kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen kopen in Breda

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen kopen bij Zonnepanelen Breda

Er zijn diverse goede argumenten die voor Zonnepanelen Breda pleiten als je erover denkt om zonnepanelen aan te schaffen:

 1. Besparingen op jouw energiekosten: Met zonnepanelen op jouw dak kun je zelf elektriciteit opwekken, waardoor je minder afhankelijk bent van jouw energieleverancier. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op jouw energierekening.

 2. Duurzaamheid: Zonnepanelen zijn een duurzame energiebron en dragen bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot, waardoor je bijdraagt aan een beter milieu.

 3. Waardevermeerdering woning: Een huis met zonnepanelen kan meer waard zijn dan een vergelijkbaar huis zonder zonnepanelen. Potentiële kopers zien zonnepanelen als een aantrekkelijke en waardevolle toevoeging aan een huis.

 4. Rendement op investering: Zonnepanelen hebben een relatief lange levensduur en kunnen in veel gevallen een rendement opleveren dat hoger is dan de rente op spaarrekeningen of andere traditionele investeringen.

A-merken zonnepanelen

Betroubaar advies op maat

Gediplomeerd en erkende installateurs

Hoogste opbrengst zonnepanelen

Snelle terugverdientijd

Beste prijs-kwaliteit

Goede garantie

Wij komen bij je langs voor een legplan

zonnepanelen Breda, zonnepanelen kopen

Verschillende zonnepanelen

Zonnepanelen komen in verschillende soorten en maten, en ze hebben allemaal een andere prijs en efficiëntie. Er zijn twee typen zonnepanelen waar het om gaat: de eerste generatie panelen zijn van polykristallijn materiaal, en de tweede generatie panelen zijn van monokristallen materiaal. Een kort vergelijk van deze twee fotovoltaïsche zonnepanelen soorten. 

Poly kristallijn paneel (blauwe panelen): 
Pluspunten: beste prijs per Wp.
Minpunten: de donkerblauwe cellen en aluminium frames zijn minder mooi om te zien. 
Toepassing: De poly zonnepanelen hebben een blauwe kleur en worden als minder mooi beschouwd. Deze worden vaak op platte daken gelegd, zodat je ze niet ziet liggen.

Mono kristallijn zonnepanelen (zwarte panelen): 
Pluspunten: Hoogste rendement. Hoger paneelvermogen mogelijk tot 375 Wp en optisch mooi zwart paneel met zonnepanelen met zwarte rand. 
Minpunten: kleine meerprijs ten opzichte van de blauwe Poly panelen. 
Toepassing: bij schuine daken in het zicht en bij beperkt dak oppervlak. 

De zwarte variant is vaak iets duurder in de aanschaf, maar zijn zichtbaar mooier. 

Kosten zonnepanelen

Zonnepanelen Breda helpt huiseigenaren bij het uitzoeken en plaatsen van zonnepanelen op het dak. Wanneer huiseigenaren investeren in zonnepanelen, kunnen zij niet alleen de omvang van hun ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook een positieve bijdrage leveren aan het behoud van onze aarde door het creëren van een schoner milieu. Lage kosten en hoog rendement!

Energieverbruik per huishouden

Aantal personen in huishoudenGemiddeld verbruik per jaar
11.810 kWh
22.800 kWh
33.310 kWh
43.840 kWh
5 of meer4.110 kWh
Gemiddeld per huishouden2.730 kWh

Zonnepanelen Breda

Zonnepanelen kopen is een geweldige manier om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Door het gebruik van zonnepanelen wordt de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderd, wat op lange termijn kan bijdragen aan een schoner milieu en minder CO2-uitstoot. Het plaatsen van zonnepanelen kan ook een besparing op de energierekening opleveren.

Met zonnepanelen kan je zelf energie worden opgewekt, waardoor er minder afhankelijkheid is van de energieleverancier. Zonnepanelen kopen zal resulteren in een lagere energierekening en een aantrekkelijk rendement op de investering.

Bovendien is de levensduur van zonnepanelen relatief lang, waardoor ze een duurzame investering zijn. De meeste zonnepanelen hebben een levensduur van 25 tot 30 jaar en vereisen weinig onderhoud gedurende hun levensduur. Dit betekent dat de initiële investering in zonnepanelen zich na verloop van tijd kan terugverdienen en zelfs winstgevend kan zijn.

Naast de financiële voordelen van zonnepanelen, zijn er ook maatschappelijke voordelen. Het gebruik van zonnepanelen draagt bij aan de transitie naar een duurzame samenleving en stimuleert de groei van de groene economie. Bovendien zijn zonnepanelen een bron van hernieuwbare energie die niet op kan raken, in tegenstelling tot fossiele brandstoffen.

Het kopen van zonnepanelen kan echter een behoorlijke investering zijn en het is belangrijk om de juiste keuzes te maken bij het kiezen van de panelen en het installatieproces. Het is belangrijk om een gerenommeerde leverancier te vinden en ervoor te zorgen dat de panelen en het installatieproces voldoen aan de lokale voorschriften en normen.

Al met al biedt het kopen van zonnepanelen bij Zonnepanelen Brabant en Zonnepanelen Breda talloze voordelen voor zowel het milieu als voor de financiën en maatschappij. Het is een belangrijke stap naar een duurzame toekomst en een groenere planeet.

9 Voordelen

 1. Vermindering van de energierekening: Zonnepanelen produceren gratis en schone elektriciteit uit de zon, waardoor je jouw energierekening kunt verlagen.

 2. Terugverdientijd: Hoewel de initiële kosten van het kopen en installeren van zonnepanelen hoog kunnen zijn, kunnen ze zichzelf binnen enkele jaren terugbetalen door middel van besparingen op uw energierekening.

 3. Milieuvriendelijk: Zonnepanelen stoten geen schadelijke gassen uit en verminderen de CO2-uitstoot, waardoor ze een milieuvriendelijke energiebron zijn.

 4. Verhoging van de woningwaarde: Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van uw huis verhogen, omdat potentiële kopers mogelijk geïnteresseerd zijn in een energiezuinige woning.

 5. Duurzaamheid: Zonnepanelen hebben een lange levensduur en vereisen weinig onderhoud, waardoor ze een duurzame investering zijn.

 6. Energieonafhankelijkheid: Door zonnepanelen te installeren, kun je jouw eigen energie opwekken en minder afhankelijk worden van het energienet.

 7. Flexibiliteit: Zonnepanelen zijn flexibel in gebruik en kunnen worden gebruikt voor kleine huishoudelijke apparaten tot grote bedrijven.

 8. Betrouwbaarheid: Zonnepanelen zijn betrouwbaar, zelfs tijdens stroomstoringen of natuurrampen, waardoor ze nuttig zijn in noodsituaties.

 9. Technologische vooruitgang: De technologie achter zonnepanelen blijft verbeteren, waardoor ze efficiënter en betaalbaarder worden in de toekomst.

Voordelen zonnepanelen Breda

– Bespaar direct op de maandelijkse energielasten.
– Onze zonnepanelen zijn onderhoudsvriendelijk.
– Lange levensduur.
– Je bent onafhankelijk van energieprijsstijgingen.
– Je draagt bij aan een beter milieu.
– Zonnepanelen laten de waarde van jouw woning of pand in Breda stijgen.
Zonnepanelen Breda levert slimme omvormers van hoge kwaliteit.