kleinlogo-zonnepanelen

Welke zonnepanelen kopen

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Welke zonnepanelen kopen

Welke zonnepanelen moet ik kopen?

Welke zonnepanelen moet ik kopen, is een veelgehoorde vraag. Er zijn namelijk veel verschillende soorten PV-installaties op de markt verkrijgbaar. Welke zonnepanelen kopen de beste zijn, hangt af van een aantal factoren.

Het rendement en de opbrengst zonnepanelen is van belang. Alsmede de kwaliteit van het paneel en de omvormer zonnepanelen. Je wilt natuurlijk de beste zonnepanelen die in korte terugverdientijd hebben. Met de A-kwaliteit zonnepanelen die Zonnepanelen Brabant levert heb je in 7 jaar jouw investering al terug verdient. 

Zonnepanelen gaan zeker 35 tot 40 jaar mee, dus alle jaren daarna heb je gratis energie. De enige kosten die je na 10 jaar hebt is het vervangen van de omvormer zonnepanelen. Deze zet de gelijkstroom om naar wisselstroom voor jouw woning. 

Zonnepanelen Brabant zonnepanelen-brabant-wees-duurzaam
Zonnepanelen installeren zonne energie

Erkend installateur zonnepanelen

Zonnepanelen installateur

Bij het kopen van een zonnepanelen is een erkend installateur zonnepanelen aan te raden. Een zonnepanelen installateur heeft verstand van zaken en weet hoe de zonnepanelen het beste geplaatst kunnen worden op jouw dak. Zodat je het beste rendement behaalt. 

Op zonnepanelen en omvormer zonnepanelen zit een lange fabrieksgarantie van 20 tot 25 jaar, maar mocht er iets kapot gaan is jouw zonnepanelen installateur jouw aanspreekpunt bij eventuele gebreken in de toekomst. 

Voor zonnepanelen plaatsen is ervaring een groot pluspunt. In de afgelopen jaren zijn er keurmerken en normeringen opgesteld. Volgens deze normen werken onze installateurs, zoals SEI erkend installateur zonnepanelen en VCA gecertificeerd. 

Bij Zonnepanelen Brabant zit je altijd goed, van ontwerp, levering en installatie kan je bij ons terecht. Wij leggen al sinds 2008 zonnepanelen op daken. Zowel voor zonnepanelen particulier als voor bedrijven in de regio West-Brabant. Wil je ook zonnepanelen kopen? Vraag dan gerust een gratis offerte zonnepanelen bij ons aan. 

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

zonnepanelen brabant 500 15

Zonnepanelen set kopen

Zonnepanelen kopen maar welke?

Bij een zonnepanelen set kopen komen er een aantal zaken op je af. Van hoeveel zonnepanelen, het rendement zonnepanelen en de opbrengst tot het installeren zonnepanelen en zonnepanelen aanmelden. Bij Zonnepanelen Brabant werken we alleen met de beste zonnepanelen en omvormers, zodat je terugverdientijd zonnepanelen ook kort is. 

Zonnepanelen kopen maar welke zijn het beste? Er zijn grote kwaliteit verschillen bij zonnepanelen set kopen. De SunPower zonnepanelen zijn de meest krachtige zonnepanelen. Technische verschillen die invloed hebben op de levensduur, degradatie en opbrengst. Wij leveren alleen A-merken zonnepanelen, zoals SunPower. 

Deze leveren een hoge opbrengst op, hebben een hoog rendement en een lange technische levensduur van 40 jaar. SunPower zonnepanelen 400 Wp zorgen voor een maximaal vermogen en optimale besparing. Het voordeel van SunPower zonnepanelen is dat op daken met gebrek aan ruimte toch een hoge opbrengst kan worden gerealiseerd.

De SunPower zonnepanelen onderscheiden zich al jaren door het zeer hoge rendement per m2. De SunPower Maxeon 3 serie, afgekort SunPower MAX 3 serie, heeft met 400 Wp het meest krachtige zonnepaneel ter wereld. Vraag Zonnepanelen Brabant om meer informatie over zonnepanelen vergelijken, de prijsverschillen en het verschil in opbrengst. 

