kleinlogo-zonnepanelen

Waar koop ik zonnepanelen?

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Waar koop ik zonnepanelen

Aanschaf zonnepanelen

Bij de aanschaf zonnepanelen komen er een aantal zaken op je af. Ten eerste natuurlijk waar koop ik zonnepanelen? Maar ook welke zonnepanelen koop je, zwarte of blauwe zonnepanelen en wat is de terugverdientijd zonnepanelen  

Zonnepanelen Brabant is de specialist in zonnepanelen plaatsen. Wij voorzien je van deskundig advies vooraf, tijdens het plaatsen en ook na de installatie geven wij je nog tips en tricks. Zoals het btw terugvragen zonnepanelen, subsidie zonnepanelen en waar zonnepanelen verzekeren. 

Een zonnepanelen installatie laten plaatsen in Brabant is de perfecte manier om meer ‘groen’ te leven, zonder veel concessies te hoeven doen. Door zonnepanelen kopen profiteer je niet alleen direct van het hoge rendement, maar ook in de toekomst van een duurzame investering in zonne-energie.

zonnepanelen brabant 500 13

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

zonnepaneel kopen

Waar zonnepanelen kopen

Waar kan ik het beste zonnepanelen kopen

Om het gemakkelijk te houden bieden wij 3 pakketten aan voor de aanschaf zonnepanelen particulier met een hoog rendement. Het Economy, Luxe en Exclusief pakket. Voor zonnepanelen bedrijf en grootschalige projecten hebben wij een Solar Business pakket. 

Al onze pakketten zijn natuurlijk voorzien van de beste zonnepanelen en omvormer zonnepanelen. De gehele PV-installatie is opgebouwd uit zonnepanelen, een omvormer zonnepanelen, bevestigingsmaterialen, solar bekabeling en elektrische materialen voor het aansluiten van het zonnepanelen systeem.

De vraag ‘waar kan ik het beste zonnepanelen kopen’ beantwoorden wij bij een erkend zonnepanelen installateur, zoals Zonnepanelen Brabant. Bij ons krijg je garantie op de zonnepanelen zelf, maar ook garantie op de opbrengst zonnepanelen. Afhankelijk van pakket krijg je een rendementsgarantie 25 tot 30 jaar. 

Bij het Economy en Luxe pakket garanderen wij jou zelfs na 25 jaar nog 85% van het oorspronkelijke vermogen. Bij onze Exclusief systemen loopt deze garantie zelfs op naar 30 jaar. 

Wil je meer weten over onze zonnepanelen pakketten? Vraag bij Zonnepanelen Brabant een gratis offerte zonnepanelen aan of bel ons. Laat je door onze experts goed adviseren wat de mogelijkheden zijn op het gebied van zonnepanelen plaatsen op dak. Bij ons kan je terecht voor deskundig vakmanschap en degelijk advies op maat. 

Bergen Op Zoom Afmeting zonnepaneel Omvormer zonnepanelen

Zonnepanelen aanschaffen

Waar kan ik zonnepanelen kopen

Zonnepanelen aanschaffen is een slimme en duurzame investering. Het is goed voor het milieu, maar ook voor jouw kostenbesparing. De terugverdientijd zonnepanelen is 7 jaar. Dit betekent dat je in 7 jaar jouw investering in zonnepanelen hebt terugverdiend. Alle jaren daarna geniet je van gratis stroom van je eigen dak. 

Bij zelf zonnepanelen kopen komt er veel op je af. Waar let je op bij zonnepanelen kopen en waar kan ik zonnepanelen kopen? De laatste vraag is eenvoudig te antwoorden, je koop zonnepanelen bij Zonnepanelen Brabant, jouw erkende installateur zonnepanelen.

Er zijn een aantal zaken van belang bij zonnepanelen set kopen, wat overigens ook geldt voor losse zonnepanelen kopen. Ga je voor de mooiste zonnepanelen of de beste zonnepanelen kopen? Wat is het rendement van zonnepanelen per jaar en wat kosten zonnepanelen?

Zonnepanelen aanschaffen is een slimme keuze waar je nog jarenlang financieel voordeel van hebt. Naast een financieel en hoog rendement hebben zonnepanelen nog meer voordelen. 

PV panelen zijn energiezuinig, je stoot geen CO2 uit en het is vriendelijk voor het milieu. je bent onafhankelijk van de schommelende energie prijzen. Zonnepanelen systeem heeft bijna geen onderhoud nodig, heeft een lange technische levensduur en de waarde van je woning stijgt met zonnepanelen op dak. 

