kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen Brabant Oud Gastel

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen Brabant Oud Gastel

Erkend installateur zonnepanelen

Zonnepanelen Brabant Oud Gastel is als sinds 2008 een erkend installateur zonnepanelen. Wij zijn voornamelijk actief in West-Brabant. Wij hebben sinds deze tijd al velen daken van bedrijven en particulieren woningen mogen voorzien van zonnepanelen. 

Door onze jarenlange ervaring kan je op ons vertrouwen dat we een vakkundige installatie zonnepanelen aanbrengen. Vanzelfsprekend kan je bij ons terecht voor advies, dak metingen en een vakkundige installatie. 

Bij de aanvraag van een offerte zonnepanelen maken wij altijd eerst een dakcheck om te kijken of jouw dak geschikt is voor het plaatsen zonnepanelen. En of er een vergunning nodig is. Vervolgens maakt Zonnepanelen Brabant Oud Gastel een zonnepanelen legplan, waar we de zonnepanelen intekenen.

zonnepanelen brabant 500 10
Zonnepanelen-met-de-buren-in-Bergen-op-Zoom

Voordelen zonnepanelen

Installatie bedrijf zonnepanelen

Zonnepanelen Brabant Oud Gastel is dé specialist in het installeren van zonnepanelen. Met zonnepanelen geniet je jarenlang van een financieel voordeel. Het rendement zonnepanelen is ongeveer 10 tot 14%, dat is meer dan als je het geld op de spaarrekening laat staan. 

Naast het financiële rendement leveren zonnepanelen op dak nog meer voordelen op. De voordelen zonnepanelen zijn onder andere:

– Besparing op maandelijkse energielasten.
– Onderhoudsvrij (1 keer per jaar wassen).
– Onafhankelijk van de jaarlijkse stijgende energie prijzen.
– Makkelijke en snelle installatie.
– Schone energiebron.
– Lange vermogensgarantie van 15, 25, 30 tot 35 jaar.
– Woning stijgt in waarde.
– Hoog financieel rendement.
– BTW voordeel zonnepanelen 

De installatie van zonnepanelen op het dak van jouw woning of bedrijfspand in Brabant is een zeer rendabele en energiebesparende investering. Met een éénmalige investering bespaar je duizenden euro’s. Kies voor ons deskundig installatie bedrijf zonnepanelen in Oud Gastel, om jouw dak in West-Brabant te voorzien van een PV-installatie. 

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Zonnepanelen tekening

Offerte zonnepanelen

Bij het legplan maken wij een zonnepanelen tekening met behulp van 3D software. Simpel gezegd is een legplan voor zonnepanelen een tekening van jouw dak waarop de zonnepanelen zijn getekend. Niet alleen wordt het dak op schaal getekend, ook alle obstakels zoals pijpjes, dakramen en dakkapellen worden hierin opgenomen. 

Aan de hand hiervan berekent de adviseur van Zonnepanelen Brabant Oud Gastel op welke manier het dakoppervlak optimaal kan worden benut. Bovendien houden wij ook rekening met hoe de zonnepanelen eruit komen te zien op een jouw dak, zodat het niet lelijk oogt. De zwarte mono panelen zijn uitermate geschikt voor plaatsing op een schuin dak. 

Bij onze zonnepanelen tekening houden wij ook rekening met verschillende wettelijke regels. We maken onderscheid in een legplan zonnepanelen plat dak en schuin dak. Vervolgens stellen we een offerte zonnepanelen op waarin het aantal panelen staat vermeld, de afmetingen zonnepaneel, de omvormer, solar bekabeling en andere materialen.

Alsmede het zonnepanelen installeren op jouw dak. We nemen de offerte zonnepanelen met je door en zodra je akkoord bent maken we een afspraak wanneer onze vakkundige installateurs bij jou langs komen. De zonnepanelen plaatsen neemt één tot twee dagen in beslag. Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvende een offerte zonnepanelen aan. 

sunny boy omvormer 500 Zonnepanelen installeren Omvormer zonnepanelen

Installateur zonnepanelen

Garantie zonnepanelen

Naast het kiezen van de juiste zonnepanelen, omvormer en andere materialen is de keuze voor de juiste installateur zonnepanelen ook van belang. De totale zonnepanelen systeem kosten zijn onder te verdelen in 70% aan materialen en 30% voor de installatie. Een goede installateur, zoals Zonnepanelen Brabant, heeft geen verborgen kosten. 

Daarnaast ontvang je altijd een goed advies op maat voor jouw dak en een probleemloze installatie van de zonnepanelen op jouw dak. Bovendien ontvang je van garantie zonnepanelen, zowel de fabrieksgarantie als vermogensgarantie zonnepanelen. De fabrieksgarantie ligt tussen 10 tot 15 jaar, afhankelijk van welk merk en vermogen.

Om het voor jou makkelijker te maken heeft Zonnepanelen Brabant Oud Gastel drie pakketten samengesteld voor zonnepanelen particulier. De Solar Economy, Luxe en Exclusief pakket. Voor zonnepanelen bedrijf hebben het Solar Business pakket. Bij de Economy en Luxe pakket geven wij een vermogensgarantie na 25 jaar van maar liefst 85%. 

Bij het Exclusief pakket loopt de rendement garantie zonnepanelen zelfs op tot 30 jaar. De vermogensgarantie is van belang om jouw terugverdientijd zonnepanelen te kunnen berekenen. Als installateur zonnepanelen ontvang je natuurlijk ook garantie op de uitgevoerde werken door onze eigen erkende installateurs en garantie omvormer.

Zonnepanelen inclusief installatie

Zonnepanelen advies

Een zonnepanelen inclusief installatie plaatsen in bijvoorbeeld Oud Gastel is de perfecte manier om meer ‘groen’ te leven, zonder veel concessies te doen. Een zonnepanelen installatie is opgebouwd uit zonnepanelen, een omvormer zonnepanelen, bevestigingsmaterialen, solar bekabeling en elektrische materialen voor het aansluiten van de PV-installatie.

Zonnepanelen Brabant Oud Gastel heeft verschillende soorten zonnepanelen in haar assortiment. We leveren panelen van het merk Sunpower. Sunpower is wereldwijd de beste producent van zonnepanelen. Dat is mede te danken aan de perfecte resultaten en extreem lange levensduur die deze panelen in te praktijk leveren.

Naast zonnepanelen is de kwaliteit van de omvormer even belangrijk. Wij leveren dan ook alleen A-merk zonnepanelen omvormers van de merken Solaredge, Solax en SMA. Naast de installatie geven wij ook zonnepanelen advies over btw terugvragen zonnepanelen bij de belastingdienst, zonnepanelen verzekeren en zonnepanelen aanmelden. 

Voor bedrijven kunnen wij de subsidie zonnepanelen advies geven. Dit zijn allemaal grote voordelen van ons zonnepanelen installatie bedrijf. Wil je een zonnepanelen kopen Brabant? Vraag ons om zonnepanelen advies en een gratis offerte.