kleinlogo-zonnepanelen

Wat kost een zonnepaneel?

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Wat kost een zonnepaneel?

Wat kost een nieuw dak met zonnepanelen

Wat kost een zonnepaneel gemiddeld is lastig te zeggen, omdat het afhankelijk is van meerdere factoren. Wat kost een nieuw dak met zonnepanelen? Om deze vragen te beantwoorden kan Zonnepanelen Brabant een offerte voor je opmaken. Er zijn namelijk een aantal factoren van belang voor het berekenen van zonnepanelen installeren op jouw dak. 

Zoals de ligging van het dak, jouw energieverbruik, hoe is de schaduwval zonnepanelen en de hellingshoek zonnepanelen. Allereerst is van belang om te weten wat de opbrengst zonnepanelen moet zijn. Zodat je weet hoeveel panelen je op het dak nodig hebt om jouw woning te voorzien van groene zonne-energie. 

Daarbij speelt ook een rol de kwaliteit en vermogen van een zonnepaneel. Het vermogen zonnepanelen wordt aangegeven in Wattpiek (Wp). Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de hoogrendementspanelen van SunPower zonnepanelen met 400 Wp.

zonnepanelen brabant Wat kost een zonnepaneel

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

soorten zonnepanelen installeren soorten Wat kost een zonnepaneel hoe groot is een zonnepaneel

Wat kost een los zonnepaneel?

Capaciteit zonnepanelen

Wat kost een los zonnepaneel is van meerdere factoren afhankelijk. Zoals de afmeting zonnepaneel en de capaciteit zonnepanelen, welke in Wattpiek wordt uitgedrukt. Over het algemeen geldt hoe hoger de capaciteit zonnepanelen is, hoe hoger de kosten zonnepanelen zijn. Kleine zonnepanelen dak heb je al vanaf 80 euro wat oploopt tot 600 euro. 

Om een idee te krijgen wat deze capaciteit betekent is er voor Nederland een stelregel dat 1 Wattpiek over een heel jaar ongeveer 0,9 kilowattuur (kWh) levert. Een zonnepaneel heeft vandaag de dag een capaciteit tussen 270 en 400 Wattpiek per paneel. Dit betekent dat er ongeveer 10 tot 14 zonnepanelen nodig zijn om het verbruik van een gemiddeld huishouden op te wekken. 

De kosten 12 zonnepanelen inclusief installatie ligt gemiddeld genomen tussen 1 en 1,50 euro per Wattpiek. Voor een gemiddeld huishouden betekent dit een investering van circa 4.000 tot 6.000 euro. Waarvan je de btw terugvragen zonnepanelen kan indienen bij de belastingdienst.

beste zonnepanelen installeren kosten installatie zonnepanelen pakket

Wat kost een zonnepaneel gemiddeld?

Wat kost een zonnepaneel ongeveer

De gemiddelde kosten zonnepanelen installatie is lastig te bepalen. Dit komt omdat er veel verschil zit in de kwaliteit en opbrengst zonnepanelen. De vraag ‘wat kost een zonnepaneel gemiddeld’ kan je niet beantwoorden zonder te kijken of het om 1 zonnepaneel gaat of een pakket inclusief omvormer en installatie. Wat kost een zonnepaneel ongeveer bij Zonnepanelen Brabant?

Zonnepanelen Brabant biedt drie zonnepanelen particulier pakketten aan en één pakket voor zonnepanelen bedrijf. De gemiddelde prijs van onze pakketten zonnepanelen, per 10 panelen is 4.300 euro exclusief btw. De kosten voor zonnepanelen zijn bij ons inclusief alle benodigde materialen en volledige installatie.

De zonnepanelen installatie is opgebouwd uit zonnepanelen, omvormer zonnepanelen, bevestigingsmaterialen, solar bekabeling en elektrische materialen voor de aansluiting. De zonnepanelen omvormer is nodig om zonne energie om te zetten naar 230 volt wisselstroom. 

Prijs zonnepanelen

Zonnepanelen kopen prijs

De prijs zonnepanelen ligt ver uit elkaar. Dit komt omdat bij zonnepanelen kopen prijs kwaliteit verschil groot is. Wij adviseren je om bij zonnepanelen kopen niet de kwaliteit uit het oog te verliezen. Bij de aanschaf van zonnepanelen bij Zonnepanelen Brabant, is de prijs kwaliteit verhouding dik in orde. Niet alleen van de zonnepanelen zelf, maar ook van de omvormer en overige benodigde materialen. 

Indien je onze zonnepanelen koopt, mag je rekenen op de beste zonnepanelen tegen een scherpe prijs inclusief installatie. Niet alleen zetten we bij onze zonnepanelen kwaliteit voorop. Ook qua installatie gaat Zonnepanelen Brabant voor het beste. Wij werken alleen met installateurs met VCA certificering, wat staat voor veiligheid en professionaliteit.

Onze installateurs Brabant werken altijd op een veilige, verantwoorde en professionele manier. Dankzij onze jarenlange ervaring met zonnepanelen plaatsen, hebben wij voor elke uitdaging een passende oplossing. Investeren in zonnepanelen is een slimme en groene keuze. 

Wil je meer informatie ontvangen omtrent de kosten zonnepanelen, installatie, terugverdientijd zonnepanelen, de garantie of zonnepanelen verzekeren? Of wil je liever persoonlijk contact alvorens over te gaan op de koop van zonnepanelen plat dak? Neem dan contact op met Zonnepanelen Brabant, jouw regio specialist zonnepanelen.