kleinlogo-zonnepanelen

Wat kosten zonnepanelen?

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen-met-de-buren-in-Bergen-op-Zoom

Wat kosten zonnepanelen?

Kopen van zonnepanelen

Wat kosten zonnepanelen gemiddeld. In de afgelopen jaren zijn de kosten zonnepanelen gedaald, wat het nog aantrekkelijker maakt om de investeren in schone zonne-energie. Zowel voor zonnepanelen particulier als voor bedrijven. 

Dankzij de historisch lage prijzen zonnepanelen ligt de terugverdientijd tussen de 3 en 3,5 jaar. Wanneer je zonnepanelen plaatsen wilt is één van de eerste vragen wat kosten zonnepanelen gemiddeld. Onze Zonnepanelen zijn ideaal om jouw elektriciteit rekening te verlagen. 

Waarom Zonnepanelen Brabant?

A-merken zonnepanelen

Betroubaar advies op maat

Gediplomeerd en erkende installateurs

Hoogste opbrengst zonnepanelen

Snelle terugverdientijd

Beste prijs-kwaliteit

wat levert een zonnepaneel op voordelen zonnepanelen 400wp

Gratis Offerte zonnepanelen

Bezichtiging op locatie

Bij Zonnepanelen Brabant kan je gratis en vrijblijvend een offerte zonnepanelen aanvragen. Wanneer je naar aanleiding van de eerste inschatting op afstand geïnteresseerd bent in de aankoop van een zonnepanelen systeem, maken wij een afspraak met je voor een bezichtiging bij jou op locatie.

Daarbij kijken we of de constructie van het dak geschikt is voor het monteren van zonnepanelen en of er obstakels op het dak zorgen voor eventuele beperkingen. Op basis van de fysieke bezichtiging ontvang je een definitieve offerte PV-installatie.

Onze offerte zonnepanelen bevat:

  1. De financiële onderbouwing met beschrijving van alle kosten zonnepanelen.
  2. Een technische onderbouwing: een beschrijving van de toegepaste techniek.
  3. Garanties: een beschrijving van de garantie zonnepanelen en garantie omvormer.
  4. Kwaliteit van het materiaal: hoe hoger de kwaliteit des te constanter de opbrengst en levensduur zonnepanelen is.


Na definitief akkoord op de offerte zonnepanelen, installeren wij het zonnepanelen systeem in 1 of 2 dagen op jouw dak. Het genieten van duurzame stroom kan starten.

SLIMME INVESTERING

Een slimme investering. Onze zonnepanelen hebben een hoger rendement dan de rente bij je bank.

-Degelijke zonnepanelen kopen voor een scherpe prijs.
-Zonnepanelen kopen en plaatsen om de energierekening verlagen.
-Zelf duurzame groene stroom opwekken.

Zet nu de eerste stap om zelf groene stroom op te wekken!

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Investeren in zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen verstandig

Investeren in zonnepanelen zijn eenmalige kosten. Zodra de zonnepanelen zijn geïnstalleerd en in werking treden begint het automatisch terug verdienen. Investeren in zonnepanelen verstandig. Als de zonnepanelen op het dak liggen heb je weinig tot geen onderhoud. Eén keer in het jaar de zonnepanelen schoonmaken is vaak voldoende. 

Woon je in een bosrijke omgeving dan is zonnepanelen reinigen iets vaker aanbevolen vanwege vuiligheid, zoals vogelpoep. De stroom die opgewekt wordt door zonnepanelen kan je weer gebruiken als energie voor bijvoorbeeld de warmtepomp of infrarood verwarming. Op deze manier kan je ook de verwarming verduurzamen

Bij Zonnepanelen Brabant leveren we alleen hoge kwaliteit rendementspanelen die een technische leeftijd van 40 jaar hebben. Afhankelijk van wel zonnepanelen pakket je kiest ontvang je  25 of 30 jaar rendement garantie. Bij onze Economy en Luxe zonnepanelen garanderen wij zelfs na 25 jaar nog 85% van het oorspronkelijke vermogen. 

