kleinlogo-zonnepanelen

Kosten zonnepanelen

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Kosten zonnepanelen

Zonnepanelen kosten en opbrengsten

De kosten van zonnepanelen zijn de afgelopen jaren enorm gedaald. Wat de zonnepanelen kosten en opbrengsten zijn verschilt natuurlijk per type zonnepaneel. De kwaliteit en Wattpiek is bepalend voor de opbrengst van de zonne-energie. Dit bepaalt mede de prijs per paneel. Hoeveel zonnepanelen nodig zijn is per situatie verschillend.

Wat zonnepanelen kosten bij Zonnepanelen Brabant? Wij verkopen de panelen per pakket. De kosten van zonnepanelen zijn dan ook inclusief benodigde materialen, volledige installatie tot en met de technische inspectie. 

Zonnepanelen kopen kan lastig zijn, daarom bieden wij onze zonnepanelen aan in een overzichtelijk pakket. Voor zonnepanelen particulier hebben wij het Solar Economy pakket, Solar Luxe pakket en Solar Exclusief pakket. Voor zonnepanelen bedrijf is er het Solar Business pakket. Vraag onze adviseurs naar de kosten zonnepanelen pakketten inclusief laten plaatsen per zonnepaneel op plat dak of schuin dak. 

zonnepanelen brabant 500 5
zonnepaneel kopen

Zonnepanelen prijs kwaliteit

A-kwaliteit zonnepanelen

De zonnepanelen prijs kwaliteit verschilt nogal. Wij raden je aan om bij zonnepanelen kwaliteit niet uit het oog te verliezen, want ze moeten jarenlang mee. Bij de beste zonnepanelen is vooral de prijs-kwaliteit verhouding goed op orde. En niet alleen die van de zonnepanelen zelf, maar ook die van de omvormer zonnepanelen en het overige materiaal. 

Indien je bij ons zonnepanelen koopt, mag je rekenen op A-kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs inclusief installatie. Niet alleen zetten we bij zonnepanelen kwaliteit voorop. Ook qua installatie gaat Zonnepanelen Brabant voor het beste. 

Wij werken alleen met installateurs met VCA certificering. Dat betekent dat onze installateurs Brabant op een veilige, verantwoorde en professionele manier werken. Dankzij onze jarenlange ervaring met zonnepanelen plaatsen, hebben wij voor elke uitdaging een oplossing. 

Wil je meer informatie ontvangen omtrent de kosten zonnepanelen, installatie, hoeveel je energie kosten per jaar je bespaart, de garantie en zonnepanelen verzekeren? Of wil je liever persoonlijk contact alvorens over te gaan op de koop van een PV-installatie? Neem dan contact op met Zonnepanelen Brabant. 

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

Wat kost een zonnepaneel?

Rekenvoorbeeld kosten zonnepanelen

Wat kost een zonnepaneel is van meerdere factoren afhankelijk. Ten eerste de capaciteit van een zonnepaneel, welke in Wattpiek (Wp) wordt uitgedrukt. Over het algemeen geldt hoe hoger de capaciteit zonnepanelen is, hoe hoger de kosten zonnepanelen zijn. Kleine zonnepanelen dak heb je al vanaf 80 euro.

Om een idee te krijgen wat deze capaciteit betekent is er voor Nederland een stelregel dat 1 Wattpiek over een heel jaar ongeveer 0,9 kilowattuur (kWh) levert. Een zonnepaneel heeft vandaag de dag een capaciteit tussen 270 en 375 Wattpiek. 

Dit betekent dat er ongeveer 10 tot 14 zonnepanelen nodig zijn om het verbruik van een gemiddeld huishouden te kunnen opwekken. De kosten 12 zonnepanelen inclusief installatie ligt gemiddeld genomen tussen 1 en 1,50 euro per Wattpiek. Voor een gemiddeld huishouden betekent dit een investering van circa 4.000 tot 6.000 euro. Waarbij je de btw zonnepanelen kan terugvragen. Vraag ons om advies. 

Om investeren in zonnepanelen nog aantrekkelijker te maken heeft de Nederlandse overheid een aantal aantrekkelijk fiscale voordelen opgesteld, zoals BTW teruggave zonnepanelen en subsidie zonnepanelen voor bedrijven. Wij kunnen je daarbij helpen.

Bergen Op Zoom Afmeting zonnepaneel Omvormer zonnepanelen

Opbrengst zonnepanelen

10 zonnepanelen

Met 10 zonnepanelen van 355 Wp wek je in het eerste jaar al gauw 3.018 kWh op. Dat is al een groot deel van wat een gemiddeld huishouden aan stroom verbruikt (3.500 kWh per jaar). Een set van 10 zonnepanelen inclusief montage, helpt je qua opbrengst enorm besparen op jouw energierekening. Daarom is zonnepanelen installeren zo interessant. 

Bij zonnepanelen kopen en het vergelijk van de kosten en opbrengst zonnepanelen moet je rekening houden met de verwachte opwek capaciteit, het vermogen, de verwachte opbrengst, de garantie en de prijs voor een zonnepanelen systeem. 

Onze adviseurs van Zonnepanelen Brabant kunnen je van alle informatie voorzien. Vraag een offerte zonnepanelen aan, waarin de kosten zonnepanelen gespecificeerd zijn. Wij verkopen de panelen per pakket. De kosten van zonnepanelen zijn dan ook inclusief installatie en de benodigde materialen, zoals zonnepanelen omvormer en solar bekabeling. 

De installatie van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand in Breda, Roosendaal of andere plaats in West-Brabant is een lucratieve en energiebesparende investering. Met een éénmalige investering bespaar je duizenden euro’s. Kies voor ons deskundig zonnepanelen bedrijf, om jouw woning of bedrijfspand in Brabant te voorzien van zonnepanelen. 

Hoeveel kosten zonnepanelen?

Hoeveel kost een zonnepaneel?

Hoeveel kosten zonnepanelen is lastig te bepalen, omdat er zoveel verschillen in kwaliteit en opbrengst zijn. De vraag hoeveel kost een zonnepaneel is daarom niet goed te beantwoorden, zonder te kijken of het om één enkel paneel gaat of een pakket inclusief toebehoren. 

Een zonnepanelen installatie is opgebouwd uit zonnepanelen, omvormer zonnepanelen, bevestigingsmaterialen, solar bekabeling en elektrische materialen voor het aansluiten van de installatie. De zonnepanelen omvormer is nodig om zonne-energie om te zetten naar 230 volt wisselstroom. 

De gemiddeld prijs van 8 tot 10 zonnepanelen is 3.400 euro exclusief btw. Voor particulieren kan je de BTW zonnepanelen terugvragen. Onze adviseurs kunnen je helpen bij BTW terugvragen zonnepanelen. Het gaat om de totaal factuur van de zonnepanelen inclusief installatie. 

Grootverbruikers kunnen een subsidie zonnepanelen aanvragen in de vorm van SDE subsidie, waarbij je bijna 90% van de investering vergoed krijgt. Zakelijke kleingebruikers komen in aanmerking voor EIA en KIA regelingen. Wij kunnen je helpen bij het invullen van deze aanvragen.