kleinlogo-zonnepanelen

Welke zonnepanelen moet ik kopen?

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Welke zonnepanelen moet ik kopen?

Zonnepanelen waar op letten

Als je zonnepanelen wilt aanschaffen komt waarschijnlijk de eerste vraag omhoog ‘welke zonnepanelen moet ik kopen’. Er zijn veel verschillende soorten zonnepanelen te verkrijgen, maar welke panelen zijn de beste voor jouw dak en jouw situatie? 

Zonnepanelen waar op letten is belangrijk om te weten. Je wilt zonnepanelen die een hoog rendement geven, zodat de terugverdientijd zonnepanelen snel is. Met A-kwaliteit zonnepanelen, die Zonnepanelen Brabant levert, heb je in 7 jaar de investering al terug verdient. 

Na deze 7 jaar wek je gratis stroom op met de zonnepanelen op je dak. De enige kosten die je na 10 jaar hebt is het vervangen van de omvormer. De omvormer zonnepanelen is nodig om de gelijkstroom om te zetten naar wisselstroom voor je woning of kantoor. 

soorten zonnepanelen installeren soorten Wat kost een zonnepaneel hoe groot is een zonnepaneel
Zonnepanelen-schuindak-met-dakkapel-Roosendaal

Zonnepanelen aanschaffen tips

Wat je moet weten over zonnepanelen

Bij de aanschaf van zonnepanelen is het slim om op een aantal zaken te letten, zodat de panelen helemaal geschikt zijn voor jouw woning. Zonnepanelen aanschaffen tips, zo is het belangrijk dat de zonnepanelen efficiënt zijn om vervolgens zo veel mogelijk stroom op te wekken. Wat je moet weten over het kopen van zonnepanelen. 

De efficiency van de zonnepanelen bepaalt hoe lang het duurt voor je de investering hebt terugverdiend. De terugverdientijd zonnepanelen speelt een belangrijke rol bij de keuze van zonnepanelen kopen. Hoe sneller je de aankoopprijs terug hebt, hoe gunstiger dat is voor jouw eigen portemonnee. 

Het paneel moet dan ook goed en snel energie opwekken, en daarvoor moet het efficiënt zonlicht opnemen. Kijk bij de prijs zonnepanelen naar het aantal Wattpiek (Wp). Dit getal geeft aan hoeveel energie per m2 kan worden opgewekt. Dit verschilt natuurlijk per paneel. 

Heb je een klein dak waardoor je minder panelen kan plaatsen? Kies dan voor zonnepanelen met een hoog Wp vermogen, zodat je het oppervlak van het dak optimaal benut. Kijk ook goed naar de kwaliteit van de omvormer. Dit apparaat heeft invloed op het rendement zonnepanelen. 

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Welke zonnepanelen

Aanschaf zonnepanelen

Bij zonnepanelen kopen komen er een aantal zaken op je af. Wat zijn de beste zonnepanelen, wat is de garantie, welke omvormer moet ik kiezen, moet ik zonnepanelen verzekeren, hoeveel zonnepanelen heb ik nodig? Wat is de prijs zonnepanelen en welke zonnepanelen zijn het beste voor een plat of schuin dak. 

Ongetwijfeld heb je veel vragen. Zonnepanelen Brabant is er voor jou om de aanschaf zonnepanelen te vergemakkelijken. Wij geven je namelijk gedegen advies en beantwoorden al jouw vragen. Tevens maken wij een dakcheck om te kijken of jouw dak geschikt is en hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen. 

Voordat wij overgaan op zonnepanelen monteren, stellen wij een legplan zonnepanelen op. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw verbruik en hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om jouw woning te voorzien van voldoende zonne-energie. 

Een zonnepanelen legplan is een tekening van jouw dak met alle obstakels, zoals pijpjes, dakkapellen en dakramen. Vervolgens tekenen we de zonnepanelen in, waarbij we ook rekening houden met schaduw en esthetiek. Bij Zonnepanelen Brabant kan je terecht voor deskundig vakmanschap en degelijk advies op maat. 

Bergen Op Zoom Afmeting zonnepaneel Omvormer zonnepanelen

Welke zonnepanelen zijn de beste

Verschil poly of mono zonnepanelen

De twee meest verkochte zonnepanelen zijn polykristallijne en monokristallijne zonnepanelen. Tussen deze twee soorten bestaan twee grote verschillen. Eerste verschil is dat poly een aluminium uitstraling heeft en monokristallijne panelen een zwart frame.

Poly of mono zonnepanelen kiezen ligt aan de toepassing. Heb je een schuin dak of een plat dak. Tussen beide panelen is ook een klein prijsverschil en de opbrengst prestaties zijn ook anders. Verschil poly of mono zonnepanelen:

Een poly zonnepanelen behoren tot de eerste generatie panelen. Ze zijn blauw van kleur en het is de langst toegepaste techniek. De beste prijs per Wp, wat een minder hoge investering is. Het poly zonnepaneel heeft een aluminium frame, welke iets minder mooi is in het zicht. Vanwege deze reden worden de panelen meestal alleen toegepast op als zonnepanelen plat dak.

Monokristallijne zonnepanelen zijn zwart van kleur en hebben een mooier uiterlijk. Het frame is ook zwart. Ze worden ook wel black panelen genoemd. Ze leveren een beter rendement en er is een hoger paneelvermogen mogelijk, tot 400 Wp. Vanwege het strakke uiterlijk vallen ze minder op en worden dan ook toegepast op schuine daken. 

Beste keus zonnepanelen

Zonnepanelen investeren

Maak de beste keus zonnepanelen door je goed te laten informeren over de mogelijkheden. Bij zonnepanelen investeren wil je natuurlijk het beste van het beste. Het hoogste rendement, de beste materialen en de hoogste zonne-energie opbrengst. 

Vergeet bijvoorbeeld ook niet te kijken naar praktische zaken, zoals de afmetingen zonnepanelen, de ideale opstelling en hoeveel panelen op je dak passen. Zonnepanelen Brabant levert alleen hoge kwaliteit producten met een lange levensduur voor een goede prijs. 

Ieder jaar een hoge opbrengst waardoor je rendement ook hoog is. Zonnepanelen Brabant is onderdeel van HeatXL en bestaat al sinds 2008. Door onze ervaring met ontwerp, levering en installatie ben je bij ons zonnepanelen bedrijf verzekert van een goede investering en 15, 25 jaar of zelfs 30 jaar garantie.

Bij onze offerte bereken wij de totale kosten zonnepanelen, inclusief alle materialen en installatie. Tevens geven wij je advies bij zonnepanelen particulier voor de btw terugvragen zonnepanelen in te dienen bij de belastingdienst. Dit scheelt je alweer 21% op de investering. 

Voor bedrijven kunnen wij de subsidie zonnepanelen regelen. Dit zijn allemaal grote voordelen van ons zonnepanelen installatie bedrijf. Wil je de zonnepanelen vergelijken? Vraag dan nu een gratis offerte bij aan.