kleinlogo-zonnepanelen

Leverancier zonnepanelen Brabant

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Leverancier zonnepanelen Brabant

Installateurs zonnepanelen

Wij zijn sinds 2008 al leverancier zonnepanelen Brabant. Met name de omgeving voor de West-Brabant. Wij leveren bijvoorbeeld zonnepanelen Bergen om Zoom, zonnepanelen Etten-Leur en Rucphen. Wij zijn dan ook de regio leverancier zonnepanelen Brabant Oud Gastel. Tevens leveren wij de toebehoren, zoals omvormers en solar bekabeling.

Onze eigen installateurs zonnepanelen leggen al jaar en dag zonnepanelen op de daken van bedrijven en particuliere woningen in Brabant. Wij zijn meer dan alleen een betrouwbare leverancier zonnepanelen Brabant. Wij geven je deskundig advies van begin tot eind. 

De eerste stap bij het plaatsen zonnepanelen is het kiezen van de juiste PV-installatie. De keuze van de beste zonnepanelen voor jouw situatie is afhankelijk van jouw verbruik, de oriëntatie van het dak, het beschikbaar oppervlakte en natuurlijk jouw budget. 

Villa zonnepanelen Zonnepanelen Bergen Op Zoom
soorten zonnepanelen installeren soorten Wat kost een zonnepaneel hoe groot is een zonnepaneel
omvormer waar plaatsen omvormers voor zonnepanelen etten leur omvormers zonnepanelen problemen beste omvormer zonnepanelen

Zonnepanelen en omvormer

Compleet zonnepanelen systeem

Wil je de beste zonnepanelen ook goed gebruiken? Dan is het minstens zo belangrijk om een goede omvormer zonnepanelen te kopen. Een compleet zonnepanelen systeem bestaat uit de volgende belangrijke onderdelen:

– Hoog rendement zonnepanelen.
– Betrouwbare omvormer met hoge efficiëntie.
– Degelijke solar bekabeling zonder knelpunten.
– Vakkundige installatie door onze installateurs zonnepanelen Brabant.

De zonnepanelen en omvormer moeten van een hoge kwaliteit zijn. De panelen vangen het zonlicht op en wekken daarmee elektrisch vermogen op in de vorm van gelijkstroom. In Nederland is ons stroomnetwerk en apparaten gemaakt voor wisselstroom. 

Het is dan ook de omvormer zonnepanelen die de gelijkstroom omzet naar wisselstroom. Dankzij deze omvormer kunnen we de opgewekte stroom gebruiken voor onze elektrische apparaten.

De omvormer heeft een minder lange levensduur dan de zonnepanelen, die tenminste 25 jaar mee gaan. Een goede omvormer gaat ongeveer 10 tot 12 jaar mee en is daarna aan vervanging toe. Houd hier rekening mee bij zonnepanelen kopen. Als leverancier zonnepanelen Brabant geven wij je uiteraard advies over de beste mogelijkheden. 

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Leverancier zonnepanelen

Zonnepanelen installateur

Als leverancier zonnepanelen beperken wij ons niet enkele tot zonnepanelen kopen. Bij de panelen behoren namelijk ook een geschikte omvormer zonnepanelen en het juiste montage materiaal, zoals solar bekabeling. Ook daarbij kan je rekenen op de expertise van onze zonnepanelen installateur.

Wij verzorgen de gehele installatie van zonnepanelen op dak. Zowel zonnepanelen op plat dak of schuin dak en natuurlijk de zonnepanelen aansluiten, zodat je geniet van de groene stroom. Vraag onze installateur zonnepanelen Brabant of jouw dak geschikt is voor een PV-installatie.

De gemiddelde kosten voor 10 zonnepanelen zijn ongeveer 4.300 euro en leveren zo’n 550 euro per jaar op aan stroom. In theorie verdien je de zonnepanelen binnen 7 à 8 jaar terug. Een enkel zonnepanelen levert per jaar ongeveer 225 kWh stroom, afhankelijk van het vermogen. 

De Sunpower zonnepanelen zijn bijvoorbeeld krachtiger en hebben daardoor een hoger rendement tot 400 Wattpiek (Wp). Welke zonnepanelen heb beste zijn voor jouw situatie leggen wij als leverancier zonnepanelen installateur aan je uit. 

Zonnepanelen Bosschenhoofd 500

De beste zonnepanelen

Top 10 zonnepanelen

De beste zonnepanelen leveren nog een hoge opbrengst op na gebruik van 25 jaar. Er zijn honderden fabrikanten van zonnepanelen. Waarbij iedere fabrikant zich probeert te onderscheiden door middel van bijvoorbeeld betere technologie, coatings of langere fabrieksgarantie. 

Een goede prijs en betrouwbaarheid van de fabrikant vinden wij belangrijk als leverancier zonnepanelen Brabant. Wij verkopen dan ook alleen de beste zonnepanelen die een hoog rendement en opbrengst leveren van een betrouwbare fabrikant. 

De fabrieksgarantie van zonnepanelen is geldig zolang de fabriek ook blijft bestaan. Voor een veilige keuze van zonnepanelen is de continuïteit van de fabrikant daarom belangrijk. Omdat de opbrengstgarantie op zonnepanelen vaak voor 25 jaar is. Je moet zeker zijn dat de fabrikant dan ook nog bestaat. 

De top 10 zonnepanelen verandert constant, maar één ding is zeker de grote A-merken staan hier altijd in. Zoals SunPower zonnepanelen, LG, AEG, Trina Solar, Hyundai, Panasonic en SolarWatt. Wij werken enkele en alleen met betrouwbare fabrikanten die hoogrendementspanelen leveren. 

Investeren in zonnepanelen

Brabant zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen is een slimme keuze. Je bespaart daarmee jaarlijks op jouw energie rekening en bovendien is groene energie goed voor het milieu. Je bent niet meer afhankelijk van de alsmaar schommelende energieprijzen. 

Zonnepanelen kopen bij leverancier Zonnepanelen Brabant is een goede investering voor jouw woning of bedrijfspand. Je hebt nog jarenlang financieel voordeel hiervan. Bovendien profiteer je met Brabant zonnepanelen van de volgende voordelen. 

– Makkelijke en snelle installatie.
– Besparing op maandelijkse energielasten.
– Onderhoudsvrij, 1x per jaar de panelen reinigen.
– Onafhankelijk van de schommelende energie prijzen.
– Lange levensduur en vermogensgarantie van 15, 25 tot 35 jaar.
– Woning met zonnepanelen stijgt in waarde.
– Hoog financieel rendement en korte terugverdientijd zonnepanelen.

Heb je nog vragen over de investeren in zonnepanelen, neem contact op met ons zonnepanelen bedrijf Brabant. Wij voorzien je van alle nodige informatie en geven je deskundig advies. Ook voor vragen over btw terugvragen zonnepanelen, subsidie zonnepanelen Brabant of zonnepanelen verzekeren kan je bij ons terecht.