kleinlogo-zonnepanelen

Waarom zonnepanelen kopen

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Waarom zonnepanelen kopen

Waarom kiezen voor zonnepanelen

Waarom zonnepanelen kopen? Voor ons is dat heel logisch, investeren in zonnepanelen is altijd goed. Zowel voor het milieu als voor jouw eigen portemonnee. Waarom kiezen voor zonnepanelen? 

We geven je een aantal zeer goede redenen waarom kiezen voor zonnepanelen:

– Door zonnepanelen installeren help je mee aan de doelen van het Klimaatakkoord.
– Door eigen energie op te wekken ben je minder afhankelijk van energie leveranciers en van schommelende prijzen. 
– Zonnepanelen werken geluidloos en hebben geen onderhoud nodig (1x per jaar reinigen).
– Gebruik van zonnepanelen brengen geen enkele vervuiling met zich mee, CO2 neutraal.
– Volledige recyclage van de panelen. 

Bergen Op Zoom Afmeting zonnepaneel Omvormer zonnepanelen

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Zonnepanelen aanschaffen

Waarom investeren in zonnepanelen

Zonnepanelen aanschaffen is bovendien een slimme investering. Waarom investeren in zonnepanelen? Omdat je ten eerste een zeer gunstig financieel rendement behaalt met zonnepanelen plaatsen. Je verdient jaarlijks tussen de 10 à 14% terug met zonnepanelen op dak. 

Ten tweede help je het milieu door geen vervuilende fossiele brandstoffen te gebruiken. Maar schone groene stroom die je met jouw zonnepanelen plat dak of schuin dak opwekt. Ten derde ben je niet meer afhankelijk van de alsmaar schommelende en stijgende energieprijzen. 

Bij de aanschaf van zonnepanelen stijgt bovendien de waarde van jouw woning. Door zonnepanelen aan te schaffen verdien je in zeven jaar tijd jouw investering terug. Aangezien zonnepanelen tenminste 25 jaar meegaan, heb je alle volgende jaren gratis groene stroom. 

Ieder jaar een hoge opbrengst waardoor je rendement ook hoog is. Zonnepanelen Brabant heeft ruime ervaring met ontwerp, levering en installatie. Daardoor ben je bij ons zonnepanelen bedrijf verzekert van een goede investering en 15, 25 jaar of zelfs 30 jaar garantie op de opbrengst van de zonnepanelen.

Bergen Op Zoom Afmeting zonnepaneel Omvormer zonnepanelen

Waarom zonnepanelen

Aanschaf zonnepanelen

Waarom zonnepanelen zo interessant zijn om in te investeren is vanwege het hoge rendement en de schone energie. Je behaalt met zonnepanelen op dak een zeer hoog rendement, wat je nooit bereikt indien je het geld op een spaarrekening zet. 

Voor de aanschaf zonnepanelen kan je terecht bij de zonne-specialist in regio West-Brabant, namelijk Zonnepanelen Brabant. Wij zijn leverancier zonnepanelen Brabant alsmede installateur zonnepanelen Brabant. Bij ons kan je terecht voor gedegen advies en hoog vakmanschap in jouw regio. 

Sinds 2008 leveren en installeren wij complete zonnepanelen systemen op de daken van particulieren woningen alsmede bij bedrijven. Denk je erover om zonnepanelen aan te schaffen? Neem dan zeker contact met ons op. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. 

Bij onze offerte bereken wij de totale kosten zonnepanelen, inclusief alle materialen en volledige montage. Tevens geven wij je advies bij zonnepanelen particulier voor de BTW terugvragen zonnepanelen in te dienen bij de belastingdienst. Dit scheelt je alweer 21% op de totale investering. 

Waarom zonnepanelen plaatsen

PV panelen kopen

Waarom zonnepanelen plaatsen op jouw dak nu een verstandige beslissing is. Alhoewel zonnepanelen al heel wat jaren bestaan, is het juist nu de tijd om als consument te investeren in een zonnepanelen installatie. Met behulp van zonnepanelen kan je schone zonne-energie opwekken.

PV panelen kopen is steeds goedkoper geworden. Na jarenlange daling van de kosten zonnepanelen is de prijs zonnepanelen nu gestabiliseerd. De kwaliteit en duurzaamheid van de panelen zijn op hoog niveau. Alle zogenoemde kinderziektes zijn eruit, waardoor fabrikanten ook een lange garantie van 10 tot 15 jaar afgeven. 

Ook de omvormer zonnepanelen hebben een hoge efficiency tot boven de 98%! Dankzij de salderingsregeling krijg je nog 1 op 1 terugbetaald voor iedere kWh die je teruglevert aan het net. Bovendien kan je ook nog de 21% BTW terugvragen zonnepanelen. 

Ben je nieuwsgierig naar onze hoge kwaliteit zonnepanelen en service? Neem dan contact op met Zonnepanelen Brabant. We vertellen je graag meer over wat kosten zonnepanelen kopen, de opbrengst zonnepanelen en de terugverdientijd zonnepanelen.