kleinlogo-zonnepanelen

Waar kan ik het beste zonnepanelen kopen

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Waar kan ik het beste zonnepanelen kopen

Waar moet je op letten bij het kopen van zonnepanelen?

Je wilt graag duurzaam je huis voorzien van groene stroom. Dit kan middels zonne-energie op te wekken met zonnepanelen op dak. De vraag komt dan gelijk waar kan ik het beste zonnepanelen kopen en waar moet je op letten bij het kopen van zonnepanelen. 

Waar vraag je een prijs propositie aan en hoe beoordeel je de offerte zonnepanelen. Zijn er nog zaken die je moet regelen na de zonnepanelen kopen? Moet ik zonnepanelen verzekeren en kan ik de btw terugvragen zonnepanelen? 

Enkele vragen die op kunnen kopen bij de aanschaf van een zonnepanelen systeem. Voordat je zonnepanelen gaat kopen is het belangrijk om te weten of je zonnepanelen op je dak mag plaatsen en hoeveel zonnepanelen. Met deze vragen kun je terecht bij erkend installateur Zonnepanelen Brabant. Van offerte tot maatwerk en nazorg van de PV-installatie. 

zonnepanelen brabant 500 14
zonnepanelen brabant 500 12

Aankoop zonnepanelen

PV panelen kopen

Bij de aankoop zonnepanelen is een legplan van de panelen belangrijk. Bij het kiezen van de beste zonnepanelen voor jouw situatie, bekijken wij als eerste of je dak geschikt is. Dit noemen we een dakcheck. Daarna gaan we kijken hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen. Met speciale software meten wij het dak op en tekenen we de zonnepanelen in.

Bij een legplan houden wij rekening met jouw verbruik waar dus uitkomt hoeveel panelen je nodig hebt. Een legplan is een tekening van jouw dak met alle obstakels, zoals pijpjes, dakkapellen en dakramen. Daarna gaan we de zonnepanelen intekenen. Bij het intekenen zonnepanelen houden we tevens rekening met de esthetiek van het dak. 

Indien je akkoord bent met het legplan gaan we over tot het plaatsen van de zonnepanelen installatie. Onze installateurs maken een afspraak met je wanneer ze langs komen. Het installeren neemt meestal 1 of 2 dagen in beslag. Na zonnepanelen plaatsen ontvang je een uitleg over de gehele installatie. 

Bij PV panelen kopen moet je ook de zonnepanelen aanmelden. We leggen je uit waar je dit regelt en geven je tevens uitleg over andere bijkomende zaken. Zoals zonnepanelen verzekeren, terugverdientijd zonnepanelen, btw terugvragen zonnepanelen bij belastingdienst en wat is salderen. 

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

zonnepanelen brabant 500 6

Zonnepanelen kopen kosten

Waar zonnepanelen kopen?

Je wilt zonnepanelen kopen kosten weten. Bij zonnepanelen aanschaffen heb je nog jaren veel financieel voordeel. De investering van het plaatsen van zonnepanelen op plat dak of schuin dak heb je in ongeveer 7 jaar terugverdiend. Na deze periode profiteer je dus eigenlijk van gratis groene stroom via jouw eigen zonnepanelen installatie.

Na tien jaar heb je alleen nog kosten voor het vervangen van de omvormer zonnepanelen. Afhankelijk van het model, type en kwaliteit gaat de omvormer ongeveer 10 tot maximaal 12 jaar. Je hebt besloten om duurzaam stroom op te wekken, maar waar zonnepanelen kopen?

Wij adviseren je om altijd deskundig advies in te winnen voor het kopen van zonnepanelen. Onze adviseurs van Zonnepanelen Brabant hebben jarenlange ervaring met zonnepanelen installeren in West-Brabant en kunnen dus gedegen advies geven. Of het nu een plat dak van een bedrijf is of een schuin dak van een losstaand huis. 

Wil je meer weten over waar koop ik zonnepanelen, de verschillende soorten zonnepanelen, hoeveel panelen en de afmeting zonnepaneel? Neem dan contact met ons zonnepanelen bedrijf op. Wij voorzien je van gedegen advies, stellen een zonnepanelen legplan op en geven je een scherpe offerte. 

Bergen Op Zoom Afmeting zonnepaneel Omvormer zonnepanelen

Zonnepanelen kopen en laten installeren

Zonnepanelen waar op letten

Je wilt zonnepanelen kopen en laten installeren. Het is een slimme investering die je al na 7 jaar hebt terugverdiend. Zelfs op bewolkte dagen nemen zonnepanelen namelijk ook zonne-energie. Uiteraard wek je meer energie op als de zon volop schijnt. Bij zonnepanelen plaatsen op je dak zijn er veel mogelijkheden in het soort paneel. 

Zonnepanelen waar op letten? Vraag een aantal offertes aan bij erkende installateurs van zonnepanelen, zoals Zonnepanelen Brabant. Wij zijn vooral actief in de omgeving West-Brabant. Jouw gemeente kan je in contact brengen met erkende installateurs in jouw omgeving. 

