kleinlogo-zonnepanelen

Brabant zonnepanelen

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Brabant zonnepanelen

Zonnepanelen kopen Brabant

Je wilt investeren door in Brabant zonnepanelen te plaatsen op je dak. Zelf groene energie opwekken met zonnepanelen is een slimme en duurzame investering. Binnen enkele jaren heb je namelijk de investering al terug verdient. De opbrengst zonnepanelen is over een aantal jaren hoger, dan wanneer je het geld vastzet op een spaarrekening. 

Afgezien van dit voordeel speelt de waarde van je woning in Brabant ook een rol. Een huis waarvan de opbrengsten van zonnepanelen voldoende zijn om de woning van voldoende energie te voorzien is namelijk aantrekkelijk voor potentiële kopers. Kies voor zonnepanelen kopen Brabant en draag ook een steentje bij aan het milieu. 

Met zonnepanelen bespaar je niet alleen flink op de energiekosten, maar je bent ook duurzaam bezig. Je profiteert jarenlang van de opbrengsten en tevens ben je goed voorbereid op een stroom- en gasloze toekomst. Bovendien draag je met groene energie bij aan de vermindering van de CO2 uitstoot. Neem contact op met Zonnepanelen Brabant. 

zonnepanelen brabant 8

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

zonnepanelen brabant 500 5

Zonnepanelen Brabant

Zonnepanelen Brabant Oud Gastel

Zonnepanelen Brabant is de specialist in zonne-energie. Wij leggen al sinds 2006 zonnepanelen op de daken van woningen en bedrijven in de regio West-Brabant. Zonnepanelen Brabant Oud Gastel heeft verstand van zaken en geeft je daarom altijd op maat gemaakt advies. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. 

Wij hebben verschillende soorten zonnepanelen in ons assortiment. Poly PV panelen en Monokristallijn panelen. Wil je mooie zwarte panelen op het dak hebben, dan kies je voor de monokristallijne zonnepanelen. Deze brengen tevens meer elektriciteit bij direct zonlicht. 

Voor zonnepanelen op plat dak worden meestal de polykristallijn zonnepanelen gebruikt. Ze hebben een blauwe kleur en worden als minder mooi beschouwd. De zwarte varianten zijn vaak iets duurder in de aanschaf, maar zijn zichtbaar mooier. Laat je door Zonnepanelen Brabant adviseren welke zonnepanelen geschikt zijn voor jouw woning. 

Laat je door onze experts goed adviseren wat de mogelijkheden zijn op het gebied van zonnepanelen plaatsen in bijvoorbeeld Oud Gastel, Breda of Roosendaal. Bij ons kan je terecht voor deskundig vakmanschap en advies op maat. 

zonnepanelen brabant Omvormer zonnepanelen

SunPower zonnepanelen installateur

SunPower dealer Brabant

Wij hebben als erkend installateur zonnepanelen Brabant verschillende soorten zonnepanelen in ons assortiment van Duitse makelij. Zo leveren wij onder andere panelen van het merk SunPower, welke wereldwijd bekend staat als de beste producent van zonnepanelen. 

Als SunPower zonnepanelen installateur hebben wij een zeer goede reputatie in Noord-Brabant opgebouwd. Wij leveren onze A-merk zonnepanelen aan zowel particuliere als bedrijven. SunPower zonnepanelen leveren de beste resultaten en hebben een zeer lange levensduur. 

Omdat wij vertrouwen hebben in onze zonnepanelen geven wij een lange vermogensgarantie op ons PV-systeem. Kies voor ons Economy en Luxe zonnepanelen pakket waarbij wij jou zelfs na 25 jaar nog 85% van het oorspronkelijke vermogen garanderen! Bij onze Exclusive pakket loopt deze garantie op naar 30 jaar. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen over de hoogrendementspanelen SunPower? Neem dan vrijblijvend contact op met SunPower dealer Brabant. Onze specialisten vertellen je graag meer over onze beste zonnepanelen. 

Dakcheck zonnepanelen

Is mijn huis geschikt voor zonnepanelen?

Voordat wij overgaan tot zonnepanelen plaatsen, stellen wij als eerste een zonnepanelen offerte op voor jou. Waarbij wij ook een dakcheck zonnepanelen uitvoeren. Dit is een toets om te kijken of jouw dak geschikt is voor het leggen van zonnepanelen. 

Indien je geïnteresseerd bent in onze scherpe offerte zonnepanelen, gaan we over tot het maken van een zonnepanelen legplan. In het legplan tekenen wij nauwkeurig de zonnepanelen in. Hierbij houden we met meerdere zaken rekening, zoals het aantal panelen, het vermogen, obstakels op het dak en eventuele schaduw zonnepanelen. 

Zonnepanelen kopen is een verstandige en groene investering. Het jaarlijkse financiële rendement is 10 tot 14% per jaar. Gemiddeld ligt de terugverdientijd zonnepanelen op 7 jaar. Bovendien stijgt de waarde van jouw woning met zonnepanelen op plat dak of schuin dak.

Kom een keer langs bij de specialist Brabant zonnepanelen in Oud Gastel. Wij geven je deskundig advies, vakkundige montage en een uitstekende service. Ook voor advies over gasvrij wonen kan je bij ons terecht.