kleinlogo-zonnepanelen

Subsidie voor zonnepanelen

Subsidie voor zonnepanelen hoe zit dat?

Voor subsidie voor zonnepanelen bij de aankoop, kan EIA van toepassing zijn. Dit kan wanneer je aansluiting op het elektriciteitsnet niet groter is dan 3x80A. Bovendien moet er ten minste voor 25.000 Wp vermogen geïnstalleerd worden. Dat is ongeveer 90 zonnepanelen. Maar natuurlijk afhankelijk van het vermogen van de panelen. Subsidie zonnepanelen brabant regel je bij ons.

De EIA subsidie bedraagt voor elke 1.000 Wp 45% van € 750,-. Naast de EIA kan de Kleinschaligheids-investeringsaftrek (KIA) van toepassing zijn. Deze is maximaal 28%. Een combinatie van de KIA en de EIA kan maximaal tot een extra investeringsaftrek leiden van 82,5%.

Een EIA subsidieaanvraag kan door ons geheel voor jou worden verzorgd. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Subsidie voor zonnepanelen regelen

SDE+ Subsidie voor zonnepanelen

Het aanvragen van een SDE subsidie voor zonnepanelen is maatwerk. Neem daarom eerst contact op met ons zodat afstemming over de investering en de subsidieaanvraag plaats kan vinden. Daarna kan de subsidieaanvraag voor jouw zonnepanelen in gang worden gezet.

De SDE onderscheidt twee categorieën subsidie voor zonnepanelen. De kleinschalige Zon-PV met een piekvermogen ≥ 15 kWp en < 1 MWp en een categorie met een piekvermogen ≥ 1 MWp. De realisatietermijn voor Zon-PV < 1 MWp is anderhalf jaar.

De categorieën Zon-PV zijn als subsidie voor zonnepanelen alleen opengesteld voor installaties die worden aangesloten op een groot verbruikers aansluiting. Dat is een aansluiting van meer dan 3 * 80 A op het elektriciteitsnet.

Met het aanschaffen van een groot verbruikers installatie kunnen hoge kosten gepaard gaan. Neem voor het indienen van de subsidie voor zonnepanelen contact op met de netbeheerder voor een prijsindicatie en een termijn waarbinnen de aansluiting aangelegd kan worden. Je wilt subsidie zonnepanelen brabant, vraag onze adviseurs voor meer informatie.

Netlevering’ en ‘Niet-netlevering’ bij subsidie voor zonnepanelen?

In de SDE+ zijn verschillende basis energieprijzen en correctiebedragen gepubliceerd voor netlevering en niet-netlevering (eigen gebruik). Omdat je een groter financieel voordeel hebt als je de opgewekte elektriciteit zelf gebruikt, geldt voor ‘eigen gebruik’ een hoger correctiebedrag.

De maximaal te verlenen subsidie voor zonnepanelen binnen de subsidieverlening. Wordt gebaseerd op de basis energieprijs voor ‘netlevering’. De voorschotten worden ingesteld op basis van de verdeling tussen ‘netlevering’ en ‘niet-netlevering’ over de afgelopen periode van een jaar of als deze niet bepaald is, een opgave van de aanvrager. De bijstelling van de voorschotten wordt berekend op basis van de door CertiQ aan de meetwaarden toegekende labeling ‘netlevering’ en ‘niet-netlevering’.

De SDE aanvraag voor de subsidie voor zonnepanelen bij jouw bedrijf kan door ons geheel voor jou worden verzorgd. Vraag ons naar de mogelijkheden. Meer informatie over zonnepanelen kopen leest je hier.

Wat gebeurt er nadat je dit formulier hebt aangevraagd?
Aan de hand van het adres en postcode gaan onze medewerkers via Google Maps het dak van je huis bekijken. Op basis hiervan kan het oppervlakte bepaald worden.

Weet je de oppervlakte en hellingshoek al? Of heb je vooraf bepaalde vragen? Geef deze dan op bij het opmerkingen veld zodat wij daar rekening mee kunnen houden tijdens ons voorwerk.
Subsidie zonnepanelen noord brabant regelen, wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Vrijblijvende offerte aanvragen

kleinlogo-zonnepanelen

Wil je terug naar de hoofdpagina van Zonnepanelen Brabant? Ja ik wil naar de hoofdpagina.

Wil je video’s bekijken over installatie van zonnepanelen? Ja ik wil een video alles weten over zonnepanelen bekijken.

Heb je een bedrijf en je wilt zonnepanelen? Ja, ik wil zonnepanelen voor mijn bedrijfspand.

Kan ik subsidie voor zonnepanelen aanvragen? Ja je kan subsidie aanvragen.

Wij hebben zonnepanelen voor particulieren en zonnepanelen voor uw bedrijfspand.

Kan je iets meer zeggen over wie jullie zijn? Ja hier je kan meer lezen over ons.