Met een erkend zonnepanelen bedrijf voorkom je namelijk fouten bij de installatie. Een correcte installatie zonnepanelen is bovendien van cruciaal belang voor de opbrengst zonnepanelen energie. Alsmede kwaliteit van de hoogrendementspanelen.

Veel voorkomende fouten bij de installatie zijn bijvoorbeeld onvoldoende ballast bij het plaatsen van zonnepanelen op plat dak. Niet afgedekte stekker verbindingen waardoor corrosie kan ontstaan. Het plaatsen van de omvormer zonnepanelen in een te kleine of vochtige ruimte en te weinig ruimte onder de panelen. Vraag ons daarom om advies.

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Vermogensgarantie zonnepanelen

Garantie omvormer zonnepanelen

Waar kan ik het beste zonnepanelen kopen is ook belangrijk om te kijken naar de garantie die aan jou wordt gegeven. Het gaat dan om de garantie op zonnepanelen, maar ook de garantie omvormer zonnepanelen. Bij de garantie zonnepanelen zijn er twee soorten te onderscheiden, namelijk de fabrieksgarantie en vermogensgarantie zonnepanelen. 

Op de zonnepanelen krijg je meestal 10, 12 of 15 jaar fabrieksgarantie. Deze garantie gaat over gebreken door slecht materiaal, een gebrekkige afwerking of de constructie van het zonnepaneel. De vermogensgarantie zonnepanelen gaat over de opbrengst van de opgewekte zonne-energie. 

Wij gebruiken de beste zonnepanelen, maar ook deze lopen door de jaren heen iets terug in vermogen. Fabrikanten geven garantie op het minimale vermogen dat het zonnepaneel nog geeft na 25 jaar. Bij de meeste zonnepanelen gaat het om 80% van het vermogen na 25 jaar. Bij Zonnepanelen Brabant geven wij betere garanties, in de vorm van pakketten. 

Bij ons Economy en Luxe pakket garanderen wij jou 25 jaar gebruik 85% van het oorspronkelijke vermogen. Bij het Exclusief pakket loopt de vermogensgarantie zonnepanelen op naar 30 jaar! Als de opbrengst niet wordt gehaald als gevolg van een beschadiging aan het paneel, valt dit buiten de vermogensgarantie zonnepanelen. 

zonnepanelen brabant 500 5

Zonnepanelen kopen waar op te letten

Waar beste zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen waar op te letten zijn dus meerdere factoren belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de zonnepanelen zelf, maar ook de omvormer en de bekabeling is onderdeel van een goede PV-installatie. Je wilt immer het hoogste rendement halen uit je investering. Bovendien is een juiste installatie door een erkende installateur zonnepanelen niet onbelangrijk. 

De vraag waar beste zonnepanelen kopen is snel te beantwoorden. Bij een erkend installateur die al jarenlang ervaring heeft in het installeren en zonnepanelen aansluiten. Zonnepanelen Brabant legt al sinds 2008 PV-installatie op daken bij bedrijven en particulieren in Brabant. Wij geven je advies en een scherpe prijs zonnepanelen offerte. 

Zonnepanelen Brabant maakt enkel gebruik van hoge kwaliteit zonnepanelen, omdat deze het hoogste rendement en opbrengst zonnepanelen behalen. De A-merk panelen, zoals SunPower zonnepanelen, hebben een technische levensduur van 40 jaar. Je kan daardoor nog jarenlang genieten van jouw duurzame investering in zonne-energie. 

Zonnepanelen verschillen van elkaar in prijs, kwaliteit, vermogen, uiterlijk en garanties. Allemaal factoren om te bepalen welke zonnepanelen de beste zijn. Wij leveren verschillende hoogrendementspanelen zowel monokristallijne zonnepanelen en polykristallijne zonnepanelen.  

Zonnepanelen rendement

Aandachtspunten zonnepanelen

Je wilt groene energie opwekken via zonnepanelen op jouw dak. Hiermee help je het milieu, maar ook jezelf door een lagere energierekening. Met een PV-installatie op dak heb je een zonnepanelen rendement tussen de 10 en 14%. Dit is meer dan de spaarrente van de bank. 

Bij het plaatsen van de PV-installatie zijn een aantal aandachtspunt zonnepanelen. Wij gaan dan ook als volgt aan de slag. Je vraagt bij ons een zonnepanelen offerte aan. Wij maken dan eerst een dakcheck en vervolgens een zonnepanelen legplan. Dit betekent dat we kijken wat de beste mogelijkheid is om de zonnepanelen op jouw dak te plaatsen. 

Dit aan de hand van de ligging van het dak, waarbij we rekening houden met de zonnepanelen schaduw. Daarna maken wij een scherpe offerte welke we samen met jou doornemen. We leggen uit waar op letten bij zonnepanelen plaatsen.

Niet alleen de kwaliteit van het zonnepaneel is belangrijk, maar even zo belangrijk is de omvormer. Alsmede de solar bekabeling en zonnepanelen aansluiten. Dit zijn allemaal aandachtspunten zonnepanelen. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.