kleinlogo-zonnepanelen

Accu oplossingen

Vraag nu informatie en vrijblijvende offerte aan

Accu oplossingen

Zonnepanelen voor agrarische bedrijven

Onze accu oplossingen voor zonnepanelen bij agrarische bedrijven is een slimme en duurzame keuze. Haal een optimaal rendement uit de zonnepanelen op dak met daarbij een accu voor jouw bedrijf. Met een zeecontainer accu op je eigen erg sla je alle energie die je opwekt direct op. De opgeslagen zonne-energie kan je vervolgens op een ander moment gebruiken.

Zonnepanelen voor agrarische bedrijven hebben hun duurzame winst dan ook allang bewezen, echter met het einde van de salderingsregeling in zicht (2023) kan je een nog hoger rendement halen als agrarische kleinverbruiker. Alle stroom die je als bedrijf terug levert aan het net, wordt na 1 januari 2023 minder waard dan de energie die je ’s nachts of op minder zonnige dagen inkoopt.

Voor grootverbruikers geldt nu al dat met onze accu oplossingen een hoger rendement zonnepanelen behaald wordt. Zonnepanelen voor agrarische bedrijven wekken voldoende energie op voor een heel jaarverbruik. Het elektriciteitsnet fungeert hierbij als opslag van de opgewekte energie. Dit kost geld en dat is zonde. Met een eigen opslag duurzame energie hoef je geen dure energie meer in te kopen.

container zonnepanelen brabant Opslag duurzame energie opslag duurzame energie

Zonnepanelen Brabant

Lokale Specialist sinds 2008

varkenshouders melkveehouderij Agri bedrijven scope 12 zonnepanelen

Zonnepanelen agrarische bedrijven

Accu zonnepanelen

Zonnepanelen agrarische bedrijven wekken veel zonne-energie op. Op een boerderij of agrarisch bedrijf wordt het hele jaar door veel stroom opgewekt en gebruikt. Daarnaast zijn op de meeste boerderijen meerdere daken aanwezig met een gunstige ligging voor het opwekken van zonne-energie.

Het is dan ook niet voor niets dat zonnepanelen voor agrarische bedrijven veel wordt toegepast. Zonnepanelen Brabant biedt agrarische zonnepanelen projecten tegen een zeer scherpe prijs aan. Dankzij het grote dakoppervlak vallen de kosten voor de installatie van zonnepanelen ook voordelig uit. In combinatie met de belastingvoordelen op zonnepanelen voor agrariërs levert het een interessant rendement op.

De overheid biedt stimulerende regelingen aan voor bedrijven om te investeren in zonnepanelen op plat dak. De kleinverbruiker (t/m 3 x 80A) komt in aanmerking voor de salderingsregeling en de grootverbruiker (>3 x 80A) voor de SDE+ subsidie zonnepanelen. Behaal nog een hoger rendement met een accu op je eigen boeren terrein. Deze dient voor de opslag van de duurzame opgewekte energie.

Wil je meer weten over zonnepanelen installeren in combinatie met een accu op eigen terrein? Neem dan zeker contact op met het beste zonnepanelen bedrijf in de regio Brabant, Zonnepanelen Brabant. Wij geven deskundig advies op maat en ondersteunen je bij de subsidie aanvragen.

boerderij Accu oplossingen varkenshouders zonnepanelen voor geitenhouders agri

Zonnepanelen voor agrarische sector

Accu toepassingen

De voordelen van zonnepanelen voor agrarische sector met een accu op eigen terrein zijn groot:
– Zelf zonnestroom opwekken in plaats van inkopen.
– Niet meer afhankelijk van de stroom prijsstijgingen.
– Onafhankelijk van aansluiting op elektriciteitsnet.
– Stroom opwekken uit een oneindige bron, namelijk de zon.
– Bijdrage aan een duurzaam milieu, minder uitstoot van CO2.

Accu toepassingen voor de agrarische sector is de oplossing voor onafhankelijkheid van de netbeheerders. Plaats op je eigen terrein onze zeecontainer Lithium Ion accu en profiteer van een constante opslag.

Een accu in combinatie met zonnepanelen is voor agrarische bedrijven een duurzame en kostenbesparende manier van energie opwekken en gebruiken. Dit wordt toegepast bij zonnepanelen voor akkerbouwers, fruittelers, melkveehouders, pluimveehouders, geitenhouders, varkenshouders en zonnepanelen voor vleeskalverenhouders.

Zet de eerste stap naar zonnepanelen loskoppelen van het net en plaats op je terrein een zeecontainer accu. Sla zelf de duurzaam opgewekte energie op en wordt daardoor onafhankelijk van het net. 

Informeer bij Zonnepanelen Brabant naar de mogelijkheden voor onze accu oplossingen voor jouw zonnepanelen dak.

Zonnepanelen installeren

Zonnepanelen Brabant

Zonnepanelen installeren laat je doen door zonnepanelen installateur Brabant. Het installeren van zonnepanelen op jouw bedrijfspand is een goede investering. Je hebt daar nog jarenlang financieel voordeel van.

Onze installateurs zorgen voor een vakkundige installatie die op maat is uitgevoerd. Wij hebben vertrouwen in onze producten en installatie, waardoor je een goede garantie ontvangt op het gehele PV-systeem.

Wil je meer informatie ontvangen of direct zonnepanelen kopen? Neem dan contact op met de zonnepanelen specialist van het Noord-Brabant. Onze adviseurs staan voor jou klaar met advies en vak inhoudelijke kennis. Vul het contact formulier in of bel met onze experts via +31 (0)165-201134.