kleinlogo-zonnepanelen

Waar zonnepanelen kopen?

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Waar zonnepanelen kopen

Waar moet je op letten bij het kopen van zonnepanelen?

Je wilt zonnepanelen op je dak, maar waar zonnepanelen kopen? Waar moet je op letten bij het kopen van zonnepanelen? Hoe beoordeel je een offerte zonnepanelen en waar let je op bij de aankoop? Zijn er nog zaken die je moet regelen na de aanschaf zonnepanelen? 

Zomaar een paar vragen die bij je op kunnen komen bij waar zonnepanelen kopen. Voordat je zonnepanelen gaat kopen is het belangrijk om te weten of je zonnepanelen op je dak mag plaatsen en hoeveel zonnepanelen. 

Zonnepanelen Brabant is een erkend installateur in de provincie Noord-Brabant. Wij zijn vooral actief in het zonnepanelen installeren in de omgeving van West-Brabant. Van offerte tot maatwerk en nazorg na de montage van de PV-installatie. 

zonnepanelen brabant 500 12
Zonnepanelen-schuindak-met-dakkapel-Roosendaal zonnepanelen op dak

Zonnepanelen kopen waar op letten

Waar kan ik het beste zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen waar op letten is dus meer dan alleen maar de kwaliteit van de zonnepanelen. Ook de omvormer zonnepanelen moet van hoge kwaliteit zijn om vervolgens een hoog rendement te behalen. Daarnaast is een correcte installatie door een erkende installateur zonnepanelen van groot belang. 

Waar kan ik het beste zonnepanelen kopen is eenvoudig te beantwoorden, bij een erkend installateur die al jarenlang ervaring heeft in het plaatsen van zonnepanelen. Zoals Zonnepanelen Brabant. Wij geven je gedegen advies vooraf, tijdens de installatie en ook na de installatie kan je bij ons terecht met eventuele vragen. 

Zonnepanelen Brabant maakt enkel gebruik van hoge kwaliteit zonnepanelen, omdat deze het beste rendement en zonnepanelen opbrengst behalen. A-merk panelen hebben een technische levensduur van 40 jaar, waardoor je nog lang geniet van jouw groene investering. 

Zonnepanelen verschillen van elkaar in prijs, kwaliteit, vermogen, uiterlijk en garanties. Allemaal factoren om te bepalen wat zijn de beste zonnepanelen. Wij leveren verschillende A-merken zonnepanelen, zoals de SunPower zonnepanelen die wereldwijd bekend staan als de beste zonnepanelen. Beste prijs voor de beste kwaliteit zonnepanelen. 

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Zonnepanelen Nederland kopen

Waar op letten bij aankoop zonnepanelen

Zonnepanelen Nederland kopen is zeker geschikt. Zonnepanelen nemen namelijk ook zonne-energie op bewolkte dagen. Uiteraard wek je meer energie op als de zon volop schijnt. Bij zonnepanelen plaatsen op je dak zijn er veel mogelijkheden in het soort panelen. 

Waar op letten bij aankoop zonnepanelen? Vraag een aantal offertes aan bij erkende installateurs zonnepanelen, zoals ons zonnepanelen bedrijf in Brabant. Het energieloket in jouw gemeente kan je in contact brengen met erkende installatie bedrijven in de buurt. 

Met een goed bedrijf voorkom je namelijk fouten bij de installatie. Een correcte installatie zonnepanelen is namelijk van cruciaal belang voor de opbrengst van zonne-energie. Alsmede kwaliteit van de hoogrendementspanelen.

Veel voorkomende fouten bij de installatie zijn bijvoorbeeld onvoldoende ballast bij het plaatsen van zonnepanelen op plat dak. Niet afgedekte stekker verbindingen waardoor corrosie kan ontstaan. Het plaatsen van de omvormer zonnepanelen in een te kleine of vochtige ruimte en te weinig ruimte onder de panelen. 

Bergen Op Zoom Afmeting zonnepaneel Omvormer zonnepanelen

Zonnepanelen kopen

Waar koop ik zonnepanelen?

Zonnepanelen kopen is een slimme en duurzame investering. Je hebt hier nog jarenlang financieel plezier van. Na ongeveer 7 jaar heb je de zonnepanelen al terugverdiend. Na deze periode wek je dus eigenlijk gratis groene stroom op via je eigen dak.

De enige kosten die je na 10 jaar hebt, is het vervangen van de omvormer. Deze gaan namelijk gemiddeld 10 tot 12 jaar mee. Afhankelijk van het model, type en kwaliteit. Waar koop ik zonnepanelen is natuurlijk een goede vraag. 