Bergen Op Zoom Afmeting zonnepaneel Omvormer zonnepanelen

Zonnepanelen prijs berekenen

Aantal zonnepanelen berekenen

Aantal zonnepanelen berekenen is afhankelijk van het kWh verbruik per jaar. Zodra je weet hoeveel kWh je per jaar verbruikt, is het eenvoudig om het aantal benodigde zonnepanelen te berekenen. Ook de ligging van het dak heeft invloed op het aantal zonnepanelen. Plat dak, schuin dak. Prijs van zonnepanelen wordt uitgedrukt in prijs per wattpiek (Wp)

Aan de hand van een rekenvoorbeeld kunnen we het aantal zonnepanelen berekenen. Stel je wilt 4.000 kWh per jaar opwekken. Het dak van de woning is gericht op het zuiden. De opbrengst zonnepanelen factor is dan ongeveer 0,9 kW/Wp per jaar. Met deze gegevens is het eenvoudig om het aantal zonnepanelen te berekenen. 

4.000 kWh per jaar/0,9 kWh per Wp per jaar = 4.444 Wp aan zonnepanelen. Afhankelijk van het zonnepanelen vermogen, bereken je hoeveel zonnepanelen je uiteindelijk nodig hebt. Pas je zonnepanelen van 350 Wp toe, dan heb je 4.444 Wp/350 Wp is 13 zonnepanelen nodig. Met de panelen bespaar je honderden euro’s uit op je energierekening.

zonnepanelen brabant 500 12

Kwaliteit zonnepanelen prijs

Hoge kwaliteit panelen

In de kwaliteit zonnepanelen prijs zitten veel verschillen. Wij raden je aan om de kwaliteit zonnepanelen niet te negeren, want de PV-installatie moet jarenlang mee gaan. Bij de beste zonnepanelen is vooral de prijs-kwaliteit verhouding goed op orde. En niet alleen die van de zonnepanelen zelf, maar ook die van de omvormer zonnepanelen en de overige materialen. 

Bij de aanschaf van zonnepanelen bij Zonnepanelen Brabant ben je verzekerd van hoge kwaliteit zonnepanelen, omvormer en andere toebehoren. Niet alleen zetten we bij zonnepanelen kwaliteit voorop. Ook qua installatie gaat Zonnepanelen Brabant voor het beste. 

Wij werken alleen met installateurs met VCA certificering. Dat betekent dat onze installateurs Brabant op een veilige, verantwoorde en professionele manier werken. Dankzij onze jarenlange ervaring met zonnepanelen installeren, hebben wij voor elke uitdaging een oplossing. 

Wil je meer informatie ontvangen omtrent wat kosten zonnepanelen, de installatie, hoeveel je energie kosten je jaarlijks bespaart, de garantie en zonnepanelen verzekeren? Neem dan contact op met Zonnepanelen Brabant. 

zonnepanelen brabant Wat kost een zonnepaneel

Advies zonnepanelen

Persoonlijk advies zonnepanelen

Naast vakkundige kennis over zonnepanelen kopen geven wij je persoonlijk advies zonnepanelen en de opties voor aardgasvrij wonen. Wij maken inzichtelijk op welke manier je jouw woning gasvrij kan maken. Soms kan dat al met een paar simpele aanpassingen. Met deze aanpassingen in combinatie met slimme producten bespaar je op de energie kosten.

De combinatie van gasvrij wonen en zonnepanelen is natuurlijk ideaal. Op deze manier haal je het maximale rendement uit jouw zonnepanelen. Van het gas af moeten we allemaal, dit staat immers beschreven in het Klimaatakkoord. 

Stap nu over op groene zonne energie. Zonnepanelen laten plaatsen door Zonnepanelen bedrijf Brabant is een verstandige investering. Je verdient in 3 tot 3,5 jaar het geld terug. Wij geven je persoonlijk advies zonnepanelen, neem contact met ons op.

Zonnepanelen Brabant is de zonne-energie specialist in West-Brabant. Wij installeren zonnepanelen Oud Gastel, Halsteren en Heerle. Maar ook monteren wij de zonnepanelen Princenhage, Breda en Zevenbergen. Zonnepanelen plaatsen in de regio West-Brabant laat je verzorgen door ons zonnepanelen bedrijf in West-Brabant. 

Advies nodig

Voor jouw Project