kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen vergelijken Breda

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Vergelijk en krijg de beste zonnepanelen

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je zonnepanelen aan het overwegen bent, bij het vergelijken van de verschillende opties. Er zijn verschillende factoren die bepalend zijn bij het vergelijken van zonnepanelen, bijvoorbeeld de prijs, het vermogen, het rendement en de garantie.

Een van de belangrijkste factoren is de prijs per wattpiek (Wp). Dit is de prijs voor een eenheid vermogen. De prijs kan sterk verschillen tussen aanbieders. Het is ook belangrijk om te kijken naar het vermogen van de zonnepanelen, dat aangegeven wordt in Wp. Hoe krachtiger het vermogen, hoe meer energie de panelen kunnen opwekken.

Bovendien is het rendement van de zonnepanelen relevant. Dit geeft aan hoeveel procent van het zonlicht wordt omgezet in elektriciteit. Ook de garantie is een belangrijke factor. Als je zonnepanelen met een lange garantie wilt, zijn die een verstandige keuze, omdat ze dan langer goed blijven werken.

Als je deze dingen meeneemt in je vergelijking, kun je een goede keuze maken uit zonnepanelen die bij jou passen.

A-merken zonnepanelen

Betroubaar advies op maat

Gediplomeerd en erkende installateurs

Hoogste opbrengst zonnepanelen

Snelle terugverdientijd

Beste prijs-kwaliteit

Goede garantie

Wij komen bij je langs voor een legplan

Zonepanelen brabant, Zonnepanelen Roosendaal

Vergelijk verschillende zonnepanelen

De kwaliteit van de panelen kan de prijs beïnvloeden, omdat hoogwaardige zonnepanelen meestal duurder zijn dan panelen van lagere kwaliteit. Het is echter belangrijk om te onthouden dat hoogwaardige panelen over het algemeen efficiënter zijn en langer meegaan dan goedkopere panelen.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen, waaronder monokristallijn, polykristallijn en dunne film panelen. Elk type paneel heeft zijn eigen voor- en nadelen, en de prijs kan variëren afhankelijk van het gekozen type. Wil je mooie zwarte panelen op het dak laten leggen dan kies je voor de mono-kristallijne zonnepanelen. De poly zonnepanelen hebben een blauwe kleur en worden als minder mooi beschouwd. Deze worden vaak op platte daken gelegd, zodat je ze niet ziet liggen. De zwarte varianten zijn vaak iets duurder in de aanschaf, maar zijn zichtbaar mooier.

Het rendement van zonnepanelen kan variëren, afhankelijk van het type paneel en de kwaliteit. Panelen met een hoger rendement zijn meestal duurder dan panelen met een lager rendement, maar leveren meer zonne-energie op die je direct kan gebruiken. 

Kosten zonnepanelen

Zonnepanelen Breda biedt de expertise en ervaring om huiseigenaren te begeleiden bij het plaatsen van de juiste zonnepanelen op het dak van hun huis. Door te investeren in zonnepanelen, kunnen huiseigenaren niet alleen hun ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook bijdragen aan een schoner milieu en het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties. Lage kosten en hoog rendement!

Energieverbruik per huishouden

Aantal personen in huishoudenGemiddeld verbruik per jaar
11.810 kWh
22.800 kWh
33.310 kWh
43.840 kWh
5 of meer4.110 kWh
Gemiddeld per huishouden2.730 kWh

garantie

De garantie op de panelen kan ook van invloed zijn op de prijs. Panelen met een langere garantie zijn vaak duurder dan panelen met een kortere garantie. Zonnepanelen hebben vaak een garantietermijn van 10 tot 12 jaar met een vermogensgarantie van 25 jaar. De technische levensduur is ongeveer 40 jaar. Kijk bij de vermogensgarantie naar tenminste 85% na 25 jaar, want dat zijn de beste zonnepanelen met het hoogste rendement. Vergelijk en koop je zonnepanelen bij Zonnepanelen Breda.

Hoog kwaliteit Service

Sommige zonnepaneelbedrijven bieden extra service, zoals installatie, onderhoud en reparatie. Laat je door de experts van Zonnepanelen-Brabant goed adviseren wat de mogelijkheden zijn op het gebied van zonnepanelen plaatsen in de provincie Brabant. Bij ons kan je namelijk terecht voor deskundig vakmanschap en degelijk advies op maat. Wij stellen een gratis legplan op voor jouw woning in Breda en omgeving.

Voordelen zonnepanelen Breda

– Bespaar direct op de maandelijkse energielasten.
– Onze zonnepanelen zijn onderhoudsvriendelijk.
– Lange levensduur.
– Je bent onafhankelijk van energieprijsstijgingen.
– Je draagt bij aan een beter milieu.
– Zonnepanelen laten de waarde van jouw woning of pand in Breda stijgen.
– Zonnepanelen Breda levert slimme omvormers van hoge kwaliteit.