Bij onze offerte bereken wij de totale kosten zonnepanelen, inclusief alle materialen en installatie. Tevens geven wij je advies bij zonnepanelen particulier voor de btw terugvragen zonnepanelen in te dienen bij de belastingdienst. Dit scheelt je alweer 21% op de investering. 

Voor bedrijven kunnen wij de subsidie zonnepanelen regelen. Dit zijn allemaal grote voordelen van ons zonnepanelen installatie bedrijf. Wil je een zonnepanelen set kopen? Vraag dan nu een gratis offerte bij ons zonnepanelen bedrijf aan. 

Bergen Op Zoom Afmeting zonnepaneel Omvormer zonnepanelen

Welke zonnepanelen mono of poly

Verschil tussen mono en poly zonnepanelen

Welke zonnepanelen mono of poly kopen? Er is een verschil tussen mono en poly zonnepanelen. Bij de aanschaf van zonnepanelen loop je tegen deze twee verschillende soorten zonnepanelen aan. Polykristallijne panelen hebben een aluminium uitstraling en de monokristallijne panelen zijn voorzien van een zwart frame. 

De keuze tussen de mono of polykristallijne zonnepanelen ligt aan de toepassing. Wil je zonnepanelen op schuin dak of plat dak leggen? Tussen beide panelen zit een klein prijsverschil. Daarnaast liggen de opbrengsten en prestaties ook anders. Vraag ons om advies welke zonnepanelen je het beste kan nemen voor jouw situatie. 

De poly zonnepanelen behoren tot de eerste generatie panelen. Ze zijn blauw van kleur en het is de langst toegepaste techniek. Je krijgt de beste prijs per Wp, waardoor de aanschaf ook iets lager uitvalt. Het poly zonnepaneel heeft een aluminium frame, welke iets minder mooi is in het zicht. Daarom worden ze vaak toegepast bij zonnepanelen plat dak.

Monokristallijne zonnepanelen zijn zwart van kleur en hebben een mooier uiterlijk. Het frame is ook zwart en worden ook wel black panelen genoemd. Ze leveren een hoger rendement en er is een hoger paneelvermogen mogelijk, tot 400 Wp. Vanwege het strakke uiterlijk vallen ze minder op en worden dan ook toegepast op schuine daken. 

Maak de beste keus zonnepanelen door je goed te laten informeren over de mogelijkheden. Bij zonnepanelen investeren wil je natuurlijk het beste van het beste. Het hoogste rendement, de beste materialen en de hoogste zonne-energie opbrengst. 

Vergeet bijvoorbeeld ook niet te kijken naar praktische zaken, zoals de afmetingen zonnepanelen, de ideale opstelling en hoeveel panelen op je dak passen. Zonnepanelen Brabant levert alleen hoge kwaliteit producten met een lange levensduur voor een goede prijs. 

Tips bij het kopen van zonnepanelen

Zonnepanelen kopen waar op letten

We geven je een aantal tips bij het kopen van zonnepanelen. Er zijn namelijk een aantal een zaken belangrijk bij zonnepanelen kopen waar op letten. Ten eerste is het belangrijk dat de zonnepanelen efficiënt zijn om vervolgens zo veel mogelijk zonne-energie op te kunnen wekken. Met de opbrengst zonnepanelen kan je de woning voorzien van groene stroom.

De efficiency van de zonnepanelen bepaalt hoe lang het duurt voor je de investering hebt terugverdiend. De terugverdientijd zonnepanelen speelt een belangrijke rol bij de keuze van zonnepanelen kopen. Hoe sneller je de aankoopprijs terug hebt, hoe gunstiger dat is voor jouw eigen portemonnee. 

Het zonnepaneel moet dan ook veel energie opwekken waardoor het efficiënt zonlicht moet opnemen. Kijk bij de prijs zonnepanelen naar het aantal Wattpiek (Wp). Dit getal geeft aan hoeveel energie per m2 wordt opgewekt. Dit verschilt natuurlijk per zonnepaneel. 

Heb je een klein dak waardoor je minder ruimte hebt om panelen te plaatsen? Kies dan voor zonnepanelen met een hoog Wp vermogen, zodat je het oppervlak van het dak optimaal benut. Kijk ook naar de kwaliteit van de omvormer. De zonnepanelen omvormer heeft invloed op het rendement zonnepanelen.