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Zonnepanelen kopen

Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen

Zonnepanelen kopen is een duurzame investering voor de toekomst. Het is een verstandige investering, want in 7 jaar heb je jouw investering al terugverdiend. Er komt uiteraard veel op je af wanneer je zonnepanelen aanschaffen gaat. Allereerst rijst de vraag:

Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen? We geven je enkele tips:
– Kies altijd de beste prijs en opbrengst verhouding.
– Bereken welke soorten zonnepanelen het beste bij jouw situatie past.
– Win gedegen advies in bij het zonnepanelen bedrijf over merk, garantie en verzekering.
– Bekijk de ligging van het dak en laat een dakcheck zonnepanelen maken.

Zonnepanelen zijn ideaal om jouw elektriciteit rekening te verlagen en onafhankelijk te worden van energie leveranciers en de alsmaar stijgende prijzen. Daarnaast als je voor zonnepanelen kiest, dan maak je de ook keuze voor een betere en groene wereld. Voor velen zal het financiële plaatje de doorslag geven. 

De opbrengst van zonnepanelen op dak en het rendement wat zonnepanelen je oplevert. Voor het financiële gedeelte heb je als particulier het voordeel dat je de btw terugvragen zonnepanelen mag. Wij informeren je graag daarover. Bedrijven komen in aanmerking voor subsidie zonnepanelen. Zonnepanelen Brabant helpt je bij deze aanvraag. 

zonnepanelen brabant 8

Zonnepanelen prijs berekenen

Aantal zonnepanelen berekenen

Aantal zonnepanelen berekenen is afhankelijk van het kWh verbruik per jaar. Zodra je weet hoeveel kWh je per jaar verbruikt, is het eenvoudig om het aantal benodigde zonnepanelen uit te rekenen. Daarbij heeft ook de ligging van het dak invloed op de hoeveelheid zonnepanelen. Heb je een schuin dak of wil je zonnepanelen op plat dak plaatsen. 

De prijs van zonnepanelen wordt uitgedrukt in prijs per wattpiek (Wp). We geven je een rekenvoorbeeld. Stel je wilt 4.000 kWh per jaar opwekken, want dat is wat je nodig hebt voor jouw eengezinswoning. Het dak van de woning is gericht op het zuiden. De opbrengst zonnepanelen factor is dan ongeveer 0,9 kW/Wp per jaar. 

Met deze gegevens is het eenvoudig om het aantal zonnepanelen te berekenen. 4.000 kWh per jaar/0,9 kWh per Wp per jaar = 4.444 Wp aan zonnepanelen. Afhankelijk van het zonnepanelen vermogen, bereken je hoeveel zonnepanelen je uiteindelijk nodig hebt. Pas je zonnepanelen van 350 Wp toe, dan heb je 4.444 Wp/350 Wp is 13 zonnepanelen nodig. Met de panelen bespaar je honderden euro’s uit op je energierekening.

Zonnepanelen Brabant kan voor jou de exacte kosten berekening maken van het kopen van zonnepanelen, de gehele installatie en eventueel nog de verzekeringskosten. Wij maken wij een scherpe offerte voor je. Onderdeel ervan is een dakcheck. Is jouw dak geschikt voor zonnepanelen en hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen. 

Zonnepanelen valkuilen

A kwaliteit zonnepanelen

Bij de aanschaf van zonnepanelen kan je in een aantal zonnepanelen valkuilen trappen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Koop daarom altijd zonnepanelen bij een erkend installateur, zoals Zonnepanelen Brabant. Door onze jarenlange ervaring van zonnepanelen installeren, kunnen wij je van deskundig advies voorzien. 

Zonnepanelen leveren je, nadat de terugverdientijd is verstreken, gratis energie op en dat betekent natuurlijk een mooie besparing. Daarnaast wordt je minder afhankelijk van milieuvervuilende fossiele brandstoffen. 

Voordat je zonnepanelen koopt is het verstandig om je goed voor te bereiden op deze zonnepanelen aanschaf. De onderstaande zonnepanelen valkuilen en veelgemaakte fouten kun je dan in ieder geval alvast voorkomen.

– Ga altijd naar de gemeente om te vragen naar een lokale subsidie mogelijkheden. 

– Koop de juiste soort zonnepanelen voor jouw situatie. Er zijn namelijk veel verschillende soorten zonnepanelen op de markt verkrijgbaar. Niet allen zijn van hoge A kwaliteit zonnepanelen. Er zijn grote verschillen tussen de panelen. 

– Gebruik altijd de beste installatie mogelijkheid. Houd rekening mee met de zonnepanelen schaduw. 

– Meld je aan als ondernemer bij de Belastingdienst, zodat je de zonnepanelen btw terug vragen kan. 

– Niet alleen de zonnepanelen moeten van hoge kwaliteit zijn, maar kijk ook naar de kwaliteit van de omvormer zonnepanelen. Deze is even belangrijk als het zonnepaneel zelf. 

– En als laatste, offertes zonnepanelen vergelijken is zinvol. Vraag nu gratis en vrijblijvend offerte zonnepanelen aan. Wij geven je een scherpe prijs voor hoogrendementspanelen en PV-installatie.