kleinlogo-zonnepanelen

Zonnepanelen Achtmaal

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen Achtmaal

Installateur zonnepanelen Brabant

Installateur Zonnepanelen Brabant is er om jouw dak te voorzien van zonnepanelen Achtmaal. Je kan bij ons terecht voor deskundig advies en vakmanschap voor het laten plaatsen van zonnepanelen op jouw woning of kantoor in het Brabantse Achtmaal. 

In het Klimaatakkoord is afgesproken dat we met elkaar de CO2-uitstoot sterk gaan verminderen. Dit betekent dat we in 2030 de helft minder moeten uitstoten ten opzichte van 1990. Om dat doel te bereiken gaat Nederland onder andere over op duurzaam energie.

Jij kan hier ook jouw steentje aan bijdragen door je huis beter te isoleren en energie op te wekken middels zonnepanelen te installeren op het dak van jouw woning in Achtmaal. Met de opgewekte zonne energie kan je vele elektrische apparaten in huis voorzien van je eigen groene stroom. Zonnepanelen kopen doe je bij Zonnepanelen Brabant.

Zonnepanelen Achtmaal 500

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

BTW terugvragen zonnepanelen

Fiscaal voordeel zonnepanelen

De Nederlandse overheid heeft een aantal aantrekkelijke fiscale voordelen zonnepanelen. Particuliere woning eigenaren kunnen de BTW terugvragen zonnepanelen. Met de BTW teruggave zonnepanelen betaal je 21% minder bij de aanschaf. Door de BTW zonnepanelen terugvragen ben je nog voordeliger uit en geniet je binnenkort van groene zonne energie. 

Zakelijke kleingebruikers hebben fiscaal voordeel zonnepanelen. Je kan gebruik maken van de EIA (Energie-InvesteringsAftrek) waarbij 55% aftrek toegepast wordt. Alsmede de KIA (KleinschaligheidsInvesteringsAftrek) waarbij 28% aftrek wordt toegepast. Daarnaast is het toegestaan om de investering in zonnepanelen in 5 jaar af te schrijven, oftewel 20% per jaar. 

Voor grootverbruikers is er de SDE+ subsidie. Deze subsidie zorgt gemiddeld voor een vergoeding van 90% van het investeringsbedrag. In alle segmenten zorgt dat voor een gemiddelde terugverdientijd van 7 jaar, waardoor het voor iedereen interessant is om te investeren in zonnepanelen. 

Bekijk ook de foto’s van afgeronde Zonnepanelen Brabant projecten.

sunny boy omvormer 500 Zonnepanelen installeren Omvormer zonnepanelen

Zonnepanelen omvormer

Soorten zonnepanelen Achtmaal

Zonnepanelen Brabant levert van meerdere merken zonnepanelen omvormer, zoals Solaredge, SMA en Solax. Een omvormer zonnepanelen is nodig om de zonne energie om te zetten naar 230 volt wisselstroom. Verder bevat het zonnepanelen systeem bevestigingsmaterialen, solar bekabeling en elektrische materialen voor het aansluiten van de installatie.

Zonnepalen Brabant levert verschillende soorten zonnepanelen. Zoals Sunpower welke één van de grootste zonnepanelen producenten in Europa is. Sunpower staat wereldwijd bekend als de beste producent van zonnepanelen. Dat is te danken aan de hoge resultaten en extreem lange levensduur die deze soorten zonnepanelen leveren.

Meer informatie over zonnepanelen Achtmaal ontvangen of heb je nog vragen over het plaatsen van de panelen? 

Neem vrijblijvend contact op met Zonnepalen Brabant, het meest betrouwbare zonnepanelen bedrijf. Vraag een offerte zonnepanelen aan. Wij geven je advies op maat, voor zonnepanelen particulier of zonnepanelen bedrijf.

Investeren zonnepanelen

Waarom investeren in zonnepanelen?

Investeren zonnepanelen levert je jarenlang rendement op. Zonnepanelen Brabant levert hoge kwaliteit zonnepanelen welke een levensduur van 40 jaar hebben. Waarom investeren in zonnepanelen? Uiteraard om groene energie op te wekken en een hoog rendement te halen en andere voordelen. 

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

– Makkelijke en snelle installatie.
– Besparing op maandelijkse energielasten.
– Onderhoudsvrij (1 keer per jaar).
– Onafhankelijk van de jaarlijkse stijgende energie prijzen.
– Schone energiebron.
– Lange levensduur.
– Woning stijgt in waarde.
– Hoog financieel rendement.
– Veilig in gebruik dankzij slimme omvormer zonnepanelen.

Samengevat is zonnepanelen monteren op jouw pand een slimme investering waar je jarenlang van geniet. Zonnepanelen Brabant heeft dan ook al verschillende particulieren en bedrijven in Achtmaal voorzien van de beste zonnepanelen. 

SLIMME INVESTERING

Een slimme investering. Onze zonnepanelen hebben een hoger rendement dan de rente bij je bank.

-Degelijke zonnepanelen kopen voor een scherpe prijs.
-Zonnepanelen kopen om de energierekening verlagen.
-Zelf duurzame groene stroom opwekken.

Zet nu de eerste stap om zelf groene stroom op te wekken!

Kies voor zonnepanelen en wees duurzaam.

BETERE GARANTIE

Onze Economy en Luxe zonnepanelen garanderen jou zelfs na 25 jaar nog 85% van het oorspronkelijke vermogen!

Bij onze Exclusieve systemen loopt deze garantie zelf op tot 30 jaar! Hiermee krijg je dus een lange rendementsgarantie van 25 tot 30 jaar. 

Door zonnepanelen kopen profiteer je niet alleen direct, maar ook in de toekomst van jouw duurzame investering

BESTE PAKKETTEN

Zonnepanelen kopen is best lastig. Om het overzichtelijk te houden bieden voor particulieren overzichtelijke systeempakketten aan:

Solar Economy pakket
Solar Luxe pakket
Solar Exclusief pakket

Voor bedrijven en grootschalige projecten. Hebben wij een speciaal “Solar Business” pakket. Ook deze pakketten zijn natuurlijk voorzien van goede kwaliteit zonnepanelen.