: de donker blauwe cellen en aluminium frames zijn minder mooi om te zien. 
Toepassing: De poly zonnepanelen hebben een blauwe kleur en worden als minder mooi beschouwd. Deze worden vaak op platte daken gelegd, zodat je ze niet ziet liggen.

Mono kristallijn zonnepanelen (zwarte panelen): 
Pluspunten: Hoogste rendement. Hoger paneelvermogen mogelijk tot 375 Wp en optisch mooi zwart paneel met zonnepanelen met zwarte rand. 
Minpunten: kleine meerprijs ten opzichte van de blauwe Poly panelen. 
Toepassing: bij schuine daken in het zicht en bij beperkt dak oppervlak. 

De zwarte variant is vaak iets duurder in de aanschaf, maar zijn zichtbaar mooier. 

Kosten zonnepanelen

Zonnepanelen Etten-Leur beschikt over de kennis en ervaring om huiseigenaren bij te staan bij het uitzoeken en plaatsen van de juiste zonnepanelen op het dak van hun huis. Als huiseigenaren investeren in zonnepanelen, helpen ze niet alleen het milieu, maar ook onze planeet schoner te maken voor toekomstige generaties. Lage kosten en hoog rendement!

Energieverbruik per huishouden

Aantal personen in huishouden Gemiddeld verbruik per jaar
1 1.810 kWh
2 2.800 kWh
3 3.310 kWh
4 3.840 kWh
5 of meer 4.110 kWh
Gemiddeld per huishouden 2.730 kWh

Zonnepanelen Etten-Leur

Zonnepanelen aanschaffen is een uitstekende manier om de ecologische voetafdruk te verminderen. Het gebruik van zonnepanelen kan op lange termijn de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderen en zo bijdragen aan een schoner milieu en minder CO2-uitstoot. Het aanbrengen van zonnepanelen kan leiden tot een verlaging van de energiekosten.

Zonnepanelen leveren een bijdrage aan het opwekken van energie, waardoor er minder afhankelijkheid is van de energieleverancier. Als je zonnepanelen koopt, zal dit leiden tot een lagere energierekening en een aantrekkelijk rendement op de investering.

Bovendien gaan zonnepanelen relatief lang mee, waardoor het een duurzame investering is. Zonnepanelen zijn gemiddeld 25 tot 30 jaar lang goed voor gebruik en hebben weinig onderhoud nodig. Dit betekent dat de initiële investering in zonnepanelen zich na verloop van tijd kan terugverdienen en zelfs winstgevend kan zijn.

Naast de financiële baten die zonnepanelen opleveren, zijn er ook maatschappelijke voordelen. Het gebruik van zonnepanelen draagt bij aan de transitie naar een duurzame samenleving en stimuleert de groei van de groene economie. Zonnepanelen zijn ook een goede keuze omdat ze hernieuwbare energie gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen.

Zonnepanelen kunnen een flinke uitgave zijn, dus het is van belang dat je de juiste panelen uitkiest en dat je weet hoe je ze moet installeren. Het is van vitaal belang een erkende leverancier te vinden en ervoor te zorgen dat de panelen en het installatieproces voldoen aan de lokale wetgeving en normen.

Al met al biedt het kopen van zonnepanelen bij Zonnepanelen Brabant en Zonnepanelen Etten-Leur talloze voordelen voor zowel het milieu als voor de financiën en maatschappij. Dit is een grote stap naar een duurzamere wereld en een groenere toekomst.9 Voordelen

 1. Vermindering van de energierekening: Zonnepanelen produceren gratis en schone elektriciteit uit de zon, waardoor je jouw energierekening kunt verlagen.

 2. Terugverdientijd: Hoewel de initiële kosten van het kopen en installeren van zonnepanelen hoog kunnen zijn, kunnen ze zichzelf binnen enkele jaren terugbetalen door middel van besparingen op uw energierekening.

 3. Milieuvriendelijk: Zonnepanelen stoten geen schadelijke gassen uit en verminderen de CO2-uitstoot, waardoor ze een milieuvriendelijke energiebron zijn.

 4. Verhoging van de woningwaarde: Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van uw huis verhogen, omdat potentiële kopers mogelijk geïnteresseerd zijn in een energiezuinige woning.

 5. Duurzaamheid: Zonnepanelen hebben een lange levensduur en vereisen weinig onderhoud, waardoor ze een duurzame investering zijn.

 6. Energieonafhankelijkheid: Door zonnepanelen te installeren, kun je jouw eigen energie opwekken en minder afhankelijk worden van het energienet.

 7. Flexibiliteit: Zonnepanelen zijn flexibel in gebruik en kunnen worden gebruikt voor kleine huishoudelijke apparaten tot grote bedrijven.

 8. Betrouwbaarheid: Zonnepanelen zijn betrouwbaar, zelfs tijdens stroomstoringen of natuurrampen, waardoor ze nuttig zijn in noodsituaties.

 9. Technologische vooruitgang: De technologie achter zonnepanelen blijft verbeteren, waardoor ze efficiënter en betaalbaarder worden in de toekomst.

Voordelen zonnepanelen Etten-Leur

– Bespaar direct op de maandelijkse energielasten.
– Onze zonnepanelen zijn onderhoudsvriendelijk.
– Lange levensduur.
– Je bent onafhankelijk van energieprijsstijgingen.
– Je draagt bij aan een beter milieu.
– Zonnepanelen laten de waarde van jouw woning of pand in Etten-Leur stijgen.
– Zonnepanelen Etten-Leur levert slimme omvormers van hoge kwaliteit.