kleinlogo-zonnepanelen

Agri

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Agri

Zonnepanelen agrarische bedrijven

Aan zonnepanelen voor de agri sector worden hoge eisen gesteld. De zonnepanelen agrarische bedrijven hebben het door omstandigheden namelijk zwaarder te verduren. Denk hierbij aan veel stof, zand, vocht en ammoniak.

Zonnepanelen Brabant biedt daarom speciale hoge kwaliteit agri zonnepanelen aan met een hoge opbrengstgarantie en rendement van de zonnepanelen. Zonnepanelen installateurs Brabant is specialist in zonnepanelen plaatsen voor de agri sector.

Wij weten als geen ander welke eisen er worden gesteld aan zonnepanelen voor agrarische bedrijven. Wil je meer weten hoe wij te werk gaan? Neem dan zeker contact met ons op. We komen graag een keer bij jouw agri bedrijf langs voor advies over ons zonnepanelen systeem en accu energie opslag voor agri bedrijven.

boerderij geitenhouders

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

Zonnepanelen kopen zonnepanelen installeren zonnepanelen op dak Opslag duurzame energie Zonnepanelen prijs vergelijken oppervlakte zonnepanelen hoeveel zonnepanelen voor airco

Agrarisch zonnepanelen

Agri zonnepanelen

Wij leveren hoge kwaliteit agrarisch zonnepanelen voor verschillende agrariërs. Voor de volgende bedrijven leveren wij agri zonnepanelen:

Zonnepanelen voor akkerbouwers
Zonnepanelen voor fruittelers
Zonnepanelen voor geitenhouders
Zonnepanelen voor melkveehouders
Zonnepanelen voor pluimveehouders
Zonnepanelen voor varkenshouders
Zonnepanelen voor vleeskalverhouders

Wil je meer weten over het opwekken van duurzame zonne-energie? Neem dan contact met ons op. Voordat wij overgaan tot zonnepanelen installeren voor jouw agri bedrijf tekenen wij een zonnepanelen legplan. Hierin staat de opbrengst van de zonnepanelen beschreven, alsmede de kosten zonnepanelen.

Speciaal voor de agrarische bedrijven bieden wij accu oplossingen aan, waarbij de extra opgewekte energie wordt opgeslagen. Deze energie kan dan op een later moment gebruikt worden. Neem contact op met Zonnepanelen Brabant voor meer informatie.

boerderij Accu oplossingen varkenshouders zonnepanelen voor geitenhouders agri

Energie opslag systeem

Accu voor agrarische bedrijven

Zonnepanelen Brabant biedt aan agrarische bedrijven een energie opslag systeem aan in de vorm van een zeecontainer accu. Met een accu voor agrarische bedrijven sla je alle opgewekte energie op je eigen terrein op. De opgeslagen zonne-energie gebruik je vervolgens op een ander moment wanneer je het nodig hebt.

Een accu voor het opslaan van de opgewekte zonne-energie draagt vervolgens bij aan de verduurzaming van ons land. Bovendien bespaar je als bedrijf veel geld op het inkopen van stroom bij de netbeheerder. 

Voor grootverbruikers gaat dit overigens direct in. Voor kleinverbruikers start dit vanaf de afbouw van de salderingsregeling na 2023.

Met een accu voor jouw bedrijf haal je werkelijk het maximale rendement uit de zon. Met onze accu oplossingen voor de agri sector wordt je als agrariër onafhankelijk van het net en het levert je bovendien een kostenbesparing op. 

Vraag een gratis offerte aan bij Zonnepanelen Brabant voor opslag duurzame energievoor jouw agri bedrijf.

Subsidie zonnepanelen agrarisch

Zonnepanelen agrarische sector

De subsidie zonnepanelen agrarisch maakt onderdeel uit van de stimuleringsmaatregelen van de overheid om te investeren in duurzame energie. De agri sector is een belangrijke en grote energieleverancier voor wind- en zonne-energie.

Voor de subsidie zonnepanelen agrarische sector zijn er twee subsidieregelingen voor de kleinverbruikers (t/m 3 x 80A). Namelijk de EIA-subsidie (Energie-Investeringsaftrek) en de KIA-subsidie (Kleinschaligheidsaftrek). Deze mag je combineren, waardoor je profiteert van een maximaal voordeel van 82,5% op de investering. Grootverbruikers (>3 x 80A) komen in aanmerking voor de SDE subsidie zonnepanelen.

Ben je een agri ondernemer onder de 41 jaar, dan kan je ook nog de Subsidie voor Jonge Landbouwers, de JoLa, aanvragen. Dit is een subsidie van 30% op duurzame middelen met een maximum van 20.000 euro. De verschillende subsidie zonnepanelen agrarische sector maakt het investeren nog aantrekkelijk. Wij kunnen je helpen me de subsidie aanvragen voor jouw agri bedrijf.