kleinlogo-zonnepanelen

Bedrijf zonnepanelen plaatsen

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Bedrijf zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen voor bedrijven

Bij een bedrijf zonnepanelen plaatsen is een goede investering. Zonnepanelen Brabant is de regio specialist als het gaat om het plaatsen van zonnepanelen op de daken van bedrijfspanden. Wij focussen ons op de regio West-Brabant.

Heb jij ook een bedrijfspand en wil je verduurzamen? Dan is dit het moment om te investeren in zonnepanelen op dak. Zonnepanelen voor bedrijven leveren een hoog rendement op van 10 tot 14% per jaar. Daarnaast kan je als bedrijf gebruikmaken van diverse landelijke subsidie zonnepanelen, waardoor het nog aantrekkelijker is. 

Daarnaast heb je een groene uitstraling wat weer aansluit op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bovendien verhoogt de waarde van jouw bedrijfspand en ook het energielabel. Met zonnepanelen op dak stoot je geen CO2 uit. Genoeg redenen om als bedrijf zonnepanelen plaatsen. 

Zonnepanelen Ginneken zakelijke kleingebrukers

Plat dak montage zonnepanelen

Waar rekening mee houden?

De juiste tussenafstand tussen de rijen zonnepanelen is van belang om zo de schaduwval door de onderlinge panelen te voorkomen. Zonnepanelen worden op een plat dak onder een hoek geplaatst van 10 tot 30 graden. Hoe kleiner de hoek, hoe meer panelen. Schaduwval van rijen onderling heeft een nadelige werking op de maximale energie opbrengst. 

Theoretisch gezien is de ideale montagehoek voor het installeren van zonnepanelen 30 tot 35 graden, wanneer de plaatsing van de zonnepanelen direct op het zuiden is. Naarmate de zonnepanelen meer naar het oosten of westen zijn geplaatst, is voor een goede energie opbrengst een kleinere montagehoek wenselijk. 

Omdat de zonnepanelen op plat dak los staan, plaatsen we ballast gewicht in de onderconstructie. Afhankelijk van het toegepaste montagesysteem zijn dit tegels, betonbandjes of grind. 

Bij de installatie geven we advies ook advies over zonnepanelen verzekeren, terugverdientijd zonnepanelen, subsidie regelingen en btw terugvragen zonnepanelen bij belastingdienst. Voor een subsidie zonnepanelen Brabant aanvraag kunnen wij je ondersteunen.

de inventarisatie en voorbereidingsfase

Beste zonnepanelen bedrijf

Investeren zonnepanelen bedrijf

Voor het investeren van de beste zonnepanelen bedrijf pand is het verstandig je goed te laten informeren over de mogelijkheden. Heb je een schuin dak of plat dak op je bedrijfspand. Hoeveel panelen passen er op en hoeveel energie wil je opwekken? Investeren zonnepanelen bedrijf is lucratief en het levert je een jaarlijks rendement op van 10 tot 14%. 

Zonnepanelen Brabant levert hoge kwaliteit zonnepanelen producten met een lange levensduur voor een scherpe prijs. Bij onze offerte bereken wij de totale kosten zonnepanelen, inclusief alle materialen en installatie. Tevens geven wij je advies bij zonnepanelen bedrijf over subsidie mogelijkheden. 

Zonnepanelen Brabant is onderdeel van HeatXL en bestaat al sinds 2008. Door onze ervaring met ontwerp, levering en installatie ben je bij ons zonnepanelen bedrijf verzekert van een goede investering, hoge opbrengst en goede garanties. Wij zijn een erkend installateur zonnepanelen waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. 

Wij leveren en installeren zonnepanelen op daken van particuliere woningen en bedrijfspanden. Door onze ruime ervaring weten wij precies wat de beste opstelling voor jouw dak is zodat je het hoogste rendement haalt. Wil je ook investeren in duurzame energie? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende offerte zonnepanelen aan. 

beste zonnepanelen installeren kosten installatie zonnepanelen pakket

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

zonnepanelen-schansopstelling-roosendaal

Bedrijf zonnepanelen plaatsen onder 30 graden

Zonnepanelen intekenen

Op het dak van een bedrijf zonnepanelen plaatsen onder 30 graden hellingshoek is ideaal om de meeste zonne-energie op te wekken. De zonnepanelen vangen het meeste zonlicht op plat dak wanneer de panelen onder 30 graden zijn geplaatst. 