Wij adviseren je om altijd deskundig advies in te winnen bij zonnepanelen kopen. Onze adviseurs van Zonnepanelen Brabant hebben verstand van zaken. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van PV-installaties in West-Brabant. Of het nu een plat dak van een bedrijf is of een schuin dak van een eengezinswoning. 

Wil je meer weten over zonnepanelen kopen? De verschillende soorten zonnepanelen, hoeveel panelen je nodig hebt en de garantie zonnepaneel? Neem dan contact met ons zonnepanelen bedrijf op. Wij geven je deskundig advies op maat en een scherpe offerte. 

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Zonnepanelen aanschaffen

Aandachtspunten zonnepanelen

Je wilt zonnepanelen aanschaffen, want je bent overtuigd van de verduurzaming. Je wilt goedkope energie opwekken en een goede investering doen. Met zonnepanelen op dak heb je een rendement tussen de 10 en 14%. Dit is meer dan de spaarrente van de bank. 

Wij gaan als volgt te werk. Je vraag bij zonnepanelen Brabant een offerte aan. Wij maken eerst een dakcheck. Dit betekent dat we kijken wat de beste mogelijkheid is om de zonnepanelen op jouw dak te plaatsen. 

Dit aan de hand van de ligging van het dak, waarbij we rekening houden met de zonnepanelen schaduw. Daarna maken wij een scherpe offerte welke we samen met jou doornemen. We leggen je uit wat de aandachtspunten zonnepanelen kopen is. 

Niet alleen de kwaliteit van zonnepaneel is van belang, maar ook de omvormer, de solar bekabeling en zonnepanelen aansluiten. Dit zijn allemaal aandachtspunten zonnepanelen. Heb je vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Bergen Op Zoom Afmeting zonnepaneel Omvormer zonnepanelen

Aanschaf zonnepanelen

PV panelen kopen

Bij de aanschaf zonnepanelen is onderdeel het maken van een legplan. Bij het kiezen van de beste zonnepanelen voor jouw situatie, bekijken wij als eerste of je dak geschikt is en hoeveel zonnepanelen op jouw dak passen. Met speciale software meten wij uw dak op. 

Bij een legplan houden wij rekening met jouw verbruik  dus het aantal panelen dat je nodig hebt. Een legplan is een tekening van uw dak met alle obstakels, zoals pijpjes, dakkapellen en dakramen. Vervolgens tekenen we de zonnepanelen in, waarbij we ook rekening houden met esthetiek.

Indien je akkoord bent met het legplan gaan we over op het plaatsen van de zonnepanelen op jouw dak. Onze installateurs maken een afspraak met je. Meestal is het leggen van zonnepanelen in 1 of 2 dagen voltooid. Na het plaatsen zonnepanelen ontvang je een uitleg over de installatie. 

Bij PV panelen kopen moet je ook de zonnepanelen aanmelden. We leggen je uit waar je dit kan doen en geven je ook advies over bijkomende zaken. Zoals zonnepanelen verzekeren, terugverdientijd zonnepanelen, btw terugvragen zonnepanelen bij belastingdienst en wat is salderen. 

Garantie zonnepanelen

Vermogensgarantie zonnepanelen

Als we kijken naar de garantie zonnepanelen zijn er twee soorten. Het betreft de fabrieksgarantie en vermogensgarantie zonnepanelen. Op zonnepanelen krijg je doorgaans 10, 12 of 15 jaar fabrieksgarantie. Deze garantie gaat over gebreken door ondeugdelijk materiaal, een gebrekkige afwerking of constructie van de zonnepanelen. 

De vermogensgarantie zonnepanelen gaat over de opbrengst van de opgewekte energie. Zelfs de beste zonnepanelen, die wij gebruiken, lopen na verloop van tijd iets terug in vermogen. Fabrikanten geven garantie op het minimale vermogen dat het zonnepaneel nog geeft na 25 jaar. Bij de meeste zonnepanelen gaat het om 80% van het vermogen na 25 jaar. 

Bij Zonnepanelen Brabant geven wij betere garantie pakketten. Bij ons Economy en Luxe pakket garanderen wij jou zelfs na 25 jaar 85% van het oorspronkelijke vermogen. Bij het Exclusief pakket loopt de garantie op naar 30 jaar! Als de opbrengst niet wordt gehaald als gevolg van een beschadiging aan het paneel, valt dit buiten de vermogensgarantie zonnepanelen.

Daarom is een goede kwaliteit van het paneel uiterst belangrijk. Wat het beste vermogen per paneel is hangt af van de gewenste opbrengst en het beschikbare dakoppervlak. Als je een offerte zonnepanelen aanvraagt geven wij hier gratis en vrijblijvend advies in.