Bovendien kan je op deze manier de meeste panelen plaatsen, zonder dat de zonnepanelen schaduw op elkaar werpen. De val van schaduw vermindert namelijk de opbrengst zonnepanelen. Zonnepanelen Brabant maakt voor zonnepanelen plaatsen bedrijf eerste een nauwkeurig legplan op. Een zonnepanelen legplan wordt met behulp van 3D software gemaakt. 

Daarbij tekenen wij de zonnepanelen in, zodat we precies kunnen berekenen hoeveel zonnepanelen op plat dak van het bedrijfspand passen. Bij zonnepanelen intekenen houden we rekening met alle obstakels van het dak. Zoals pijpen en dakkappellen. 

Bij een legplan houden wij rekening met jouw verbruik dus het aantal panelen dat je nodig hebt. Bij zonnepanelen tekenen houden we rekening met de obstakels op het dak. Vervolgens tekenen we de zonnepanelen in, waarbij we kijken naar de esthetiek.

Zonnepanelen voor je bedrijfspand inschatten

Zonnepanelen plaatsen bedrijf

Plaatsen van zonnepanelen

Indien je akkoord bent met het zonnepanelen legplan gaan we over tot zonnepanelen plaatsen bedrijf dak. Onze installateurs maken een afspraak met je. Afhankelijk van het aantal zonnepanelen, is de installatie in 1 of 2 dagen voltooid. Uiteraard geldt dat voor grote PV-installaties, zoals 90 panelen, meer tijd ingeruimd wordt. 

Een plat dak biedt meer mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Zowel de hellingshoek van de zonnepanelen als de richting ervan kan worden bepaald. De meeste PV-installaties worden op het zuiden gelegd. 

Daarentegen kan een oost-west opstelling ook interessant zijn. Omdat je dan meer panelen op een plat dak kwijt kan. Dit is mede afhankelijk van de schaduwval die wij ook bereken bij het legplan zonnepanelen plat dak. We houden bij het legplan zonnepanelen rekening met alles zoals schaduw, obstakels, hellingshoek en beste plaatsing. 

Na de installatie ontvang je een uitleg over het zonnepanelen systeem. Bij PV panelen kopen moet je ook de zonnepanelen aanmelden. We leggen je uit waar je dit kan doen en geven je ook advies over bijkomende zaken. 

Zonnepanelen plaatsen garantie bedrijf

Vermogensgarantie zonnepanelen

Bij zonnepanelen plaatsen garantie bedrijf zijn er drie garanties te onderscheiden:
– Fabrieksgarantie
– Vermogensgarantie zonnepanelen
– Installatie garantie

De technische levensduur van zonnepanelen is 35 tot 40 jaar. Je ontvangt een fabrieksgarantie van 10 tot 15 jaar, afhankelijk van het type en merk paneel. Wat veel belangrijker is, is de vermogensgarantie na 25 jaar. Zelfs de beste zonnepanelen degraderen na verloop van tijd. 

De meeste fabrikanten garanderen 80% na 25 jaar, Zonnepanelen Brabant levert panelen met een opbrengstgarantie van 85% na 25 jaar. Dit zijn dan ook de beste zonnepanelen die wij leveren van het merk SunPower. SunPower zonnepanelen leveren het hoogste rendement op , omdat ze meer energie produceren ten aanzien van gewone panelen. 

Ze hebben een optimale zonne-energie opbrengst, waarbij de degradatie na 25 jaar op 8%. Dat is maar liefs 12% lager dan bij conventionele zonnepanelen. Zonnepanelen Brabant biedt dan ook 85% vermogensgarantie na 25 jaar en zelfs 30 jaar. Op de installatie ontvang je 2 jaar garantie.